Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
AMD Phenom II 550 AM3 BOX Black Edition: 25.101 Ft
OCZ 2048Mb DDR3 1600Mhz Gold KIT: 9.850 Ft
XFX HD4850 512MB DDR3 PCIE: 26.121 Ft
COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite: 9.651 Ft
GIGABYTE Superb 460W: 9.850 Ft
99.926 Ft
Saor Alba
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
AC freezer 7 pro milyen? Most tervezem egy ilyen beszerzését. 100%os terhelésen a proci eléri a 75-80°Cot is néha. Érdemes rá vennem egy ilyet?
Kérdezd meg õket h nem tudnák-e pl. 16 után kivinni, vagy azt mondják h oké, vagy azt h takarodj anyádba😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szeretnék összeállítani egy játékgépet 100.000 Ft értékben.
Bill,egér, monitor, vinyó, DVD-író/olvasó nem kell, minden más igen.
Várom az ötleteket <#zavart1>#zavart1>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
www.youtube.com/aabyssx
Mert lemertek oket, es durvan ez a helyzet... <#vigyor>#vigyor> Gondolom jatekokat vettek alapul, "tobb magot tamogato" alkalmazasoknal nyilvan a 720 tonkreveri, mert tartalmaz L3 cache-t. Jo hir hogy az 550 is tartalmaz L3-at (6M😎 <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
44420-ra esetleg?
Ja.
"Mekkora a legnagyobb processzor, ami még rámegy egy esetleges késõbbi bõvítésnél."
Jelenleg a mostani csucs, a Phenom II X4 (Deneb) 955, de a kesobb megjelenok is passzolni fognak szerintem ujabb BIOS-al.
"Ram az látom 1600-as lehet, de az meddig, hány gigáig?"
16.
"Kihajtaná a mostani új játékokat rendesen?"
Ki. Elobb lesz VGA limited.
Saor Alba
Ezt erõsen meg kell fontolnom, jónak tûnik, bár a processzorról nem tudom mit bír. Kihajtaná a mostani új játékokat rendesen?
AMD Phenom II 550 AM3 BOX Black Edition: 25.101 Ft
OCZ 2048Mb DDR3 1600Mhz Gold KIT: 9.850 Ft
XFX HD4850 512MB DDR3 PCIE: 26.121 Ft
GIGABYTE Superb 460W: 9.850 Ft
90.275 Ft
Saor Alba
POWERCOM Black Knight 600VA
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Intel Core 2 Duo E7500 2,93GHz vagy Amd Phenom II X3 720 2,8GHZ
2Gb DDR2 1066MHz RAM
Akkor ugye 1Gb vagy 512Mb HD4850 kártya
Meg valami épkézláb alaplap, ami nem a legalja, tehát még egy esetleges késõbbi bõvítés belefér (nem szoktam évente gépet újítani, max 3-4 évente)
Namost ugye videokártyánál fontos lenne, hogy jó legyen a hûtése és halk legyen. A gépház elég jól szellõzik nálam, van hely bõven, de azért nem árt elõvigyázatosank lenni.
Processzornál meg nem tudom még melyik lenne jobb. Állítólag a két proci nagyjából egy szinten mozog teljesítményben (bár azt nem értem, hogy 3magos AMD miért egyenlõ egy 2magos Intellel).
Egyébként ehhez a sok cucchoz, amit lentebb írtam, már elkelne egy nagyobb táp is gondolom, ami kielégíti az energiaigényeket. Mekkora kellene vajon és az mennyibe kerülne?
Eddig a táppal nem számoltam, de ma megvilágosodtam, miközben fórumozgattam, hogy valószínû az is kelleni fog majd.
Jogszerûen jártak el a boltosok, csak a jogszabályok elavultak. Elsorolta az ide vonatkozó rendeleteket és felhozott egy példát ami elég életszagú volt ahhoz, hogy felfogjam józan paraszti ésszel. Jóska Pista vesz egy 20 millás mergát. Óvja, védi, de az autó 5 éves kora után a baj mégis csak becsúszik. Összetörik alatta az autót. Nem kicsit, nagyon! Feleség a kórházban belehal a sérüléseibe. Kiderült, hogy a mergában nem nyílt ki az utasülés légzsákja. A szakértõ megszakértette, hogy a mergában nem is volt légzsák az utasülésen! Heves papírkeresés, majd a találat után a számlán ott ékeskedik mind a 12 db légzsák vételára, bele értve az utasülés front és oldallégzsákját is. Jó autó jó gazdájaként tudja, hogy az autót csakis a vételi helyszínre hordta szervizre, itt bizony nem lopás történt, hanem bele sem került a légzsák! A sztori alanya azonnal ügyvédhez fordul, hiszen ha a feleségét vissza nem is hozhatják az élõk közé, azért verjék már el a f@szát az elkövetõknek a csillagban a familiárisan hiperpigmentáltak esténként némi aranyérvadászat mellett! Az ügyvéd idézi a jogszabályt, melyet én dafke nem fogok szóról-szóra idézni:
A termék megvásárlásakor a vevõ köteles az átvett árut lecsekkolni, meggyõzõdni annak állapotáról, esetleges tartozékainak meglétérõl, stb, stb. Ezt követõen ha bármi hiba van, maximum 5 évig lehet reklamálni a termék hiánytalansága, minõsége, stb-je miatt. Tehát az ügyet el sem vállalja, mert garantált a bukás, amúgy is elévül 5 év után. Ergo van egy már nem garanciális tk-s "autód", egy halott feleséged és némi önsanyargatásod, hogy a "legjobb" minõség sem a régi már, plusz egy állandóan vissza-vissza nyíló bicskád a zsebedben. Így történt, hogy a 4.700.- ért vásárolt hálókarimmal úgy hajtottal el a búspicsába mint a gyászoló férjet az ügyvéd, hiszen volt rá 5 teljes éve, hogy kipróbálja a légzsákjának mûködõképességét. Nemtette, így járt!
Végezetül hozzá tenném, hogy ha lett volna rá lehetõsége az aqua-nak, hogy kicserélje a félre csomagolt feliratú hálókarimat, kicserélték volna, csak hát az 5 év kisker-nagyker közt is 5 év. Tehát ezt leszámítva az aqua-val SOHA SEMMI problémám nem volt, de természetesen vásárolnak még ott páran, szívesen hallgatnék hasonló megtörtént eseteket.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD