Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A videókártyán milyen portra van kötve? Ha DVI, akkor DVI-D, DVI-A vagy DVI-I?
Milyen monitorkábelt használsz?
Milyen átalakítót használsz?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Mindjárt nézek neked pár kártyát :-)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
az atx12v1 jelzes mit takar? 8pines csatlakozo, nem kerult bele semmi kabel...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mivel az utóbbi idõben nem igazán követtem a vga piacot, szeretnék tanácsot kérni hogy mivel pótolhatnám, ár/érték tekintetében mit érdemes venni?
GTX470-480-nál van érzékelhetõ teljesítmény különbség, vagy keresgéljek följebb?
alaplap: asrock Z77
CPU: i5 2500k
ja es a piros led ami ugye akkor villogna ha tolt a gep, az folyton vilagit ha bekapcsolom a gepet.. barmi javaslat? am mit kene beadnia a monitornak? semmi oprendszer semmi driver nincs fenn, szüz gép.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ha osszeraktam a gepet, csak odd nincs benne, akkor az normalis h a monitor annyit ir h no signal majd elfeketedik, v vmi rosszul lett osszedugva?
egyszeruen nem talalok egy rohadt sata-s odd-t, amirol feltelepitenem a drivereket, de mostmar abban se vagyok biztos h ez jo igy...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Lian-Li,Antec,Silverstone a nevuk 😊
Nem, nem az összes belseje piros, ez momentán azért mert AMD Edition ..
Prociból egy Phenom II X4-et vennék
Ram maradhat, de ha találsz olcsóér 2x4 gigát, corsairt vagy kingstont mehet az is ..
ASROCK 970 Extreme3
AMD Athlon II X3 455 3.3GHz
KINGMAX 4096MB DDR3
Mivel fontos szempont hogy HALK legyen, ezért belepakolnám egy Coolermaster 550 Silentio házba, bár nem tudom, hogy ez mennyit számít és megéri-e, de gondolom a proci gyári hûtõjét érdemes lenne lecserélni valami jobbra és a vga brutális hûtõjét is. Ezekben teljesen tanácstalan vagyok, mint ahogy az SSD-ben is.
Az egészre 110-120k-m van, aztán majd még gyûjtök a késõbbiekben új vga-ra 😊
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Eme alaplapról kérek véleményeket.
Tudásban ennyi kell nekem,minõségben nemtom milyen az MSI?
MBO
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
En szemely szerint a Corsairt vennem,de csak azert mert szamomra szebb. Gyonyoru,elegans haz. A HAF X nekem mar csicsa 😊
Számomra a HAF-X volna a befutó, rendezettebbnek és minõségibbnek tûnik az egész ház maga, és tágasabb is.
Multkor mar segitettetek, most csak megprobalnam fixalni a dolgot.
Corsair 600T vagy Cooler Master HAF X?
Melyik lenne a jobb valasztas es miert?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Az uATX tudtommal ugyanaz mint az mATX, ergo passzolnia kell az általad kiválasztott házba, az az "u" betû az elején az a bizonyos micro jel.
Nem lesz hetente cserélgetve benne az alkatrész.
A lap belemegy a házba? Mi az az uATX?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Õ, amúgy nem anyagminõségrõl beszélek, pusztán formatervezésrõl. Amúgy nekem nincs bajom a Samu monitorommal, pedig már lassan 3 éves lesz. Persze azóta biztos szebbek, jobbak már a monitorok, de hát ennyi erõvel évente lehetne cserélgetni...
1 port pedig azért van, hogy össze tudd kötni a monitort a géppel. Így tud csak mûködni az a 4 USB port.
Nincs ezzel semmi gond <#vigyor>#vigyor>
Mert én igen. Otthon U2311h, melóban U2312HM. Szerintem gyönyörûek.
Tecsoban mikor meglátom a gagyi Samsung meg LG designt amit zabálnak kétpofára a prolik, hangosan röhögök. A WC deszkám jobb anyagból van...
Másodlagos de ez mit jelent?
1 USB 2.0 feltöltési port
4 USB 2.0 letöltési port
(mi az hogy le ill feltöltési pont? A feltöltési pl telefontöltõ a letöltési egér/pendrive ilyesmi?)
"Jabar sa bu eeda murishani!"