103184
1411386313.png
  • V43 1105
    TE HIPSZTER HEKKER TE
  • Hecker007
    Na tudod kit hipszterezzél le...
    Egyébként meg csak a valóságot írtuk nem biztos hogy mind ilyen, de biztos hogy vannak olyan tápok amik cincognak, minden gyártónál ki lehet fogni ilyet....
  • Blum
    Maradhat a Corsair tap,ezekkel a hipszterekkel ne foglalkozz.
  • V43 1105
    Táp maradhat nem kell több.. ASUS, GIGABÚCSÚ alaplapot nézz.
  • Dodo55
    Mondjuk egy csavar mikor menet közben szerelgetek benne valamit XD

Azért annyira persze nem mindennapos ez, de előfordult már és a jövőben sincs kizárva :)
  • Vadnokedli
    Én akármit csak MSI-t nem. A táp lehetne egy 500 as minimum.
  • Blekk Síp
    Értem, akkor ez a táp jó/elég?
    a lap helyett mit ajanlanátok?
  • Vadnokedli
    Hátha nem akar új játékokat játszani csak 720p ban med-hi beállításokkal akkor jó- (leszámítva az MSI lapot)
  • Blekk Síp
    Hali, havernak ezt a gepet ajanlottam, velemenyek?
    lap: MSI B85M-E33
    proci: INTEL Core i5-4430 3.00GHz 1150 BOX
    memo: KINGSTON 8GB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/8GX
    VGA: GIGABYTE GV-R777OC-1GD R2.0 HD7770 1GB GDDR5 PCIE + AMD Never Settle Reloaded Akció
    táp: CORSAIR CX Series Modular CX430M
    ház: BITFENIX Merc Alpha

Esetleg ha a tap nem eleg, vagy tenyleg nem a legjobb a helyett vmi mast?
  • Blum
    "nehogy egyszer valami vezetőképes anyag beleessen fentről és zárlatot okozzon."

Mondjuk veletlenul beleesik a gep egy kad vizbe? Megis mi tud beleesni? :DD
  • Vadnokedli
    Így van- direkt értelmetlenül írok néha- csak hogy meglegyen a napi bevitt karakter.
  • Dodo55
    Nekem Chieftecből sikerült kifognom egy CWT beleset, Deltásat rendeltem (GPS-450A), de GPS-450A8-at szállítottak ami mint utólag megtudtam nem csak kevesebb csatlakozóval rendelkezik (eredetileg azért rendeltem a sima A végűt), hanem a GPS típusazonosító ellenére már nem Delta beles :(

Nem csináltam belőle ügyet mert már nagyon sürgős volt és ugye akkor még azt hittem csak pár csatlakozót buktam így. Elektronikusan amúgy eddig jónak tűnik, elég stabilak a feszültségek (a szenzorok szerint semmit nem mozdulnak üresjárat és full terhelés között), illetve elektromos hangok sincsenek, viszont a ventije nem az igazi: rendeltetésszerű beszerelés esetén (lefelé néz a venti) néha zörög, de fejjel lefelé beszerelve nincs ilyen probléma (alsó táphelyes házam van, így nem okozott gondot megfordítani).

Annyi, hogy így kicsit parázok nehogy egyszer valami vezetőképes anyag beleessen fentről és zárlatot okozzon.
  • Blum
    Szoval most ugyanazt elmondtad,mint en csak bovebben.

• Vadnokedli
    Szerintem az A-Data simán jó- minőségi de igaz nem minőségibb mint egy Kingston/Corsair
  • besodrom
    türelem rózsát terem kivárok a vga -val :)
  • franc0
    VGA nincs, de 43 ezres táp van.
    Wait, what?
  • besodrom
    Köszi a választ...
  • Blum
    Ha nem K-s procit veszel,akkor gondolom nem akarsz tuningolni,ebben az esetben viszont tokeletes lenne egy jol felszerelt H87-es lap is.

Jo gep amugy,de az ADATA ramokat hanyagolnam,helyette inkabb Corsair,Kingston vagy GSkill.
  • besodrom
    Sziasztok ez lenne a masina...
    Asus GRYPHON Z87 alaplap
    Intel Core i5-4670 3.40GHz BOX
    Cooler Master STORM ENFORCER SGC-1000-KWN1 számítógépház
    Enermax Platimax 600W tápegység (moduláris)
    ADATA XPG Gaming Series (AX3U1600GC4G9-2G) 8GB KIT 1600MHz DDR3 memória
    Samsung 840 120GB 2,5" SATAIII belső SSD meghajtó
    véleményeteket előre is köszönöm...
  • SergioAmigo
    Az Nvidia Shieldet hazánkban mikor kezdik el forgalmazni esetleg tudja valaki? a hivatalos oldalon nem enged rendelni Magyarországra.
  • Hecker007
    Nekem se kéne Corsair táp :D
    És CX-ről tényleg lehet ilyeneket olvasni, olcsó trafó van benne és az adja a hangot.
  • FlyHigh
    Sajnos sokan vagyunk akiknek egyéb hangokat ad a CX-es tápjuk, elég csak ipont olvasni vagy ph-t, nem egyedi a dolog, cwt belsőről eléggé megoszlik a vélemény, de gondolom olcsóbban hozzájutnak mint a seasonichoz. Igazából magamra haragszom, mert nem sokat kellett volna hozzátegyek egy 80+ gold táphoz, amit az fsp GYÁRT.
  • V43 1105
    Tudod hogy faszságokat nem illik beszélni, ugye? Most érek haza a melóból és ezzel fogadsz.. na ne már .. Korrekt az a táp nagyon is, Corsair háza táján mostanság amúgy is a felsőbb kategóriás digitális vezérléssel ellátott tápok szarakodnak ...
  • FlyHigh
    Corsair tápot nem ajánlanám, ilyen van csak moduláris, zizeg, ciripel meg olyan hangja van a mint a star warsban a plasma pisztolynak. Ótvar szar belső jut az ilyen olcsó corsair tápokba, fsp raider alá nem adnám, ütős kis fsp van a burkolat alatt. 20k körül érdemes szerintem rászánni, mondjuk egy FSP A Gold tökéletes mindenkinek.
  • TomStorm
    Kell mégis egy 120/128GB SSD is,valamelyik ami gyors
  • TomStorm
    Üdv!
    i7 PC-t szeretnék venni VGA,monitor,SSD,hdd van más minden kell.Ház jól szellőző legyen,könnyen szerelhető,Mid tower vagy nagyobb,semmi világítás,táp kábelek odaérjenek mindenhez,ne kelljen külön csatlakozókat venni(pl dual csatolós vga).Tuning semmi esetre nem kell fogyasztás azért baráti legyen:)
    Most összeget nem írok de nem sok száz ezres konfigra gondoltam.
    Csak játékra kell meg netezésre,megbízható márkát mindenből,köszi!
  • macleody
    Ezt találtam.
  • JethroHUN
    Igen az való hozzá, de mint írtam próbaidős, mindjárt le is jár. Már csak 200 kattintás.
  • macleody
    Freeman16 linkelt neked egy szoftot az egérhez, kipróbáltad?
  • zritya
    A Thermaltake lesz, elég jónak tűnik.

Köszönöm a segítséget!
  • Vadnokedli
    Ez? CM K280
    Vagy ez
    ? Nem tudom
  • Vadnokedli
    Nem.
  • zritya
    Egész jó, de mivel mATX így elfér benne az én alaplapom? Mert az csak simán ATX.
  • Vadnokedli
    Sharkoon MS140, MS120 (12 ezer) - (mATX házak). Kicsit szarul szerelhető de meglehet vele birkózni. 36cm es VGA elfér benne HA kiveszed az egyik HDD mount panelt ez 2 darab 3.5" és 3 darab 2.5" hely mínuszt jelent..
  • JethroHUN
    Az egeres történetem vége: jól le vagyok húzva, van egy 6000Ft-os egerem amivel lehet bal és jobb egérgombot használni és semmit mást. Ipon kommunikációs irodában valami idióta dolgozik. Ha megtartom az egeret bukok, ha vissza küldöm akkor is (a 2 szállítási költséget ami együtt az egér árának a fele)
    Az A4Tech még csak válaszra sem méltat, na ennyit arról a gyártóról.
  • zritya
    Sziasztok!
    Tudnátok nekem ajánlani egy olyan gépházat ami jól szellőzik, és elfér benne egy 30cm VGA, és kb 14cm CPU hűtő, olyan 10.000Ft szánnék rá.
    Előre is Köszönöm!
  • V43 1105
    Jep jep, i5-ös proci, 8GB ram .. valami frankó alaplap.. aztán később jöhet HD7870,7950 .. vagy GTX760,770 ..
  • Fehercsoki
    Első körben igen, minél jobb procira, mert könnyen bekövetkezik a CPU limit=/ i3 az már jó, viszont szimekhez felejtős, battlefieldhez meg codhoz jó ha raksz mellé egy jó vga-t.(ati 7850et ajánlom)
  • milk4
    Akkor, lap+proci+memória cserét ajánlotok?
  • Fehercsoki
    Az a baj, sokkal jobb procit nem tudsz belerakni, még egy vga nem segít ha CPU limit van, szerintem legalább egy új lap és egy i3 kéne.(aztán lehet vga-n gondolkozni, bár szerintem jobb i5el kezdeni ha komolyabban játszanál, vga később is ráér, mivel cpu limit miatt mind1 milyen vgat raksz be)