Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Most ilyenem van (Belinea 22W - 2 és fél éves - 2007 elején 80ezer volt...ouch😊

[merlinw.org]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
[merlinw.org]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egy számomra igen égetõ problémával küszködök 2 hónapja!Nem nagyon tudom máshova írni remélem itt tudtok segíteni!
A dolog ott kezdõdik hogy mikor játszok, a gép fél óra után csak kikapcsol, se kép se hang leáll azt jónapot, mikor visszakapcsolom rettentõ nagy hûtési hangok hallatszanak olyan mintha túlmelegedne játék közben.Néhány játéknál elhiszem hogy izzad a vas nade még a Stronghold Crusadernél is ezt csinálja😞
Fogalmam sincs mi a probléma, egyik nap csak elkezte ezt azután(2hónap) folyamatosan nyomja, semmit nem ír miután visszakapcsolom a gépet se hiba üzenet se semmi, olyan mintha szabályosan kapcsolnám...
Mielõtt és mialatt kezdte semmi nem lett a gépen cserélve sõt telepíte se latt rá azóta játék.
A gép környezete:minden nap megfelelõen szellõztetett szoba megfelelõ hõmérséklettel, a gép oldala levéve(csak miután kezdte) és legaláb 30cm az oldal ás a fal között(kap levegõt)
Hálásan köszönöm mindenkinek a segítségét!
fõleg h az átalakítóktól esetlegesen szellemképes lehet a kép, ami fos
gondolj a jövõre is vmilyen színten, mindenképp olyat válassz amin van DVI csatlakozó, inkább szánj rá pár ezerrel többet mert megéri
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
[merlinw.org]
1680x1050 a natív
Kisebb felbontáson milyen lesz?
Kisebb felbontás...😊 Nagyobb ikonok, nagyobb karakterek. Micsoda kérdés ez?😊 Állítsd a mostani monitorodat kisebb felbontásra. Olyan lesz.
Márka: Samsung, Philips, Belinea, Acer/BenQ, Asus. Amelyik szimpatikus.
[merlinw.org]
alaplap.MSI KA 790GX
procc .AMD PHENOM 9950X4 AM2+BOX
MEMORIA.4.GIGA
Videokárnya egyenlõre marad,ami.egy gf 9600GT DDR3 256.
Valaki tudna segíteni mi az optimális pc csak játszani kellene!
ilyesmi árkategóriában!
Nothing is True, Everything is Permitted
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Saor Alba
Amióta megvettem a corsair 4 GB 1066os ramokat, azóta kék halállal kifagynak a játékok. Vmit a fizikai memóriáról ír, meghogy a biosban állítsak a beállításokon meg ilyesmi. Mi lehet a gond? :S
Nothing is True, Everything is Permitted
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Nálam minden játék tökéletesen fut!(Crysis,GTA IV.,új Riddick game,Sims 3,Fallout 3, CoD2 stb.)