103184
1411386313.png
  • SergioAmigo
    de tegyél mellé egyet belőle ha már kövér a lúd

AMD 100-505632 FirePro W9000 6GB GDDR5 PCIE
  • Lacee86
    Én ilyet akarok venni. link
  • Sir Quno Jedi
    ha a 920-ra gondolsz, akkor ahhoz képest Ti sem "igazi" i7-et vettetek... az a vonal el is halt ugye...
  • kifli
    jó de te nem is igazi i7-et vettél
  • Vadnokedli
    Én AMD Richland APU-t akartam venni. De aztán gondoltam, áh jó lesz a szaros kis i7 4770
  • V43 1105
  • Sir Quno Jedi
    miért tenném? szívemet melengeti, hogy a fiatalok I7-eket vesznek végre, mint jómagam is több, mint három évvel ezelőtt. megelőztem a koromat. látnok voltam és mindenki lehülyézett, de végül eljött a kánaán...
  • Blum
    De aztan nehogy eret vagj magadon! :D
  • Sir Quno Jedi
    na baxátok meg, itt lassan mindenkinek jobb gépe lesz, mint nekem!??! :D
  • SergioAmigo
    király :D
  • medxip
    üdv LGA 1150 :)
  • medxip
    megérkeztek az új cuccok, már ki is próbáltam.
    processzor terén az új Intel Core i7 4770k-ra esett választásom, mellé az alaplap:

procival:
  • Csibusz
    Gratulálok:) És egészséggel használd! :)
  • JosephShepherd
    igen
  • Blum
    Valamit valamiert :)
  • SergioAmigo
    Köszönöm! Dolgozni megkeltet érte elég keményen :D
  • Blum
    Gratulalok hozza,hasznald egeszseggel! :)
  • Csibusz
    Igazából mindegy is :) Mivel a személyim is lejárt, de persze azt nem vette észre a kollega, de a folyamatos szó hiányát már igen. :)

Én szvsz lakásra nem vennék fel... Van elég már a családban
  • SergioAmigo
    íme

• SergioAmigo
    lol a gépem csak én már gtx 680al vettem :D
  • Vadnokedli
    Nekem is volt hasonló.. :D Szeretem az ilyeneket "IN YOUR FACE" eseteket.
  • Sir Quno Jedi
    A honlap nem elég. Oda is kell szólni stb. Akár félreteteni, ha lehet. Amúgy meg is lehet venni a honlapon és azt modnod, hogy aboltban veszed át. Odamész átveszed (de előtte rájuk telózol).

Nekem le akarta tagadni a hülyegyerek náluk, mikor ott voltam, hogy van olyan LCD TV-jük, amiért mentem. Mondtam, hogy á-á-á, most szépen végignézi a raktárnyilvántartásukat, mert VAN nekik. ÉS VOLT! Pont egy darab, ahogy én is számoltam. Meg is vettem, hogy rohadjanak meg... :D
  • franc0
    (Nyálveréshez az igen szerény.)
    De keressek bármennyit is, lakáshitel kivételével nem lenne pofám ilyen igazolást kérni. PC-re hitel meg tényleg annyira '94...
  • franc0
    Ez nem igaz, tavaly novemberben rábasztam fényképezővel.
    Honlap szerint volt, odamegyek kocsival, parkolópénz, majd "szoribocsi majd 3 nap múlva".
    Kurvaannyát.
  • Vadnokedli
    Én egy routert 5 ször gariztattam mert nem volt kompatibilis a panelban lévő elosztóval vagy pöcsöm tudja mivel(én nem tudtam minek a hibája volt akkor), lényeg 4 oránként manuális restarttal ment csak a net. 3 szor ki is cserélte a TP-link/iPon de aztán végül már nem.. És egy vargalex feltétele után ment csak a router. Persze a pénzem nem akarták vissza adni az elsőnél.. :D
  • Sir Quno Jedi
    Name a jogászok belekötnek utána a banknál és ők ezért már előre paráznak. Láttam cifrábbakat is. Engem már szivattak halálra pl. lakáshitelnél a szerződésnél.
  • Csibusz
    Én már visszamondtam, oda volt írva a papíron megjegyzésnek az egész sztori kb... csak nekik nem volt megfelelő. A "folyamatos" szó hiány amiatt :) Körül volt írva, de pont az a szó nem :D
  • Sir Quno Jedi
    Há akkor kérjél egy másik papírt a cégtől és úgy írják meg, ahogy ezeknek kell. Azé lehet egyezkedni a HR-esekkel mifelénk is, ha rendesek.
  • Csibusz
    Még el sem került a Cetelemhez, most nézte át a hiteles mukijuk, aki postázta volna. Mondanom sem kell, hogy tegnap is nézte meg, csak éppen belesz@rt. :)
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk ez nem feltétlen az ő hibájuk, mert a hitelt ugye NEM ők adják. Ha pedig egy pénzügyi szervezetnek nem tetszik az igénylésed, akkor baxhatod.
  • V43 1105
    Még nézd meg esetleg a Bluechipet!
  • Csibusz
    Mindegy. elmegyek Aquaba.. kivárom a 4 munkanapot.. Ott még emberek dolgoznak :)
  • V43 1105
    Ez azért elég gáz.. sőt .. szánalmas... nem irigyellek.. :((
  • V43 1105
    6970 helyett akartak adni egy 7870-et.. készpénz szóba se került még véletlenül se.. fapofával mondtam, hogy nem kell, vártam egy hetet jött az e-mail, hogy nem volt cserélhető .. visszakapom a pénzem, onnantól öröme bódóttá.. :D
  • Csibusz
    Lényeg... 10 havi részletre lett volna megvéve, 187E nettó jövedelemmel (nem nyálverés)...

Elmentem, munkáltatói igazolás, minden kutyafüle. Rendben, pénteken szállítjuk. Ma még kaptam is egy e-mailt, hogy köszönik és holnap hozzák.
    Rá 10 percre felhívtak, hogy el kell szomorítsanak, elutasítják, mivel 12 hónap munkaviszonyomnál nincs odaírva, hogy folyamatos... (9 hónapot dolgoztam egyik munkakörbe, és átkerültem egy másikba, két külön munkakör, egy cég alatt...) Az igazolást pedig 12 hónapra kaptam.. De neeem :)

Szóval.. igen..
  • Sir Quno Jedi
    Há nekem is. Meg is vádoltak ráadásul fullgenya módon. DE nagyon felhúztak.
  • V43 1105
    Én még PCX-et ajánlom .. persze most pont nincs az a proci amit Te szeretnél ..
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy ha AZONNAL kell, akkor én pl. az extreme digitalt szoktam választani. Drágák, de ha valami van az üzletükben a website-juk szerint, akkor VAN, lefoglalod, odamész, halelujja. Ha sürgős és azonnal kell, gyakran nincs más megoldás...
  • V43 1105
    Nekem garanciáztatáskor akartak "vagánykodni" .. de én nyertem :P
  • Sir Quno Jedi
    Pontos infót kérek, me mán én is szoptam velük. Bár én még így is rendelgetek tőlük (nem tanulok a saját hibáimból SE :D).