Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CopyKing92
<#idiota><#law>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Klemice
hardverapro-n keress wd passport elitet 23 környékén kellene lennie még

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

aabyssx
Senki?

www.youtube.com/aabyssx

CopyKing92
<#vigyor5>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Solten
MSI 770-C45: 19.353 Ft
AMD Phenom II 550 AM3 BOX Black Edition: 25.101 Ft
OCZ 2048Mb DDR3 1600Mhz Gold KIT: 9.850 Ft
XFX HD4850 512MB DDR3 PCIE: 26.121 Ft
COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite: 9.651 Ft
GIGABYTE Superb 460W: 9.850 Ft

99.926 Ft

Saor Alba

Klemice
nekem jól mûködik, de hát még nem tuningoltam

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Nem nekem kell.

AC freezer 7 pro milyen? Most tervezem egy ilyen beszerzését. 100%os terhelésen a proci eléri a 75-80°Cot is néha. Érdemes rá vennem egy ilyet?
Klemice
ami most van miért nem jó? 😄

CopyKing92
olyat nemtok XD

Legyen olyan ami belefér 100 ezerbe <#zavart1>
CopyKing92
votl ötletem de tul drága lett volna 😄

Na, ne lazsáljatok fiatalok! <#vigyor>
zzeN
meg a cuccaidat😄

Kérdezd meg õket h nem tudnák-e pl. 16 után kivinni, vagy azt mondják h oké, vagy azt h takarodj anyádba😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

CopyKing92
hol laksz? szállítatthatom hozzád? 2 rongyot kapol 😄

CopyKing92
tom. és akkor mondom nekik hogy az XY333666XC cucc hol van? merre jár? illetve hozzák 16:00 után.? pl. 😄

kifli
dhl-el lehet beszélni 😊
nekem ingyen szállítanak <#mf1> (legalábbis országon belül)
Hello!

Szeretnék összeállítani egy játékgépet 100.000 Ft értékben.
Bill,egér, monitor, vinyó, DVD-író/olvasó nem kell, minden más igen.
Várom az ötleteket <#zavart1>
zzeN
Ne is a briteket hívd fel, hanem a DHL-t baszod!😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

CopyKing92
de én Englisböl rendeltem 5 pólót 😄 3 font szállítási költség. és DHL-nek adják át. itt mo.n és ök hozzák ki.. 😮

zzeN
Pontosan, legfeljebb hívd fel õket h nem-e tudnák délután kivinni...

CopyKing92
de én vörkölök O_O hétvégén meg nem szállítanak nem? :/

zzeN
Nekem volt már ilyen, és nem adták le a postára(miért adná le õk csak futárok), másnap megint jött a fickó.

CopyKing92
amit rendeltem xP és egy szelvénnyel-cetlivel kitom váltani igaz?

CopyKing92
SOLTEN ha nem vok otthon a postára be adják a csomagot? (DHL szállítja)

aabyssx
Sziasztok! Fél terrás USB vinyóra volna szükségem (külsõ táp nélkülire). Hol érdemes olcsón, tûrhetõt?

www.youtube.com/aabyssx

Solten
"Egy-ket" jatek tamogatja jelenleg, nem sok.

Saor Alba

totyak
A játékok nem támogatnak több magot? Vagy azt kicsit ironikusan, a 3 illetve 4 magra írtad, hogy több mag? Mert ha jól tudom a játékok is érzékelik, sõt van amelyiknek kell is a 2 mag legalább.

Solten
Nincs mit.
Mert lemertek oket, es durvan ez a helyzet... <#vigyor> Gondolom jatekokat vettek alapul, "tobb magot tamogato" alkalmazasoknal nyilvan a 720 tonkreveri, mert tartalmaz L3 cache-t. Jo hir hogy az 550 is tartalmaz L3-at (6M😎 <#vigyor>

Saor Alba

totyak
Akkor ez így nagyon csábító szerintem. Köszönöm, hogy segítettél. Akkor talán meg is van az új konfigom, ha minden igaz.

44420-ra esetleg?

Solten
"A lapra Phenom II proci megy maximum ugye?"

Ja.

"Mekkora a legnagyobb processzor, ami még rámegy egy esetleges késõbbi bõvítésnél."

Jelenleg a mostani csucs, a Phenom II X4 (Deneb) 955, de a kesobb megjelenok is passzolni fognak szerintem ujabb BIOS-al.

"Ram az látom 1600-as lehet, de az meddig, hány gigáig?"

16.

"Kihajtaná a mostani új játékokat rendesen?"

Ki. Elobb lesz VGA limited.

Saor Alba

totyak
Meg azt még korábbi kérdésemre válaszolja már meg valaki, hogy mért éllítják azt (tesztekben is olvastam, meg fórumokon is írták), hogy E7500 2magos egy szinten van Phenom II x3 720 3magossal? Ez nagyon érdekelne engem.

totyak
Ez egész jónak tûnik. A lapra Phenom II proci megy maximum ugye? Mekkora a legnagyobb processzor, ami még rámegy egy esetleges késõbbi bõvítésnél. Ram az látom 1600-as lehet, de az meddig, hány gigáig?

Ezt erõsen meg kell fontolnom, jónak tûnik, bár a processzorról nem tudom mit bír. Kihajtaná a mostani új játékokat rendesen?

Solten
MSI 770-C45: 19.353 Ft
AMD Phenom II 550 AM3 BOX Black Edition: 25.101 Ft
OCZ 2048Mb DDR3 1600Mhz Gold KIT: 9.850 Ft
XFX HD4850 512MB DDR3 PCIE: 26.121 Ft
GIGABYTE Superb 460W: 9.850 Ft

90.275 Ft

Saor Alba

MerlinW
Errõl valakinek véleménye, tapasztalata?
POWERCOM Black Knight 600VA

[merlinw.org]

MerlinW
~8 évig Aqua-ban vásároltam (és - mellette/elõtte - egy nagykerben - már nem tudom a nevét) 2 éve ipon+Aqua (kinél mi van jóárasítva), Egyikkel sem volt semmi bajom. Mondjuk a hozzáértõnek egyszerûbb a dolga mint a laikusnak.

[merlinw.org]

totyak
Kb. 90 ezer pénzem lenne a gépre és nagyjából az Iponon már ki is néztem mi lenne az ideális konfigráció (szerintem):

Intel Core 2 Duo E7500 2,93GHz vagy Amd Phenom II X3 720 2,8GHZ
2Gb DDR2 1066MHz RAM
Akkor ugye 1Gb vagy 512Mb HD4850 kártya
Meg valami épkézláb alaplap, ami nem a legalja, tehát még egy esetleges késõbbi bõvítés belefér (nem szoktam évente gépet újítani, max 3-4 évente)

Namost ugye videokártyánál fontos lenne, hogy jó legyen a hûtése és halk legyen. A gépház elég jól szellõzik nálam, van hely bõven, de azért nem árt elõvigyázatosank lenni.

Processzornál meg nem tudom még melyik lenne jobb. Állítólag a két proci nagyjából egy szinten mozog teljesítményben (bár azt nem értem, hogy 3magos AMD miért egyenlõ egy 2magos Intellel).

Egyébként ehhez a sok cucchoz, amit lentebb írtam, már elkelne egy nagyobb táp is gondolom, ami kielégíti az energiaigényeket. Mekkora kellene vajon és az mennyibe kerülne?

Eddig a táppal nem számoltam, de ma megvilágosodtam, miközben fórumozgattam, hogy valószínû az is kelleni fog majd.

Számtech boltos témához még annyit, hogy anno vettem egy 10/100-as hálókarit Acorp-ot az Aqua-ban BNC és UTP csatlakozóval. Azért vettem meg 2.5x annyiért mint a 10-es karit, mert gondoltam a jövõre. Akkoriban nem volt biztos állásom. Az alaplapokon még nem volt rendszeres a hálókártya. Gépet viszont elkezdtem vásárolni, csak félúton megtorpantam és másra kellett hirtelen a pénz. Aztán végül 1 év múlva vettem gépet. Ebben már alap volt a hálókari, így megmaradt tartaléknak a PCI-os. Hosszú évekig egyetlen egyszer sem kellet a hálókari, de egyszer rámosolygott a szerencse. Egy lanparty-ba jött egy haver és régebbi gépe volt, nem volt benne hálókártya. Feszítettem is rögtön az enyémet, de mély megdöbbenésemre nem tudta a 100Mb-et. Próbálkoztunk hátha az OS a szar, de csak nem ment. Végül lesz@rtam, mert játékra elég volt a 10Mb is. Telt múlt az idõ és akárhányszor kezembe került a fiókból mindig azonnali tesztelésbe kezdtem volna, csak nem volt másik gép amibe betehettem volna. Egyszer csak a szomszédom kitalálta, hogy vesz egy gépet a fiának és kellene hozzá net is. Akkoriban elég drága volt a net, így célszerûbb volt megosztani. Ekkor kaptam az alkalmon és kipróbáltam ismét. Sehogy sem ment. Közben bátyám barátnõjének kellett összerakni egy gépet kevés pénzbõl. Egy használt boltba mentünk és végül ott vettünk neki egy 1.2-es cerkát. Ha már ott voltunk, gondoltam rákérdezek az eladónál, hogy hátha tud ezekrõl a hálókarikról valamit. Felvilágosított, hogy egyetlen egy darab 10/100-as hálókari sem készült amin még megtalálható a régi BNC csatlakozó. Fel is spanoltam magamat ezen, elõhalásztam a dobozát, számláját és mentem az aqua-ba asztalt borogatni, ahonnan elhajtottak a búbánatba. Ez ténylegesen úgy nézett ki, hogy ezt a terméket érthetõ okokból már régen nem árusították és volt bõven elég idõm kipróbálni, miért nem hoztam vissza korábban, hiszen korábban tudtak a problémáról és a nagykerhez minden reklamált terméket visszaküldtek akik vissza térítették a vételárat. A dohány utcából egyenes utam volt a blahára a fogyasztóvédelemhez. Ahol is a következõket tudtam meg:

Jogszerûen jártak el a boltosok, csak a jogszabályok elavultak. Elsorolta az ide vonatkozó rendeleteket és felhozott egy példát ami elég életszagú volt ahhoz, hogy felfogjam józan paraszti ésszel. Jóska Pista vesz egy 20 millás mergát. Óvja, védi, de az autó 5 éves kora után a baj mégis csak becsúszik. Összetörik alatta az autót. Nem kicsit, nagyon! Feleség a kórházban belehal a sérüléseibe. Kiderült, hogy a mergában nem nyílt ki az utasülés légzsákja. A szakértõ megszakértette, hogy a mergában nem is volt légzsák az utasülésen! Heves papírkeresés, majd a találat után a számlán ott ékeskedik mind a 12 db légzsák vételára, bele értve az utasülés front és oldallégzsákját is. Jó autó jó gazdájaként tudja, hogy az autót csakis a vételi helyszínre hordta szervizre, itt bizony nem lopás történt, hanem bele sem került a légzsák! A sztori alanya azonnal ügyvédhez fordul, hiszen ha a feleségét vissza nem is hozhatják az élõk közé, azért verjék már el a f@szát az elkövetõknek a csillagban a familiárisan hiperpigmentáltak esténként némi aranyérvadászat mellett! Az ügyvéd idézi a jogszabályt, melyet én dafke nem fogok szóról-szóra idézni:

A termék megvásárlásakor a vevõ köteles az átvett árut lecsekkolni, meggyõzõdni annak állapotáról, esetleges tartozékainak meglétérõl, stb, stb. Ezt követõen ha bármi hiba van, maximum 5 évig lehet reklamálni a termék hiánytalansága, minõsége, stb-je miatt. Tehát az ügyet el sem vállalja, mert garantált a bukás, amúgy is elévül 5 év után. Ergo van egy már nem garanciális tk-s "autód", egy halott feleséged és némi önsanyargatásod, hogy a "legjobb" minõség sem a régi már, plusz egy állandóan vissza-vissza nyíló bicskád a zsebedben. Így történt, hogy a 4.700.- ért vásárolt hálókarimmal úgy hajtottal el a búspicsába mint a gyászoló férjet az ügyvéd, hiszen volt rá 5 teljes éve, hogy kipróbálja a légzsákjának mûködõképességét. Nemtette, így járt!

Végezetül hozzá tenném, hogy ha lett volna rá lehetõsége az aqua-nak, hogy kicserélje a félre csomagolt feliratú hálókarimat, kicserélték volna, csak hát az 5 év kisker-nagyker közt is 5 év. Tehát ezt leszámítva az aqua-val SOHA SEMMI problémám nem volt, de természetesen vásárolnak még ott páran, szívesen hallgatnék hasonló megtörtént eseteket.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

MerlinW
Hamár kórhét, akkor nehogymár 100e alatt legyen a VGA😊)

[merlinw.org]

Hecker007
ennyire nem vagyok kocka 😊 😊

MerlinW
Vagy tedd át a különbséget a 4890-rõl egy 4870X2-re😊

[merlinw.org]

levelamester
ámen

Egy szó: BenX - Mindent elárul.

Hecker007
egy q9550-el jobban jársz, az árkülönbséget meg kurvázd el 😊

kifli
mármint nem olyan mint egy pentium csak az i7 elnevezés olyan tehát érted
kifli
olyan mint a pentium vagy a core2 egy új processzorcsalád
nekem ezt a gépet ajánlották, és az ipon.hu-n lett összeállítva...de még mindig nem mondtátok meg hogy mi az a i7? 😊
mrzoltan

Amúgy meg itt egy kis help!
Hecker007
aki gépet akar venni az utána néz, aki veteti az nem, meg vannak olyanok akik tescóban vagy médijamárktban veszik a gépüket, és vannak olyanok akik hobiból vagy simán csak érdeklõdésbõl követik nyomon az aktuális dolgokat és próbálnak segíteni saját vagy mások tapasztalata alapján hogy ne szülessen több kórájhétvilága videó<#idiota><#idiota>

na már írni se tudok
gondolom ti egész nap ilyenekkel foglalkoztok, de azért egy normális sztem egy normális ember nem tudja mi az a i7...
kifli
az egy érzés 😄