103179
1411386313.png
  • sylas
    tegnap kérdeztem hogy milyen a config amit vennék:amit rászánok a gépre 160-180 plafon a 200 de ez full - moncsi bill egér meg persze a gép de nyomtató nem kell meg hangfal - winyo sem kell az van bár azon filózok még
    szal azt mondod még 1 hónapot várjak még ugranak az árak le
    bár eddig is már 2 hónapot vártam már akkor is terveztem és azóta is mentek rendesen le az áruk
    mindenképpen intel-t vennék és ha már vannak a core 2es és dícsérik is meg új kiadás is sztem érdemes venni, meg nem évente akarom cserélni
    hozzá vid karit nem tom radeon vagy geforce ár teljesítményben szted melyik jelenleg frankó?
  • Akuma
    Egyébként ATI elérte célját, beetetés sikeres.
  • Akuma
    Hagy tudjám már jobban, hogy a játék elindul e nekem vagy sem. A játék alapból DX9-es és jól fut nálam. Nem fogok róla többet vitázni. A benchmark teljesen más tészta, teljesen át van írva a program. Természetes, hogy az nem indul el.
  • NeoMaN
    Itt egy msáik, hátha egy tulajnak, aki az SG-re is ír, jobban hiszel:

CoJ DX10
  • NeoMaN
    Ez az eredeti játék DX10-e patch-el. A mért eredményeket neveztem bench-nek.

NÁLAD EL SEM INDUL.
    Nemhogy jól fut.
    :)

mind1
  • Akuma
    Nem a benchmarkot mondom, mert azt úgy átírhatták ahogyan csak akarták, én az eredeti játékot mondtam.
  • NeoMaN
    A belinkelt kép DX10-es bench.
    A Te kártyádon nemhogy szépen megy, de el sem indul...
  • Akuma
    Mert az olyan emberek, mint te, beválik a parasztvakítás... Ez a játék még az én kártyámon is szépen, nagyon is élvezhetően elment, akkor nehogy már egy 8600GT (ami jóval gyorsabb az enyémnél) kevés legyen hozzá! Mellesleg az a benchmark ahonnan linkelted, az az ATI -tól származik, mégpedig azért készült biztosan, hogy bebizonyítsák a csúcskártyák szükségességét. Márpedig marhára nincs szükség arra a teljesítményre. Ugyanezt eljátszotta nemrég az Nvidia is, már fene se tudja milyen játékról csinált benchmarkot...
    Egyébként ha ilyen nagy kedvel írogatsz róla, akkor miért nem veszel gyorsan 2 2900XT-t, hiszen az a legjobb a benchmarkban
  • schrank
    30k-s kártyával ne akarjál már dx10-ezni amikor a nála 2-3-szor drágábbak és 2-3-szor nagyobb teljesítményűek is a játszhatósági határon (30fps) kullognak mit gondolsz miért jön ki idén a 9-es széri azNV-tól mert még a mostani "csúcs kareszek is kakák lesznek az új gémekhez
  • Akuma
    Ezek mind annyiba kerülnek, mint a 8600GT, vagyis 30ezer? Viccelsz???
  • schrank
    és ehhez még tanácsolom tanilmányozni a 8600sli-ben MAJDNEM annyit tud mint a 8800gts szimplán osztasz szorzol és örülj ha kétszámjegyű fps-t kapol
  • schrank
  • Akuma
    Nem csak a grafot lehet levenni, hanem pl nem kell ragaszkodni az 1600*1200-hoz, ami a tesztekben van. Ezen az áron mégis mire számítasz? Álmodozz csak.
    Ezért az árért többet tudó kártyát véleményem szerint nem lehet kapni. Ha mégis akkor várom a linkedet hozzá...
  • schrank
    és az a múlt heti company of heroes miért olyan nehéz felfogni hogy a 8800-akon is csak döcögni (30-40fps) fognak a dx10-ek az az alatti kártyák meg nevetségesek (10-20fps) vagy lejjebb veszed a grafot de akkor meg odavész a dx10-es csilli-villiség
  • Akuma
    1 játék a több 100-ból? Húha!
  • schrank
    ha olvastátok a call of huarez vagy micsodának a teszteredményeit akkor nem ajánlanátok minden féle szir-szar dx10-esnek hazudott ócskavasakat
  • Akuma
    És a többi helyet még meg se néztem, szóval lehetnek ennél olcsóbb árak is...
  • Akuma
    Asus P5B alaplap 24480Ft
    Intel Core2 Duo 2.13GHz 4MB dobozos Socket 775 E6420 41280Ft
    1GB 800MHz DDR-II RAM Kingmax 8280Ft
    Leadtek WinFast GeForce 8600 GT 256MB GDDR3 29850Ft

VGA aliencomputerbőlaliencomputerből, a többi pedig az aqua computerből

Ennél drágábban semmiképp se vegyél, mivel ez teljesen legálisan, nevedre szóló garanciapapírral együtt ennyi.
  • schrank
    amikor azt írtuk ÖSSZEG nem arra gondoltunk hogy a te általad cuccok árát írd le mert az egy full szar hanem hogy mennyi cash-ed van a cakli-pakli vasra a proci túl drága és nem tud annyit úgy hogy amit lefaragol belőle 20-ast azt tedd hozzá az atira szánt 30-hoz meg várjál egy hónapot és máris egy 8800tulaj lettél
  • sylas
    pedig ennyi, nézd meg: http://www.tpcomp.hu/arlistak/alkatresz.htm
  • JAG1
    Nono...

22K-ért van ASUS az iponon...
  • JAG1
    Oda van írva:

"Az itt látható árlistán az árváltoztatás jogát fenttartjuk,az árak a jogszabályban meghatározott adó tartalmat _nem_ tartalmazzák!!!"
  • Zsolt1964
    Kizárt hogy hivatalosan megkapod ennyiért, nyúlt, vagy semmi gari nincs hozzá az X1650pro legolcsóbban 29000
  • sylas
    THX a 2linket
  • sylas
    akkor most tényleg annyi az ár vagy az áfá-t majdhozzáadják csak neten nincs kiírva?
  • JAG1
    Ezek kissé drága árak...

Itt, vagy itt nézelődj...

Az olcsopc-n meg áfa nélküli árak vannak...
  • sylas
    asus p5b 26.000
    az E6420 44.000
    Ram 1Gb 800Mhz Kingmax 9.000
    az x1650xt 26.000 - bocsi az előbb elírtam ez sapphire

de sok helyen nézem hol vegyem

hol érdemes venni?
    van az http://olcsopc.hu - ismeritek - nagyon olcso de ez valós lehet vagy kamu mert azért feltűnően olcsó mintha kamionról ugrott volna le :)
  • Inquisitor
    Ne légy gonosz. :)
    Azért jól jöhet az a plusz cache, ha meg a 4MB-al is visz egy dúrva órajelet, akkor pláne.
  • schrank
    a dupla cash meg még jól is jön mert bár teljesítmény különbség nincs de legalább jobban melegszik
  • Akuma
    Tökéletesen fogadja. ;) További véleményért írhatnál árat is, mert végülis azon múlik, hogy megéri e.
  • sylas
    Most tervezek új gépet venni a következő az elképzelésem:
    asus p5b core 2 duo E6420-al tálalva; 1 vagy 2 Gb Kingmax 800Mhz-es ram
    Vid.kártya asus radeon x1650xt
    arra lennék kiv hogy a proci és az alaplap mennyire barátkoznak meg 1üt szal az alaplap jól fogadja a procit?
  • schrank
    én szívem szerint aki mégegy tesztet végez a fárkrájjal vagy a dúmmhárommal nyilvánosan agyonlőném
  • JAG1
    Itt egy jó kis teszt, hátha ez segít a döntésben. ;-)
  • Eagle16
    Érdemes lenne, de a proci nem hajtaná meg eléggé.Tápot nem kellene cserélned.
  • Zsolt1964
    Hello! Gép a következő:socket478 P4 3Ghz,2db 1GB Kingmax ram,X-FI Gamer hangkari, Sapphire X1650 pro 512MB AGP vga, 350 Chieftec táp , 120GB Samsung vinyó. Érdemes e bőviteni X1950XT-re és kell e tápot cserélni?
  • JAG1
    Ok, ok... :-)
  • JAG1
    Megtaláltam és rosszul emlékeztem, mert 435-ös FSB-t állított a csóka. :-)
  • schrank
    mi van te is hallgattad reggel a slágerrádiót
  • Inquisitor
    Mondjuk a P5B és Giga S3/DS3/DS4 szériák az 500 feletti FSB-ről hírhedtek, ahhoz képest a 338 még karcsú is. ;)
  • JAG1
    Valahol láttam, most nem találom a linket, hogy 338-ra emelte az FSB-t. :-)