103184
-
Ha a Battlefield 3/4 alá be tudtak rakni egy rendes enginet akkor más játékok alá miért nem? Ja mert leszarják és egyszerűbb a régit foltozgatni... -
Dodo55 #87259 "Már a számítógép is olyan dolog lett mint az iphone, hogy csak az intel a menő aki meg AMDt vesz az gáz?"
Nem menő, meg nem gáz, csak szimplán jobb az Intelek singlecore teljesítménye, ezért szinte minden célra ideálisabbak.
Azt meg ugye megbeszéltük, hogy nem fognak a programozók az AMD kedvéért háromszor annyit dolgozni, hogy 8 magot kihasználjon valami. -
Intel i5, bőven elég .. -
Te normális vagy, amikor az olyan gondolatok megszületnek a fejedben, mint a hozzászólásod utolsó mondata? O_O -
Dobronski #87256 ez alá a legolcsóbb lap? -
Dobronski #87255 fx-8320 jó vételnek tűnik, csak ugye nincs integrált gpu... :/ -
Nekem alfa óta úgy megy hogy kb 50% körül mozog minden mag, néha a 3. vagy a 4. lemegy 30-ra, de lehet vele játszani rendesen, nem tudom miért sírnak miatta sokan, az armához mindig is atomerőmű kellett, a 2 még így se futott sokszor mint ez, inkább az ai-t meg a sebzés rendszert csinálnák meg benne rendesen, mert az nagyon vacak. -
Hát nem tudom én nem játszok vele annyira nem is érdekel, csak egy rövid tesztet csináltam az 1.0-ás változatával(tehát nem az új patchel), de ott egy mag volt kb 70%on, még 2-3 meg 20-25% körül, amire lehet mondani hogy használ több magot, de szerintem gyakorlatilag azokon nem sok mindent csinál. Majd letesztelem az új patchel is, bár ha az alfa/béta alatt nem sokat javult a teljesítmény akkor érdekes hogy pont most amikor már megvoltak az eladások/értékelések hirtelen megcsinálják. -
Erre úgyis azt a választ fogod kapni, hogy csakazintel!4444, de szerintem a legjobb ha megnézed, hogy azok a játékok amikkel játszani szeretnél hogy futnak ezen a 2 procin, és aztán eldöntöd hogy a teljesítmény és ár tekintetében neked melyiket éri meg jobban megvenni. -
Ha választanom kéne egy I7 3770K vagy egy AMD FX 8350-es között, melyik lenne jobb játékra hosszabb távon? -
Ez azért van mert nem jó az erőforrás gazdálkodása, jól fut egyébként a játék teljesen, aki azt mondja hogy nem az hazudik... i5-el simán el tudunk multizni 40-60 játékossal plusz az aikkal... Terheli egyébként mind a négy magot csak nem egyformán, ha jó a vgad akkor meg inkább arra akaszkodik, teljesen össze-vissza használja az egészet, utolsó patch elég sokat javított a dolgokon amúgy 20-30 fps+ -
-
Egyrészt az nem az AMD hibája, hogy rosszul van megírva ez a játék, i7en se fut ám normálisan. Másrészt meg nem értem miért lenne öngól, egy szóval nem írtam, hogy milyen procin teszteltem(bár gondolom te alapból azt feltételezed, hogy AMD-n, hiszen az isten intelen semmi nem futhat rosszul), illetve én alapból nem vennék azért drágább procit mert egy pár játék alatt még 10 éves engine fut. Harmadrészt én nem fröcsögtem habzó szájjal, mindössze annyit írtam, hogy ha az AMD ki tudja használni az összes magot(vagy legalább is 2-3-4nél többet), akkor versenyképes teljesítményt nyújt a 2x drágább intelek ellen is. Már a számítógép is olyan dolog lett mint az iphone, hogy csak az intel a menő aki meg AMDt vesz az gáz? -
Blum #87247 Kellett neked itt habzo szajjal frocsogni a fenomenalis AMD-rol :)
Btw,szep ongol. -
Teszteltem, leraktam 100 AI-t és megnéztem mi történik, 1 mag volt nagyon leterhelve többin szinte semmi=/ -
ArmA3 is 4-et használ, nem tudom honnan veszed, hogy csak 1-et. -
Adjátok meg az accountotokat meg a kódotokat, le tesztelem én is. 
-
És amúgy hány fpsed van? Nekem E7500on volt 25-35 fps pveben, pvpben meg olyan 18-25.(proci 100%on terhelve kb) -
Hát igen azt nem csoda hogy terheli rendesen:) -
Dobronski #87241 athlon x2 5000+
Az a csoda, hogy pve játszható egy még 2008-ban és alsó/középkategóriás procin. -
Milyen procin használ 2 magot? E7500on nekem is mindkét magot 100%on járatta:) -
Dobronski #87239 Leteszteltem neked, 2 magból egyenlően használ. (1-2% eltérés.) Nem kell fanboyoskodni, de mit várnék egy WoW playertől :P -
Dobronski #87238 GW2 sem 1 magot használ, nálad van a gond. :) -
Diablo 3 az alapból fail, de a WoW szerintem ilyen szempontból jól sikerült, azért 2004es engine 4 magot használ az nem rossz.(főleg a mai világban ahol az Arma 3 is csak 1-t=/) -
Diablo 3 is terhel 4 magot, de szaggat sokszor, meg fps droppol, meg kell neki adni hogy csak 2 magot használhasson akkor megy jól.... úgyhogy a blizzard programozó képességeit inkább hagyjuk :D -
Pedig ami a mai világban 1 magot használ az nincs éppen jól megírva. Még a 2004es WoW is rendesen/közel egyenlően terhel nálam 3-4 magot és mindenhol jó fpsem van, OG-ben is 35-40 cúcsidőben ha a legnagyobb tömeget nézem... -
Blum #87234 Nincs kedvem. Adnal egy linket ahol ezt olvastad? -
Dobronski #87233 nem fos az :) -
járj utána
-
Blum #87231 Fractal meg az atcimkezes?
Te tudataban vagy annak,hogy mit hordasz ossze? Meg ha ennek lenne is valosag alapja,szerinted egy olyan ceg mint a Fractal,kepes lenne pont a Sharkoon-tol koppintani akarmit is? LOAAL -
Alapból is igaz, mert az a fos csak 1 magot használ... -
Sharkoon-t soha többet, viszont a Fractal is csinál 'átcimkézettet' Sharkoonbol alapbol. -
Dobronski #87228 ez igaz WvW-re.
-
TomStorm #87227 GW2 -
Dobronski #87226 Mármint melyik? :) -
TomStorm #87225 Arra a játékra ha egy vagyont költesz akkor se fog futni rendesen -
Értjük mi hogy véded a kis pénzeden megvett házacskádat, amivel nincs is semmi baj.
De ne magyarázd meg a swiftedből, hogy hülye vagyok mert BMW-vel járok...
Egyébként pont hogy a sharkoon márka a nagy lehúzás, középszerű kínai szart címkéznek fel és adják jó kis haszonnal. Persze ez nem derül ki neked, amíg mellé nem állítasz 2 másik normálisat, és nem fillérbaszó szemmel nézed.
-
Dobronski #87223 Guild Wars 2 érdekel egyedül, az meg cpu igényes nagyon. Más nem nagyon érdekel. Majd a GTA5, persze az már valami combos VGA-val. :) -
Ha a Te igényeidnek megfelel így, akkor nem rossz ötlet...csak játszogatni ne akarj túlzottan a HD4000 mellett. Igaz hogy javulgat generációról generációra, de még mindig kevéske a tisztességes játékélményhez újabb címekben. :) -
Dobronski #87221 Rossz ötlet, hogy vennék egy i5-öt integrált gpu-val, később pedig (lejjebb mennek a vga árak) vennék egy vga-t? Mert most egy komplett gépre nem nagyon van pénz, de a mostani géppel is elboldogulok, egyedül a cpu nem elég arra amire én használom (athlon x2 5000+ lol!). A kártyám 4670, és azt néztem egy erős egy integrált hd4000-el, de a vga teljesítmény most is megfelel nekem. Minél olcsóbban akarom kihozni. 4670-et a kukában akarom látni, mert 2 pines, és 100%on pörög évek óta, elegem van belőle, nagyon hangos.