Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
hát normális helyrõl kell rendelni de te ezt már tudod <#mf2>#mf2>
Amúgy sztem PC Shop-ba nincs és min. horroráron adják,szal esélytelen.
Ma portál.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
azt szerettem volna de arra ninhcs lé...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ez még viszonylag jól is nézki,de logitechen alul nem adok
@
Zoli szerinted a pcshopba mennyiér adják?
Ua. mint a Rumblepad II,csak nincs benne fölös motor.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
gyak az egész gépben ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
proci nemjó(helyette phenom II 810)
memória nemjó majd mondanak jobbat,nekem corsair platinum kit van 1333-as és tökéletes
videókártya az ati,de amit te írtál az kicsit sántít😄
szerintem 4890es bõven elég
szerintetek melyik gamepad a legjobb ezek közül,természetesen olyat ami pc-s😄
A tanácsotok kellene hogy ha most szeretnék venni egy gépet milyen legyen? Olyan gép kéne ami évekig jó még, és minden mai játék röccenésmentesen fut rajta maximum beállításokon.
Én az alábbira gondoltam de van egy kis fennakadásom benne.
Alap : Gigabyte GA M720 US3
Proc : AMD Phenom 9850 X4 black edition
Mem : 4 Gigabyte Kingston HyperX 1066mhz
VGA : Mobility Radeon HD 4870 X2 2Gigabyte DDR5 vagy MSI GTX295 1792MB DDR3 (N295GTX-2D1792)
Vga nal volt fennakadásom, mert ugynais mindkettõ tervekkszerint HD monitorra jönne majd (Samsung 2333HD)
Viszont ha van olcsóbb de hasonlo teljesítményü vidikari ami HD képes teljesen és minden játékot visz szépen mindenféle röccenés nélkül akkor megkösszöném ha ajánlanátok rá valamit. Illetva ha valami véleményt írnátok a fenti konfigról 😊
Köszönettel
Richárd
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Tesztre vissza a 720p h.264 ment nekik szépen én 1080-ast nem akarok nézni 😊. Kösz a linket.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Saor Alba
Milyen miniITX-es hazikoba teszed? 😊
Saor Alba
Saor Alba
Bandee: de az, bar a felsorolt celokhoz boven jo (bar a 720p-hez talan illene valami HD gyorsitast tamogato IGP, hogy ne haljon meg a proci az erolkodesben 😊 .
Saor Alba
VAGY
Intel Dual Core E5300 2,60GHz ???
(egy árban vannak)
Bandee: ez nehez kerdes 😊 Bar ugy gondolom sokat nem dobna a harmatgyenge atomon a dual channel.
#45054: nm
Saor Alba
Érdemes AM3 as procit meg alaplapot venni vagy elég az AM2+?
Választás elõtt vagyok és nem tudom melyikkel járnék jobban. Van két jelöltem:
Gigabyte GC330UD
ASRock A330GC
Az Asrock mellett az szól hogy Dual-Channel-es a Gigabyte mellett meg az hogy Gigabyte 😊.
Árban nem nagyon különböznek. A helpet elõre is köszönöm
Bandi
Saor Alba