Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Mommeg Neki, hogy bemegy a boltocskába, elõveszi a pénztárcácskáját és otthagyja a pénzecskéjét apucinak, visszajön ide és felteszi a kérdésecskéjit, hogy miért nem megy bele a kórájhét az AM3-as miafaszocskámba, majd egyikünket addig nyaggatja míg külön pps-t készít neki a gépösszeszereléshez képekkel háttéranyagokkal, csilli-villi animációkkal, hogy feszítsen a homokozóba szargyurmázás közben a trendi bariknak, hogy milyen faszentos gépet hegesztett össze a nehezen megszerzett pénzén.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Itt egy jó AM3-as lap.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ott vannak az alkatrészek, google, prohardver-en vannak tesztek, leírások, vélemények róluk, nézz körül, ha akarsz. Azonban látatlanban is megveheted nyugodtan. Ennyi pénzért jobbat nem fogsz kapni.
[merlinw.org]
Egyébként <#eljen>#eljen>
[merlinw.org]
Nem szlengi-trendi srácocska, adatlapja szerint nem Magyarországon tartózkodik. Ebbõl gondolom, hogy nem is magyar, tehát nem beszéli a nyelvünket anyanyelvi szinten. A szleng valamilyen formában (tévesen) eljut hozzá, és azt próbálja hasznosítani...
Egyébként, a hosszú írásodat szerintem nem lesz képes megérteni. 😊
@
augusztusra terveznék egy új gépet,de egy pár éve már ki estem a hardware infókból és nem tudom mostanában merre járunk,ezért kérném a segítségeteket.
Nekem eddig Intel gépeim voltak...gondjaim nem voltak vele,de nem zárkózom el az AMD elõl sem.
Konkrétan videó,hang szerkesztésre HD filmek lejátszására és nem lenne hátrányos ha 2123ra mire kijön a diablo 3om elindulna rajta 😄.
Tápot,winyót,optikai meghajtókat megtartom tehát azzal nincsenek gondjaim.
Fontos ,h HALK legyen ez még egy nagy kitétel!Hûtõ ventikkel se vagyok képbe:S
~100ezer Ft-ot áldoznék rá.
Köszönöm a segítséget!
85 ezrem lenne rá
prockó már ugy nez ki h mmegven: x3 720be
ramcsiról nincs semmi fingom se
alaplap van tuningos legyen monnyuk amit az elöbb írtam az egész kircsa!
ja és ram is lehetne tuningos mertr kell az erõ a prototypénak
Tájékoztatlak, hogy ez itt egy IT fórum, ahova általában kocka és/vagy normál átlagemberek járnak eszmét csereberélni. Vannak emberek akiknek az informális tudására érdemes hagyatkozni, gondolom Te is elismeréssel fogsz szólni róluk, ha bevált infókat kapsz Tõlük. Vannak pedig olyanok akiknek valami bevált és ezért segítenek az információ áramlásban azzal, hogy segítenek a teljesen tájékozatlanoknak anélkül információt szerezni, hogy fent az oldalak számánál a topic-ban bárminemû keresgélést, módosítást kellene végrehajtaniuk. Jómagam nemrég kerültem ide (<#zavart1>#zavart1>), de pár évig csak olvastam és olvastam. Úgy voltam vele, hogy ha egy adott témával kapcsolatban egy hozzáértõ már nyilatkozott, akkor megtisztelem annyival, hogy nem íratom le vele azt amit egy héten kb 5-10-szer amúgy is leír. Az már csak hab a tortán, hogy igyekszik általában az ember valamilyen szinten nem annyira hülyének kinézni, mint ténylegesen, de van akit egyáltalán nem zavar, hogy az amúgy szürke hétköznapokat pont az Õ csetlése-botlása teszi színessé. Értem ezalatt, hogy többen jelezték, nem jó szakkönyvbõl tanultál általános iskolában. Lehet, hogy nem ebben a formában, de a lényeg ez volt, én meg azt hittem, hogy a magadfajta szlengi-trendi srácocska ez csuklóból kezeli. Itt igyekeznek az emberek könnyen szót érteni egymással. Ha Te a szlenget használni sem tudod akkor inkább ne erõltesd, mert a Te életkorodra még lazán egy 10 évet rádverõ ember zsebében bicska nyílik. Nincs olyan ember aki itt mindenhez ért. Egyikünk sem Isten vagy egyéb felsõbb erõ, csak tapasztaltabbak vannak és kevésbé tapasztaltak. Általában, egy-egy szélsõséges esettõl eltekintve a tapasztalatlanok a tapasztaltabbaktól kapott infókat jól átrágják. Elismervén ezzel a tudásukat. Lehetsz kíváncsibb is, vissza kérdezhetsz 100-szor, de biztosíthatlak afelõl, hogy ami a Te problémád, az másnál is elõ fordult már, tehát valahol a témát kivesézték. Az információt elolvasni könnyû, feldolgozni már egy kicsit nehezebb, megtalálni meg még nehezebb. Legalábbis az ifjú titánoknak keresni a szakirodalomban, "gugliban" derogál. Ha érdekel valaminek a MIÉRT-je, félve kérdezz de inkább keress! Ha meg nem érdekel, hogy mitõl jobb az egyik a másikánál, adj egy listát, mond, hogy mit akarsz végeredménynek és itt kiválasztjuk az igényeidnek leginkább megfelelõt. Az alapszabály, hogy 3 fontos dologból választhatsz 2-t!
1.:Jót
2.:Gyorsan
3.😮lcsón
Remélem megleled álmaid, jelenlegi gazdasági válságban nélkülözhetetlen, GTA 4-et full-ban futtató trendi masinádat és mindannyiunk örömére sikreül döntened a két választás közül:
1.: Abba hagyod a szlenget és lecsapod a koponyádból gömbölyded formaként kiálló részeket és a két szemedbõl elkezded sugározni a 0-ás és az 1-es számjegyeket végeláthatatlan sorokban váltakozva véletlen sorrendben, AS szabvány szerint.
2.:Fogod a szlengecskédet ami 12-16 évesek körében még csak-csak elmegy, a fehér lábujjközi inváziós csattogós csati-pacsi papucsodat, a fehér térdnacidat, a rózsaszín egészmellmintás pólócskádat, a csirkére vágott fazonú okos buksicskádat, a mindkét füledben lányoknak való Swarovski fülbevalcijaidat és a jajjbarnára szolizott bõrödet elhúzod vissza a trendi barcsijaidhoz, hogy erõsítsd a jelenlegi multi-kulti, amúgy nélkülözhetetlen irányvonalat.
Remélem nincs sértõdés, csak tudod vannak az emberek közt különbségek néha nem is kicsi. Én a 8. kerületben nõttem fel a Mátyás térnél és számomra gyomorforgató a Magadfajta Mammut 1-2-s apámfizetioszt?-hozzáállású nyikhajok puszta megjelenése is. Én legszívesebben elhajtanálak az elsõ pc boltba és megfizettetném a tudatlanságodat. De hát én már csak ilyen intoleráns vagyok. Remélem tudtam segíteni a beilleszkedésben, információszerzésben, a saját éned mielõbbi megtalálásában.
Üdvözlettel: Proligyerek
@
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Hmm.. a vége már Jar-Jar-os lett😊)
[merlinw.org]
jo lesz? és a lpa?
sztem naon red hardy lenne...
@
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
komolyan érdekel ez a cumó! ez tuningos sztetek
cl7-es??? báá el vok veszve nem értek semmit
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
tegnap voltam itt sztem emléxetek rám.
na szal most az van h kéne venni egy új prockót alaplapot +ramcsit.
nem tom télleg mi legyen...
játékhoz most mi a jobb intel or amd?
meik a kraftosabb cucc játék alá? ha amdt választom érdemes abból 3 magosat vennem?
pls help... teljesen el vok tévelyedve
Ha mind2vel szeretnél faszán játszani akkor procit meg vgat is újítanod kéne... ha csak az egyikkel... GTAhoz ha minden igaz VGA, ARMA2höz meg quadcore...
@
SAMU/250/7.2k/16
HA! befolyásolja! de a texturákat, ha nem kell CD... merevrõl olvassa úgyis.
\"Erről van szó!\"
meg amúgyis csak jövõre lesz megint gépfejlesztés.
\"Erről van szó!\"