103184
-
ha van miből, és előtte a másikat megcakkoztad, nem.
próbálkozz Acronis Disk Director-ral, vagy ha live cd/usbt akarsz, gparted-del - én előbbit jobban csípem, másik hajlamos hisztizni. -
Az leehtséges, hogy rendszerparticióhoz nem tudok hozzáadni, hogy nagyobb legyen? easeus partition master-el próbáltam -
Nincs mit, az lemaradt, hogyha tuning nem szempont akkor tudunk itt ott még a költségekből lefaragni.
-
10k-ért valami jobb külső vinyó? ilyen 250 gigás kéne -
Köszönöm szépen a belefeccölt melót, átküldöm a kollégának a javaslatokat, aztán majd rábök valamelyikre :) -
Blum #85733 Balrol a 2. korrekt
-
Na, erre illetve ezekre jutottam több féle config van ami 250 fölött, de van alatta is.. remélem ebből valamelyik elnyeri tetszésed/tetszésüket,
Kérdés, javaslat, óhaj-sóhaj bármi van.. itt vagyunk, vagyok
-
Ezt örömmel konstatálom
-
Nem, az már van, egy szép nagy fullHD szörnyeteg :) -
Dolgozok az ügyön. Monitor is kőll?
-
Sziasztok,
Ismerősömnek kéne egy játékos gép, 250k huf a keret. Rendszernek értelemszerűen SSD-vel, adatoknak HDD-vel (min 1tera).
Nincs semmiféle fetisizmus, lehet intel/amd, amd/nvidia, akár duplakártyás megoldás is ha belefér, a lényeg hogy pár évig ne kelljen hozzányúlni.
Előre is köszi a tippeket. -
Blum #85727 Jolvan akkor.
Majd ertesits,hogy milyen :D Csalodni nem fogsz,ezt garantalom :) -
Igen, igen azt :D
Belegondoltam, hogy végül is igen minek kisebb. Először helyhiány miatt akartam azt, de végül is ez is befér. Meg eléggé jó az ár-érték aránya :P -
Blum #85725 Ugye a DELL-t rendelted meg,nem valami kisebbet? :D -
Az, ntfs xd
Köszi!
És köszi a monitort Blum-nak! Elvileg ma jön meg -
SergioAmigo #85723 ennyi NTFSre kell -
Új vinyónál nem kell semmit se csinálni, csak bekötni és formázni ugye? Talán ntsf-re? rég formáztam már, vinyót meg még soha xd -
Akárhol igazából, ha kéred összerakom neked, ingyé. :D -
Blum #85720 Giga jo cuccokat gyart,bar nem reg volt belole balhe,hogy a VGA-k black screeneznek (ugyanugy mint a Sapphire),de nem kell belole nagy ugyet csinalni. Mindegyik gyartonal vannak rosszabbul sikerult szeriak.
Ha jol tudom,azota mar javitottak a dolgot szoval emiatt kar aggodni.
Mindenki masra eskuszik,en szemely szerint mindig MSI lapokat es MSI VGA-kat hasznaltam es semmi bajom nem volt veluk,csak az a baj hogy nagyon elszalltak az MSI arai az utobbi 1-2 evben. Ar/ertek aranyban az AsRock lapok verhetetlenek. -
Ennyiért már inkább a Magnum M10-et vedd tőlük :D -
számtechboltokban összerakják neked ha kéred, a képen lévő ~250 -
Így egyben hasonló gépet hol lehet és menyiért venni? -
Annyit még szeretnék kérdezni, hogy most márkák között van minőségbeli különbség? Pl 2007-körül MSI lapok nem voltak ajánlottak, most is van valami hasonló? Mondjuk gigával mellé lehet nyúlni? -
Blum #85715 -
EK vízhűtő készlet .. mm ..
-
Blum #85713 Na jo,az igaz hogy draga a PC Gear,de legalabb van valasztek es ami ott van azt meg is hozzak. Valamit valamiert...ritka cucc,nehez beszerezni szoval fezesse'!
Jol nez ki a Case-Lab cucc,bar ahogy elnezem ez inkabb a komplett elmebeteg-vizhutes fanboyoknak van kitalalva....(Nem a magamfajta oldschool f*szoknak :D) -
Akkor is drágábbak mint a többi bolt, tisztában vagyok vele, hogy mi egy Lian Li vagy Silverstone ház..
link
-
Blum #85711 Mit vartal vazze? Ez nem Cooler Master...
-
Aranyárban. :D -
Blum #85709 PCGearnel van Lian-Li dogivel -
Gondoltam Lian Lira is, vagy egy Case Lab kuckóra .. Csak itthon eléggé szegényes a kínálat .. :( -
Blum #85707 Silverstone az jo,ugyhogy megy a buksi-simi :)
Bar ha Lian-Li-t vennel,meg viragot is kuldenek egy rekesz Heinekennel karoltve :D -
Remélem az én fejem nem harapod le, ha kiderül hogy Silverstone házban gondolkodok .. XXD -

-
Blum #85704 Nem mondok semmit...nem merek..:D
-
Szerintem a mobilitás fontos volt neki, és egy ROG gép csak ROG gép
-
Blum #85702 Grat. Ennek azan vehettel volna egy ertelmes gepet is. -
Ne haragudj és ne is érts félre kérlek, de laptopok számára van külön topik, link. Grat egyébként a masinához
-
Nika12 #85700 Én ilyet vettem :) Nagyon tetszik -
Nekem csak fejbe nem adják ki a számok SSD-nél, sosem használtam még, ezt úgy mondom. Egy aránylag korrekt méretűből kijön 2 darab 1-1TB vinyó, aztán Raid0. Tárhelyre tuti szükségem van(bd25-bd50), arra meg hogy a leggyorsabb tárolót birtokoljam, nem biztos. Mindenesetre maga az SSD megoldás tetszik és még sokat is fog javulni.