103179
-
Egy kicsit elbizonytalanodtam...^^ Dugom össze a kábeleket az alaplappal, megvan hova kell a +, hova a -. Csak elbizonytalanodtam :D mondjuk ami a power switchen van kis jelölés (háromszög) az jelöli a pozitív ot vagy a negatívot (úgy rémlik az a +) -
xido #91540 na amire gondoltam az nem kábel,hanem modem nagyságú média box szerű izé..bár igaz,hogy csak Ps2 volt rákötve és az hírből sem 720p felbontás volt -
-
Jelenleg azt használok.Wii/PS3 VGA Cable,ez a neve.6ezerbe kerül és ha valami nem fut 720p-n legalább akkor annak ocsmányszar overbrightolt képet ad.Pont ezt a gányt szeretném már kiküszöbölni. -
Blum #91537 3 ev garival,raadasul a hardverkernel :O
HIS R9 280X 3GB GDDR5 iPower IceQ X2 TBC - 69 900 Ft -
xido #91536 alternatívát mondok neked,ha tetszik a jelenlegi monitorod..
én annak idején találtam egy..az a baj,fejből meg nem mondom,hogy mit:)..átalakítót,amibe a konzolból bement az rca és vga csatlakozóval ment a monitorba egy másik vezeték belőle...valamint jack kimenet van rajta,amibe mehet füles vagy hangfal is.. -
ddr 1 ram -
Az SD-Ramnál két bevágás, itt meg csak egy -
SD-RAM lesz szerintem. P3 korszakban láttam ilyet utoljára :D -
Livius #91532 Nincs semmi, max volnalkód és garancia matrica van rajtuk. Neten kereséltem, ezek a RAM-ok 72 pin SIMM-be valók.
Ehhez hasonlóan néznek ki:
-
Halihó.Tudtok nekem ajánlani egy olcsó de jó(tudom a kettő nem jár együtt) pc monitort.A monitor nekem csak és kizárólag konzolhoz kell tehát az lenne a jó ha hangkimenet vagy legalább jack vagy RCA is lenne rajta.Elég szegényes a keret próbálnám olcsón megúszni.
Jelenleg egy kifogástalan LG-t használok amin csak VGA csati van és 21colos 16/9es 1600x900as felbontású.Hibátlan termék,tökéletes,most is köszi SOltennek és nektek azt hogy ezt vetettétek meg velem és nem egy katódos szarra ruháztam be anno. -
Dobronski #91530 off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Adott egy Asus N550JK, és az volna a problémám, hogy a játékból tálcára lerakva a kép mintha ugrálna 2 színséma közt 2-3x. Ez miért van? Átvált intelre 850m-ről? -
Ezekből sok nem derűl ki. A lapkán nincs semmi belegravírozva? -
Livius #91528 Hello!
Segítséget kérnék két RAM modul beazonosításában. Mind a kettő egy nagyon régi AMD K5-ös konfigból van. Érdekelne, hogy ezek egyáltalán milyen típusú RAM-ok, órajel, kapacitás stb, és hogy mekkora áron lehetne hirdetni ezeknek darabját.
A RAM chipekről ezeket tudom leolvasni és megosztani!
első fajta modul:
JAPAN A000
9630 5NNK
HM514400ALS6
(egy modul tartalmaz 8 db ilyen chipet)
másik fajta modul:
9830 USA CT
8X8E 4KDW-SS
MT 4LC8M8C2
(egy modul tartalmaz 4 db ilyen chipet) -
Ha fejleszted majd a CPU-t, akkor elég az i3. Amúgy meg a GPU túl erós az i3-hoz. Helyedben jobb CPU-t vennék és később jobb GPU-t. -
Rony94 #91526 Nekem még mindig 2 hét kell a rendelésig. :( Már aludni se bírok. Na jó ezt ne vegyétek komolyan, de azért már eléggé várom. :) -
Nincs.
És igen, valóban túlárazott :D -
van belőle magyar kiosztásos? -
nepszter1 #91523 Asus P8H67-M alaplap
i3-2120 processzor
2x2GB 1333MHz memória
Giga R9 270 OC 2GB
vagy inkább legyen i5-2400-el megéri azt a +12 ezer forintot ?
Játékra kellene -
Túlárazott. Szerintem -
Vélemények a Razer Blackwidow 2014-ről? -
Abból kiválogassam a cuccokat? OK Kösz! -
Banner? -
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.Esedékes egy gépfelújítás, viszont már nagyon régóta nem követem a hardver híreket és nem tudom miből mi a jó, mi éri meg és mi nem.
Egy az egyben játékra, kell, tehát ennek megfelelően minél combosabb legyen.
-Alaplap
-Processzor
-Videokártya
-Memória
Ezek kellenek, 90.000Ft a határ +-5.000 nem számít.
Remélem tudtok segíteni.
Köszönöm!
-
A többiek nevében is: használd egészséggel! :-) -
Uraim, gép összerakva, épp intenziv tesztelés alatt vagyon.
Naaaaagyon BADASS!
Ezer köszönet a tanácsokért! -
A H87 es alaplapba még valahogy bele kell szülnöd a BIOS Frissítést 4670K/4770K felett proci miatt, nem tudom lehetséges valahogy.
Szervizeltetned kell először is hogy BIOSt frissítsenek a lapon. -
StormACM #91514 Na innen már tudok választani 
Köszi szépen:) -
Blum #91513 Nagyon draga?? Kb. egy alap tap,ez meg olcsonak szamit az igazan jok kozott.
Akkor marad az FSP HEXA+ 400W de annak nagyon rovidek a kabelei.
Esetleg ez
Vagy ez
Vagy ez -
StormACM #91512 Hát ez biztos jó de nagyon drága:(
Nem tudom megvenni,max 10K amit kitudnék most adni -
Blum #91511 Hi!
FSP Raider 550
Tobbet felesleges is irni,ezt kell venni :) -
StormACM #91510 Hello!
Tápegységet kellene vennem de nem tudom igazán milyen lenne jó.Hány Watt-os és milyen márka.i3 3240;Gtx470 sima gyári reference;150GB HDD;DVD ROM meg egy venti a házban.Ezekkel kellene megbírkozni.Lenne pár tipp esetleg,hogy tudjak választani?Köszi előre is! -
Blum #91509 Ja es i7 jatekra nem kell,jo lesz az az i5. -
Blum #91508 Abszolut korrekt gep. En megvennem a H97-es lapot ala egyszeruen csak azert, mert ujabb es arban kb. ugyanaz.
HDD erdekes kerdes...ha rajtam mulna en biztos WD-t vennek de vannak itt Seagate hivok is. Alapvetoen nincs bajom a tengergattal de a nyugat kaviar az ami nalam mar regota bevalt. De ez tenyleg csak egy egyeni velemeny,egyebkent semmi racionalis indokot nem tudok felhozni arra,hogy miert azt vennem inkabb. -
ezen a gépen mit kéne változtatni?
ASUS H87-PRO
INTEL Core i5-4690 3.50GHz 1150 BOX
HyperX 8GB HyperX FURY DDR3 1600MHz CL10 KIT
ASUS GTX770-DC2OC-2GD5 GTX770 2GB GDDR5 OC PCIE
SEAGATE Barracuda 1TB 7200rpm 64MB SATA3
SAMSUNG 120GB SATA3 2.5" 840 EVO
CORSAIR Carbide Series 300R
FSP Raider 550
ez így kb. 268ezer ipon-ról rendelve
- alaplapból nem tudom megéri-e a felárat, hogy H97 legyen
- HDD-ből nem tudok dönteni, hogy seagate barracuda vagy WD caviar blue legyen
- házakhoz abszolút nem értek, így ha a 300R árkategóriájában van még más jó választás is, akkor szívesen várom a javaslatokat
A gép egyébként főleg játékra lesz használva. Soha semmit nem fogok tuningolni. Gyári hűtés is megfelelő nekem. A jelenlegi HD5770 után AMD videokártya kizárva. A keret kb annyi, mint amennyibe az általam összerakott gép kerül (persze ha meg tudtok győzni, hogy i7-et kell vennem, akkor mehetünk feljebb is...)
-
Dodo55 #91506 Bocs, nem olvastam mindent át, ez esetben igazad van :)
Robbant már fel itt nálam egy Codegen egyszer, amikor egy rokonom ideadta a gépét, hogy nézzem már meg, mert kikapcsolgat. Hát nálam 2 hétig egyszer sem kapcsolt ki, de aztán egyszer csak akkorát szólt, hogy azt hittem a CRT durrant el ami ott volt a gépnél :D -
Dodo55 #91505 Az órajel egy proci teljesítménye esetén csak az egyik szorzó, a másik szorzó az IPC (utasítások órajelciklusonként), a nyers teljesítmény ezekből jön ki.
Aztán ott vannak még az architektúra számos egyéb tényezői, amik szintén nagyban befolyásolják a valós teljesítményt.
Összességében a jelenlegi Intelek szinte minden téren jobban teljesítenek az AMD-knél. -
Blum #91504 Cseszheted a magasabb az orajelet ha ettol fuggetlenul elkeni az i7 a szajat. Arrol nem beszelve,hogy tobb mint 100 W-tal (!) tobbet fogyaszt es melegszik mint allat.
RAM-bol azert az alacsonyabb orajelu,mert nem eri meg a 2400Mhz. Ugyse tudod annyin hajtani,ha megis akkormeg nem erzel belole semmit. Meg dragabb is. Ilyen gyors RAM-ot max. APU-k melle erdemes tenni.
Egy ilyen kaliberu gepbe en Seasonic X / Corsair RM vagy AX/FSP Aurum szeria ala nem adnam. -
Blum #91503 Olcso gepbe meg mindig fenyevekkel jobb valasztas mint egy Codegen :) -
Dodo55 #91502 Chieftec iArena?
Engem annak idején elriasztottak tőle.
Bár pont kifogtam egy ugyancsak CWT beles Chieftecet a Smart szériából (Delta-sat rendeltem, majdnem ugyanaz a típusszám és elnézték, aztán nem küldtem vissza mert sürgős volt nagyon a gép és nem volt másik tápom), egyelőre szépen bírja. A ventije viszont nem tökéletes, fejre kellett állítanom, mert különben enyhén zörög mély hangon, nem hinném, hogy hozzáér valamihez, inkább csak valami kiegyensúlyozatlanság léphet fel ha lefelé húzza a súlya a propellert.