Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Core i7 965 EE: 36 fps (190.000 Ft)
Athlon II X2 250: 36 fps (15.000 Ft)
<#rolleyes>#rolleyes> Es akkor meg a lapok ugye...
Saor Alba
1. Ez hulyeseg (a jatek elotti intel logocska nem azt jelenti... <#vigyor>#vigyor>).
"a számolások jobban mennek vele"
2. Ez igy ebben a formaban foleg hulyeseg.
"meg szetm sokat eszik az AMD"
? 1 es 2 pont.
Mindket cegnek lesz majd uj foglalata elvileg, mert jonnek a CPU-GPU integralt egysegek. AM3-al tuti kompatibilis lesz az iden megjeleno magos CPU. A korajhet utodja, a Sandy Bridge lehet hogy kompatibilis lesz annak foglalataval, csak az Intel megjatssza az mint a most megjelent Clarkdale-el: uj chipkeszlet miatt uj lap szukseges hozza... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
30 körül lap
40 körül proci(46 még elmegy)
15 körül RAM (vmi jó féle)
Meg tép ha esetleg kellene
És procihûtõ,vmi olcsó de nagyon jó az adott procira.
intelhez meg annyira ragaszkodok,h a játékok fõleg arra vannak optimalizálva,meg a számolások jobban mennek vele,hosszútávon meg tudom h az Intel az 1366os lapokat viszi tovább,az AMDt meg nem tom tervez-e uj foglaltot az AM3 után,meg szetm sokat eszik az AMD..Az a lényeg h gyors legyen minél tovább,és elbirjon erõs kártyákkal,pl. 5870 v ha késõbb pár év mulva jönnek cuccok azokkal is,v csak olyan proci legyen ami miatt nem kell a gép 3/4ét ujrcserélni csak azért mert más a foglalata.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Szal ha esetleg lapot veszek,akkor proci is kell,hûtõ is és RAM is és talán táp is..Sok :C
Hosszútávon mire éri meg beruházni?
Lapokat annyira nem ismerem,de 30K körül jöhet
Core i7 920,ha 40Khoz közel van jöhet,ha nincs,akkor vmit ami közel van hozzá 40K körül+jó lap kellene alá
gondolom RAMot is kell cserélni.Mennyiért adnak vmi jófajtát 15Kig?
És egy procihûtõt is irjatok már I7re,v a másikra ami közel van hozzá.
És mennyiárt számitanak be egy 1,5éves fél gépet?
Abit IP35 lap
2GB Corsair XMS2 CL5
E8200
Artic cooling hûtõ(10éert szereztem,tipusa passz igy fejbõl)
Meg nem tom a Corsair vx450es elvinne-e egy 5870est meg egy i7est+a többi cuccot(Procira számoljunk 125W-ot,mert pl AMD 965ös annyit eszik)?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"annyira nem szoktak érdekelni az uj játékok mivel nagy ujítást nem szoktak hozni 😊"
Erre had cáfoljak már rá, de ha nem is lenne bennük újítás, akkor is teljesen más a történet, meg a játékélmény. Az újításokat valószínûleg pont a géped miatt nem látod, hisz nem valószínû, hogy akár egy crysissel vagy az tavalyi batman arkham-al (ami az év játéka volt) tudtál játszani, de idén pláne észrevehetõ lesz az eltérés azoknál a gameknél, amik DX11-re jönnek. Azt javaslom, hogy HD5770-nél ne add alább.
iagzábol az ujítás oka a bad company 2. annyira nem szoktak érdekelni az uj játékok mivel nagy ujítást nem szoktak hozni 😊
És nem tudnátok mondani összeállításokat? Hogy mégis mit kérdezzek meg?
A pc gurut azért vettem meg mert abban összeállították az idei év legjobb cuccait
Processzor (most ugy az én pénzemhez mrem mert 2 termék van egy normális áru meg egy kva drága 😄)
amd athlon II x2 245
Alaplap: ASUS m4a785td-v evo
memória: 2x2gb kingmax mars ddr3 133 clz vagy 2x 2gb kingstone hyperx ddr3-1800 cl8
VGA: Radeon hd 5750 1gb
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szeretném a gépemet fejleszteni de sajnos az alaplapom elég gyatra és nem nagyon ad rá lehetõséget.
cpu: 2 db 3,4 ghz intel pentium D
VGA: 9400 GT
memória: 1gb :S
alaplap: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775I945GZ
Játékra hasznánám fõleg a gépet... szerintetek mi lenne a legjobb dolog amit tudnék vele mûvelni viszonylag olcsón és ami látványos fejlõdés muatatna?
Saor Alba

rendetlen gépem
így legalább le tudom állítani a ventillátorokat fullra, a ledes venti is kikapcsol teljesen 😊
#hhwnd
Saor Alba
Saor Alba
Annyi a kérés h vki ehhez tudna driver linket adni?
A laptop egy:ASUS K50C-SX002X
Köszi
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
összerakásnál 1napot csúszik a szállítás a teszt miatt
#hhwnd
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100