103184
1411386313.png
  • Blum
    Es tenyleg! Fene se gondolta volna,hogy az ilyen oreglanyokra meg tesznek USB 3.0-at. :|
  • Máté94
    +40e és akkor talán... talán... de ez nagyon kevés.
    Esetleg Richland APU-val és videokártyát veszel később, addig kihúzod az integrálttal valahogy.
  • Vadnokedli
    Tudja a tököm, én nem tudom milyen csipsz milyen De láttam 775 ös lapot USB3 al.
  • Blum
    G41 chipset melle hogy raktak volna USB 3.0-at bogaram? :D
  • Vadnokedli
    USB 3.0 bővítő. Nincs az alaplapomon alapból mivel LGA775 ös- igaz az alaplap 2012 október gyártású.. nem is értem, igazán tehettek volna rá.
  • Jabar
    mi az a pici kártya a vga mellett? :)
  • Vadnokedli
    Nem is azért linkeltem- Mint egy elrettentő példaként linkeltem.
  • Lacee86
    Á, ez halott ügy.
    Vagy használtan keresgéljen, vagy gyűjtsön még...
  • Vadnokedli
    Kegyetlen erős kompromisszumok jöhetnek? 1024 felbontás? Szerintem ennyiből nem lehet összerakni amit játékra is lehetne használni-

LEGótvarabb HÁZ+TÁP, az egeret+billentyűt ne számold bele.
  • rooney8
    sziasztok

kb. olyan 60 ezerből össze tudnátok rakni egy pc-t?
    tudom, hogy nagyon kevés, de a lehető legerősebb konfig kellene, ami ennyiből kijön (tehát játékra is lenne használva, de nyilván nem full grafon)
    alaplap, proci, táp, memória, vidikari, ház és egy kb. 500gb-os hdd kellene
  • Vadnokedli
    Csak 143mm magas- a házba 145 a max. Szóval, ezért tűnhet nagynak. Szerintem fasza hűtő. Scythe Katana 4 (Ja, és csak fél kiló! Szóval, nem olyan nagy ez.)
  • Szabi #85446
    tyű mekkora monstrum :D
  • Vadnokedli
    Nekem is így letakar 1 slotot.

De amúgy így értem, ahol nekem a ház ventije van arra az oldalra rakod a ventilátort érted, és hajtja kifele.
  • Blum
    Masik oldalra rakod fel a ventit es akkor nem fujja a bordat,hanem szivja rola a meleget.
  • Szabi #85443
    ? :D

• Vadnokedli
    Azt is csinálhatod ha a hűtőre 2 oldalra lehet rakni akkor a hátuljára 'csatolod' fel hogy onnan szippánncsá a bordák közül azzzoxigént.
  • Szabi #85441
    az a kék led a gyári venti széle, viszont az is csak a cpu-tól távolabbi részbe fért a ramok miatt :DD
    (de szépen kiszívja a meleg levegőt)

viszont most hogy kezd melegedni az idő, egyre hangosabb alapjáraton is a gép.. hát még terhelve.. szóval most azt méricskélem, hogy pl. ez a Hyper 212 beférne-e, ahogy elnézem egész magas "talpa" van :)
  • Blum
    Vagy ugy...akkor rendbe van :)
  • Szabi #85439
    hátul nagyon közel van az asztal hátulja, így felülre raktam a ventit, így hűvösebb van bent mintha hátul lenne :D
  • mousee
    Köszi, COOLERMASTER Hyper 212-t már le is rendeltem, keddre meg is lesz :)
  • Blum
    Low Profile RAM-okat kellett volna venni es akkor most nincs problema :)

Amugy vannak olyan hutok,amin a ventit feljebb lehet csusztatni es akkor nincs semmi gond.

[Gephaz hatuljaba egy kifele fujo ventit,de azonnal! :D]
  • Szabi #85436
    hajaj de megszopattam magam ezzel a kis alaplappal.. ram-ok miatt nem fog beférni semmi normális venti.. :-/
  • Blum
    Udv!

Minimum egy CM Hyper TX3-at vegyel. Ez 9cm-es ventivel van szerelve,ami teljesen jo,csendes es hut is rendesen. 6-7k korul beszerezheto.
    Ezutan ott van a nagy testver,a Hyper 212 ami mar 12-es ventivel van szerelve (meg halkabb,meg huvosebb) Ennek az ara 8k korul mozog.

Ezektol komolyabb huto nem kell ha nem tuningolsz. Mindegyik boven befer a gephazba.
  • mousee
    Sziasztok,

Itt a nyár, és a dög meleg, na meg az üvöltő ventillátorok idénye.
    Szeretnék valami frankó hűtőt a prcimra, mert szegénykének melege van ha meghajtom, viszont ehhez szeretném a segítségeteket kérni.

A proci Phenom II X4 955 Black Box (3,2Ghz), és a ház amibe bele akarom tuszkolni az egy COOLERMASTER RC-370-KKN1-GP Elite 370.

A rászánt összeg nagyban függ a terméktől :) Ha még ebben a dög melegben is képes csendben hűteni a gépet, akkor szívesen adok érte többet.
    Javaslat?
  • dregnarr1 #85433
  • Lacee86
    Sztem ezek így együtt 80 körül, de lehet, h alkatrészenként hamarabb elkel.
  • Vadnokedli
    65 ezerért biztosan (bár mióta van meg? garancia- stb-stb ezek nagyon fontosak) a proci-alap-memória. Szerintem. Ennyiért tuti- Ahogy néztem. A többire nem vállalkozom.
  • dragon11
    volt egy topik, ahol utáltak..XDDDD
  • dregnarr1 #85429
    Üdv!
    Fordított kérdésem lenne:)

Körülbelül mennyiért lehetne eladni az alább összegzett gépet? 1 éves, nincs semmi baja, pár alkatrészén garancia is van.

Alaplap: AsRock Z77 Pro3
    Processzor: I5-3570K @ 3.4GHz (4-CPU)
    Memória: 8GB (1333)
    Videókártya: AMD Radeon HD 6850 (1GB)
    HDD: 500GB

Előre is köszönöm!
  • Blum
    7790-et a Nokedli Ur altal linkelt hirdetesbol :)
  • Vadnokedli
    HD7770-nél nincs jobb választás(Azt hiszem); Bár itt 'csak' 26 ezer. Érdemes lehet a 7790 et 32 ért.
  • zritya
    Sziasztok!
    Tanácsot szeretnék kérni hogy milyen vga-t vegyek, legnagyobb százalékban játékra kellene, durván 30.000Ft az amit szánok rá.
    Előre is Köszönöm!
  • Vadnokedli
    Tehát ezért van -80 akárhány pontba.
  • dragon11
    kösz...xd
  • Blum
    Vegulis toled nem lett volna meglepo :)
    Mazlid volt.
  • dragon11
    úristen és még azt hittem hülyeséget kérdezek.xdd
  • macleody
    Üsd szét őket :)
    Muterék outletben vették a tv-t. Valószínűleg használt, szervizelt lehet, mert a hátán a matricából ki van vágva egy darab. Még a szike nyoma is látszik a műanyagon ahogy kivágták. Szóval lehet be kéne menni és pofán verni valakit.
  • Lacee86
    Ez érdekes. De most, h mondtad, megmértem, és a miénk csak 79,5 cm. :D
    Amúgy 32" az 81,28 cm egész pontosan. De ha úgy vesszük, csak egész számokként adják meg a képátlót, szóval elméletileg a 32"-ba belefér 31,5-32,4 közti határ, tehát 80-82,3 cm durván. A miénk még így is kevesebb, megyek vissza a boltba reklamálni!
  • allock #85419
    íí van benne anyag

köszi
  • Blum
    Scythe Ninja 3 Rev. B