103184
-
Szerintem jónak tűnik. -
Üdv!
Arra gondoltam, h ebben a kva kánikulában lehet, h vennem kéne a laptop alá vmi kiegészítő hűtőpadot. Túl sokat viszont nem szeretnék költeni rá.
Szerintetek ez milyen lehet? link
Itt egyébként csupa jót írnak róla: link -
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Haver gépet akar venni játékra, max. 150k-ig tud elmenni. Én is nézegettem neki, de nem igazán tudtam beleférni a keretbe... Pontosabban nem tudom min kéne spórolni, prociból egy i5 2500k-ra gondoltam, de annak még mindig elég borsos ára van. (Egyébként monitor az már van neki.) -
a gyártó által megadott határértékeken belül, azon belül is a legalacsonyabbon, sőt, akár szépen alá is mászhatsz (undervolt). de, mint mondottam, guglizz egy olyat h q9550 overclock, és lőn, mert mást is kell állítani.
de igazából felesleges is, mert a lapod nevére egy gyors rákeresés megmutatja, hogy ezt biza te nem fogod húzni :C -
Mondom Orthos prime és CPU-z ez a program egy fail, nézd meg:
-
Mégis milyenen hagyjam.
Szorzót módosítani nem lehet. Vagy még, nem próbáltam
-
BIOS -> MB Intelligent Tweaker(M.I.T.) -> System Memory Multiplier alatt állíthatod a szorzót (illetve inkább arány azt), azt nem írja kézikönyv mik a választásaid, nézz ki egy számodra szimpatikusat a megfelelő FSB-hez... de előtte olvass egy lapodhoz/procidhoz való OC guide-ot (gyakorlatilag a fákon is nőnek), mert pl 36+°C kinti hőmérséklet mellett auto-n hagyni procifeszültséget könnyen nem várt mellékhatásokhoz vezethet
-
ga-g41m-combo rev2.0 -
MINDIG biosban kell megemelni. ilyen cpu speed pro meg hasonló csilivili szarcsi-foscsi programokat hanyagold, Orthos és CPUID CPU-Z kell neked.
#85567: valószínűleg simán és egyszerűen, főleg ha leírod milyen alaplapról van szó
-
gondoltam, na majd majd. -
olyan fsb-t kell beállítani, amit vissza tudsz szépen osztani... -
Én eléggé OC láma vagyok, hogy tudom megcsinálni azt ha húzom a procit akkor a ram az maradjon az eredeti sebességén? mert ha 1mhz-vel is több 1333 nál(ami OC-nak minősül az alaplapomban) már nem bootol.
-
Nekem jó lenne, postázd ide az egyiket.
-
Blum #85565 Most rendeltem 2 haveromnak egy-egy konfigot. A keret 130k volt gepenkent. Jo lesz igy,igaz?
AsRock B75 Pro3
Intel Core i3-2120
4GB Kingston 1333Mhz
WD Caviar Blue SATA3 500GB
Gigabyte HD7770 OC
Bitfenix Merc Alpha
Chieftec CTG-500-80P
Samsung optikai
Corsair CX430-as tapot akartam belerakni,de az nincs raktaron iponnal es csak csutortokre hoztak volna a cuccokat,csavok meg mar nagyon bevannak sozva ugyhogy maradt a Chieftec. Arrol tudom,hogy hosszu kabelei vannak. -
én q9550-el játszok van melette egy 6950. Teljesen jó. Igaz én húztam a procit 3,6Ghz-re.... -
FAIL! :D
-
CPU Speed pro-val leteszteltem:
http://kepkezelo.com/images/hliuajmuqpc0b5ykohhu.png
Mondom... -
Indíts el valamit ami ablakban fut és terheli a procit, Orthos Prime pl., meg mellé egy CPU-Z de a legfrissebbet, ha így se ugrik fel a freki akkor valami nagy gebasz van. -
Na de az az előző proci 3.4-nek írta a windows!
Ráadásul: ASC a max.-ra is ezt írja! -
azért mert ha nincs terhelve a proci akkor vissza veszi az órajelet hogy ne zabáljon a proci fölöslegesen
-
Q9550 et 3.8 ra fel kéne húznom hogy úgy fusson 720 ban mint 1080 ban a videón amit linkeltem előzőleg. Persze ez csak nekem irányadó. De aztán meg kitudja- lehet megvárom a 8 ezres családot -
Sziasztok! Proci kérdésem van, Lehet nem túl jó helyen írok...
Feltuningoltattam a gépet. AMD FX-6200 6 magos proci, RADEON HD 7850 videokártya, 8 GB RAM.
De a procinak az órajelének 3.8 Ghz-nek kéne lennie s a windows intéző, az everest és a CPU-Z mind azt mondja hogy 2.8 Ghz... Csak annyi.
Ez most elírás, vagy van megoldas? (pl. BIOS-ban kell megemelni.)
Köszi a segítséget! -
Szerintem egy 2 gigás 7850-es is bőven elég neked, és olcsóbban is megúszod .. -
What?
-
HD7850, bogaram ? -
HD7750 van most. -
jónak biztos jó, csak lehet, h egy jóval olcsóbb videokártyával ugyanott lennél.
-
Ezek szerint akkor jó lehet nem? -
ilyenkor a legegyszerűbb módja ahogy kiderítheted: google elő, proci típusa és bottleneck szócska beír, és lőn, ha mázlid van, még részletes elemzést is találsz. -
Szerintem igen. Attól, h régi széria az a proci, még elég erős most is. -
Q9550(Alapjárat) mellé szerintetek érdemes lehet venni egy BLACK VTX3D HD7870-et? -
Srácok, ezek az mSATA-s SSD-k miben különböznek a másikaktól? Betehetők-e ezek laptopba (HDD mellé), egyáltalán hol tudnám ezt megnézni? -
A Thermaltake-t meg is veszem szerintem... köszi
-
Nekem is egy sharkoon mittudoménmi pár éves, de már 5helyen van toldva, ragasztva. Már muszáj újat venni amíg szét nem esik teljesen. -
Blum #85544 Ha ez vigasztal,akkor a Panasonic es a Sennheiser fulesem is ugyanigy eltort mint a kepen lathato logitech :) Egyszeruen azert,mert amikor leveszed meg felrakod a fejedre ott kapja a legnagyobb terhelest es egy ido utan megvetemedik az anyag. -
Dodo55 #85543 Lol, durva hogy még mindig ilyen megoldásokat használ a Logitech. Nekem egy ezer éves Premium USB Headset 350 van, mondanom sem kell a hangerővezérlő modulból kijövő szakaszon a kábel egy éven belül megtört, azóta meg már vagy újabb 100 helyen...
Szerencsére tudok forrasztani meg van itthon mindig bőven szigszalag, úgyhogy a mai napig tökéletesen működőképes, viszont már lassan ott tartok, hogy kevesebb gyári anyagot fog tartalmazni, mint amennyi szigszalagot meg utólagos kábelezést :D -
Blum #85542 Roccat Kave 5.1
Ozone Strato Evo
OZONE Rage 7HX
Thermaltake Shock One -
Tudtok valami jó, lehetőleg "tartós" Dolby Surround Headsetet ajánlani? (meg azért ne a lehető leg drágábbat)
(eddig a g35-öt néztem de miután láttam mi tartja össze nem veszek gyárilag halálra ítélt cuccot.KÉP) -

-
TomStorm #85539 Jó kis gép lett már meg is van:)
Ment bele Ssd meg Gtx660 is.Sokkal jobban tetszik mint ami volt még régebben i5+7870.Ja és jóval kevesebbe is került!