103179
1411386313.png
  • Inquisitor
    Passz, de többek szerint az 1.86GHz-es elkeni egy 4GHz-re húzott kétmagos P4 száját, ergo a 2.13-as húzás nélkül is jóvval gyorsabb lehet.
    Pesszimista esetben (jobb alaplapot feltételezve) azért valószinüleg elmegy 2.6-2.7GHz-en egy Core 2 Duo léghűtéssel.
  • shrike7973
    Azt szeretném kérdezni mennyivel ad többet egy 2,13 ghz core2duo teljesitményben mint egy p4 3,2 ghz 2mb l2 cacheval???
  • shad0w
    maradjunk annyiban h én egyikre sem bíznám még a gépemet sem, nemhogy az életemet :)
  • shad0w
    sztem a p5b-vel nincs semmi probléma, 400as fsb és 9szeres szorzóra van lehetőség az 3600, annyit meg úgy sem fog elérni az alap 1800ról :) viszont ahogy te is mondtad a 2700ban szinte biztos lehet :)
  • JAG1
    Állítólag újra nekiálltak tápot "gyártani" Vargénéék, lehet épp a Deer-t. :-)
  • Inquisitor
    "bár nekem még deer táppal nincs tapasztalatom, de páran a kodegánnyal és a vargánéval emlegetik egy lapon, "

Nonamenek noname, de elöbb bíznám egy 300W-s Deer-re az életemet, mint egy 350-400-as Kódgány, Acorp, Vargánya vagy Mercury tápra.
  • Sir Quno Jedi
    Ez a Schrank gyerek jól beszél. Aki játszani akar, annak tejelnie KÖLL! Nem szégyen, ha valakinek nincs pénze, vagy másra költené, csak akkor meg minek ír ide olyanokat, hogy neki "csak" játékgép kell??? A "csak" játékgépbe kell aztán beleölni a legtöbb dellát és csak szopás van vele, mert melegxik, megfexik, kiforratlan technika, inkompatibilis minden-mindennel, szarok a driverek hozzá, soroljam-e?!

Nem kell hamis illúziókba ringatni a kiscsókákat, kerek perec meg kell tudják az igazságot, hogy SZAR A GÉPÜK és SZAR A KONFIG is amit összeállítottak! Ha ez sem hat, akkor úgyis mind1, minden szóért kár, vegyen tecsós gazdaságospécét és szopjon azzal...

Az alkoholistáknál is az első mérföldkő a gyógyuláshoz, hogy felismerjék és BEISMERJÉK, hogy betegek és meg akarnak gyógyulni. Ez erre a sportra is igaz... :DDD
  • JAG1
    Srenkit nem kell komolyan venni, neki ilyen a stílusa, csak a szája nagy.
    :-)

Én is utáltam sokáig. (most se szeretlek )
  • JAG1
    Alaplapból kicsit komolyabbat vennék, mert a proci, amit kinéztél iszonyat húzható. Az egyik legjobb ár/érték arányú. Nem ritka az 50%-os tuning, amihez kell a nagy FSB támogatás.

Amúgy kicsit drágák az árak, itt nézz szét.
  • JAG1
    Logitech Lézer egeret ajánlanék...

A felbontás annyiban befolyásolja, hogy milyen gyorsan/sokszor mintavételezzen, szal minél nagyobb felbontásra rakod, annál érzékenyebb lesz.
  • shad0w
    bár nekem még deer táppal nincs tapasztalatom, de páran a kodegánnyal és a vargánéval emlegetik egy lapon, szóval ebből sok jóra én nem számítanék. vegyél monjuk chieftecet, vagy bármilyen márkásabb tápot, már azok is ilyen 10k alatt és környékén vannak.
  • schrank
    jjja és neked a cerka után elég a 25k-s 4300-as is nem kell a sok rizsás 6-os széria prociról írtam
  • schrank
    egy 400w-os jó táp elég de deer-ről szerintem nem csak én nem hallottam még
  • shrike7973
    Elég ehhez a konfighoz egy deer 400 w os táp?? 6000 forint volt kb...
  • shrike7973
    Na jó van rá pénzem (lesz), akkor veszek egy gigabyte ds3 alaplap 2*512 mb kingmax és egy 2,13 ghz core2duo....De ez biztos jobban teljesit játékokban?? Annyira nagy a különbség? Mert én csak játszok a géppel. Én még csak a stalkeren láttam core2duo követelményt de az max grafhoz kell, minden más gémen az ajánlott a 3ghz p4...mert ha maradna a régia alaplap p4 procival akkor vennék még memoriát és akkor lesz 4*512 mb om....jobb az 1 gb dd2 800 mhz mint a 2gb dd1 400 mhz?? :S
  • Gabesz amd64
    sok a belepofa,nem akarsz visszavenni?
    annyit osztod itt a népet h így meg ugy aztán nm is udjuk milyen konfigod van.biztos:
    nekem is ilyen házam lesz és nem vagyok hardwaregay

• 22Barna22
    !HELLO!

szerintetek egy ilyen gép milyen lehet?
    -----------------------------------------------------------------------
    ALAPLAP: P5B (S775, Intel 965, Core2 támogatás, FSB1066, DDR2-800 Dual Ch., 1x16xPCI-E, 6xSata2, 8Ch Audio, Gbit LAN) 20000

PROCESSZOR: Core2 Duo E4300 Box(1.80GHz/800MHz, EM64T, 2MB Cache, LGA 775)Core2 Duo E4300 Box(1.80GHz/800MHz,EM64T,2MB Cache,LGA 775) 27,348 Ft

MEMÓRIA: 1GB ddr 18000ft

VGA: GeForce 7600GT 256MB DDR3 HD 24000

Összesen kb 89,000Ft
  • schrank
    én négy éve bf-ezek only nem azt mondtam hogy négy évre előre mondjom címet de az a gép ami elég volt az 1942höz high-on az a bf2-nél low-ra elég a bfv-t nem említem mert az egy fos volt
  • shad0w
    persze és 4 évre előre mondja meg a játék címeit amikkel játszani szeretne, mert ha előtte cserél gépet akkor ratyi, logikusan hangzik :)
  • schrank
    ezentúl úgy kéne felállítani a játékszabályokat hogy mire kell a gép és ha játékra akkor mondjon hozzá címet is és akkor konkretizálni lehet a lehetőségeit az adott területen
  • schrank
    döntse el mit akar , mert most hiába vesz olyan gépet amin eldöcög az aktuális cucc amikor meg kijönnek az áhított címek akkor meg mi leszünk a kecsegek hogy ilyen meg olyan gyenge hardvert kellene cserélnie
  • izb
    nem. azzal segítesz neki ha elmondod miért jobb ha jobb gépbe fektet.
    és ezt az alpári stílust jó lenne egy kicsit visszafogni.
    a ratyi és a 4 év spórolási időszakának meg vajmi kevés köze van egymáshoz.
  • Hedgehunter #6719
    Vedd meg a procit....
  • schrank
    azzal segítünk nekik ha a szarról lebeszéljük őket
  • zolo
    Ember , vegyél már vissza az arcodból, mire föl írogatsz baromságokat?
    Nemcsak számítógépre lehet költeni a pénzt, mindenki maga dönti el , mit akar a gépével csinálni, vagy hogy akarja.

Ez meg még mindig segítségnyújtó topik , a hülye hozzászólásaidtól kimélj már meg minket.

Kösz
  • moon21
    hello!
    a következő a kérdésem: láttam néhány A4Tech egeret az X7-es sorozatból kifejezetten játékosoknak, ahol a DPI-t is lehet váltogatni, 600-1000-1500-2000 stb. felbontásban. az lenne a kérdésem, hogy ez tulajdonképpen mit jelent a játékot illetően, miben változik az egér, ha ezt állítom át?
    ja, és az A4Technél van optikai egér, meg lézeres. melyik a jobb szerintetek?

köszi a válaszokat!
  • FFX
    aha és aki négy évnél tovább is meg akarja tartani a gépét az ratyi, értem :I
  • schrank
    én négy éve nyúzom a konfigom és nem fogom újítgatni veszek egy újat aki ennyi idő alatt nem tud összespórolni egy gépre az ratyi vagy vegyen konzolt
  • FFX
    nem vagy te kissé pofátlan ? (de)
  • shad0w
    az a) lehetőséget sztem felejtsd el... ahogy schrank is mondta add el az egészet és vegyél újat, ha megteheted.
  • shad0w
    ezzel mondjuk nem teljesen értek egyet, perpill az összes játék teljesen jól fut pl egy 8600gts-en, a 8600gtből meg olyat kell venni amit gts szintre lehet húzni aztán kész. és aért valszeg a közeljövőben megjelenő játékok is futni fognak rajta egész normálisan, nyilván nem minden maxon, de ez sztem nem is mindenkinek követelmény. és mivel jópár 8600gt még sufnituninggal is gts szintre húzhattó, ráadásul nem is drága kártyák, sztem igen is megéri olyat venni.
  • schrank
    a jó gépbe nem fér bele a 8600
  • Eagle16
    Ha van rá pénzed, akkor az egészet cseréld le, de ha nincs akkor csak az a.) választási lehetőség marad :)
  • schrank
    add el az egész romhalmazt azt tedd hozzá a 100k-dat azt mondjuk is
  • gumimaci1
    Sziasztok!

Tud valaki segíteni! Szeretnék egy új gépet vásárolni. Amit tudok az hogy intel core 2 duot szeretnék legyen bent 2gb ram egy dvd olvasó és egy dvd író. Én egy gf8600gt kártyán gondolkozom aztán itt elakadtam.Innen hogyan tovább és mit azt már nem tudom. Szeretném ha össze állítanátok nekem valami jó kis gépet, de ha lehet azért ne a csillagos ég legyen a határ. Ha van rá mód akkor a gép össze állítást inkább ide kérem [email protected]
  • shrike7973
    Helló!
    A mostani konfigurációm: Galaxy 7600 gt 1,2 ns gddr3
    3*512 mb ddr1 memória
    2,81 Celeron D proci
    Gigbyte 8gnxp alaplap
    Creative sound blaster live! 24 bit
    Deer 400 w táp
    Nos a mai játékokhoz a cerka procim ugy nem elég...akkor most mit tegyek?
    a)Vegyek egy p4 procit 3,2 ghz 2mb l2 cache 17000 ft
    vagy
    b)Cseréljem le az alaplapot a memoriákat a tápot csak azért hogy vehessek egy uj core 2 duot?
    Ebben az esetben kb 100000 ft menne el...(kicsit sokallom...)
    Mit tegyek?
  • Eagle16
    Nem olcsó, de ez egy nagyon jó kis ház, ha van rá pénzed akkor vedd meg nyugodtan, jól jársz vele.
  • janika15
    hát akkor jöhet is:)
  • schrank
    én nem tudok hozni csak aki ennyit költ egy szaros házra az hardverbuzi
  • shad0w
    én biztos nem adnék ki ennyit egy gépházért, de amint a konfigodból látszik neked nem jelent túl nagy gondot a pénz szal nyugodtan megengedheted magadnek ezt is :)

schrank meg mindig mindenkinek mindenért bepofázik, de ő lehet tud hozni neked majd 10k-ért is, hisz ő a nagykirály :)