103179
1411386313.png
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, telefonálás nélkül és lefoglalás nélkül sehova nem teszem be a lábam. Amúgy ezeknek is van neten áruházuk, ahol lehet látni, hogy melyik üzletükben mi van raktáron, utána egy telefon és máris képben vagy, hogy hova kéne menni.
  • JAG1
    Van telefon, fel lehet hívni őket és megkérdezed van e.
    Több boltjuk is van, másnapra áthozzák, ha kell.
    Mind1.

Router: ha van pénzed Linksys, ha nincs, SMC.
  • Adler
    csak a Polusban lévő üzletükben voltam, ott ezek voltak, máshova lusta voltam elmenni, de a vga ért úgyis menni kell, igaz láttam egyet az aproneten.
  • Balumann
    Az Aqua computers-be nagyot csalódtam őszintén szólva.
  • Balumann
    Nah voltam a számtekboltba, és megrendeltem a gépet.
    Először az AQUA-ba mentem. Mindjárt kezdte, p5b alaplap nincs, ilyen processzor nincs csak 4400-es, hangkártya, tv tuner nincs, és azt mondták hogy péntekre lehet kész a gép... (a Blaha-nál van az üzlet)... ennyit erről
    Az Alien-be rendeltük meg a gépet. Sajnos Asus p5b alaplap ott sem volt, úgyhogy gigabyte alaplapot kapok bele. 430 W-os chieftec táp + chieftek ház.
    És, holnapra lesz kész a gép. 170 lett végülis összesen (tv tunerrel, mindennel együtt), kapok rá 3 év garanciát!

Mostmár csak a router fog kellene, amihez nekem fogalmam sincs, hogy milyen. Ha azt még esetleg tudnátok ajánlani 1-et, nagyon megköszönném!
    A másik gép (amin most még írok) csak böngészésre lesz használva, nem kell tűzfal. Tehát valami egyszerű kéne, amit nem kell konfigurálgatni, stb.!
  • Adler
    lassan összeáll a gép, kötöttem kompromisszumokat, sajna, erre van keret.
    Alaplap:
    Asus P5 LD2/ C SE
    1GB RAM 667mhz
    Egyszerű ház, azaz inkább middle tower és 450w chieftech táp
    kérdéses még a proci és vga
    az emlitett e2160 nem volt az aqua compnál, de lehet egyenlőre lemondok róla, marad a sima p4 3.0 ghz.
    vga ban a 7300gt 128ddr3 néztem ki, ez sem volt. erről nem mondok le, nekem megfelelne, de ugy látom eléggé hiánycikk.
    igy kb 80ból megáll. ramot meg veszek bele, mikor nem figyel az asszony:)
  • Akuma
    E2160-al bele fért volna. Még mindig jobb lett volna az X2 3600+ nál. Bár nem tudom vettél e még valamit hozzá, de ha csak ennyit vettél, akkor ki kellett volna jönnie 100-ból. Egyébként egész jó gépet tettél össze, el lehet vele játszogatni biztosan :)
  • roberto
    én is azt akartam csak nem fért bele a 100k-s keretbe.
  • Livius
    A Core 2 Dou jobban illet volna bele.
  • Rage47
    nekem jó lenne :)
  • roberto
    na meglett az uj gépen sztetek jó?-MSI K9N ULTRA-F
    -AMD ATHLON X2 3600+
    -1 GB DDR2 800MHZ KINGMAX
    -ASUS X1950PRO 256MB DDR3

később majd 1 giga rammal bővül
  • Akuma
    Egyébként videókártyát is lehet bele tenni, de attól nem szabad csodát várni...
  • Akuma
    Pedig lehet bele tenni, és valószínüleg hangkártyát is lehetne hozzá találni... Azthiszem PH teszt is volt egy ilyen eszközről...
  • Balumann
    Én csak PCI -os tv tuner kártyát látok mindenhol :S
  • Akuma
    Pl TV-tuner kártyát.
  • Balumann
    őő, most néztem képet a p5b alaplapról, amit ajánlottatok nekem. kép
    A PCI Express meg a sima PCI foglalat az oké, de mi az a 3 kis bigyó? :S (van 1 jobbra a pcie-től, meg 2 a pci-ok alatt). Arra mit lehet rakni?
  • Akuma
    :)
  • Speedy86
    Remélem bevállnak nekem is!
    Köszi szépen sokat segítettél! Most megyek álmodozni:D
  • Akuma
    Igen az. Szerintem jó ramok. 1066MHz-et tuti vinniük kell, különben nem írhatnák rá. Más ram meg épphogy felhúzható 800 fölé...
  • Speedy86
    remélem végre nekem is lesz jó gépem hamarosan:)
    Nyári meló fedezi:)
  • Akuma
    Alaplapból ha tudsz olcsón, akkor inkább P5K-t vegyél!
  • Speedy86
    Mars akart lenni:)
  • Akuma
    Ez is nagyon jó vétel
  • Speedy86
    vedókaribol meg 26e-ért lenne ez:
    http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1627&modelmenu=1
    Ezt nagyon nem ismerem ugyhogy fogalmam sincs:D
  • Speedy86
    Ez az a nero vagy burn micsoda? Arrol azt hallottam, hogy tuning beállítással el se indul. énis ezt néztem ki de elbizonytalanítottak
  • Akuma
    800MHz-en egyébként stabilan viszik a 4-4-4-12 időzítést. Ja és a márka lemaradt, Kingmax (aláírásban azért benne van)
  • Akuma
    Amilyen nekem van... 2*1GB/1066MHz&CL5
    Van aki panaszkodik rá, én nem. :) Mondjuk még nem volt alkalmam széthajtani, mert ahoz új alaplap kellene, ez az Asrockom nagyon nem erre lett kitalálva :P
  • Speedy86
    :)
    Én még 30-at is sajnálok most.
    Jelenlegi gépem: AMD 3200+ 64, asus a8n-e, 2*512mb, 6600 gef.
    Nem mondom, hogy szar gép de csalódtam benne. 1 éve szinte minden gyönyörűen mert mostmár szinte semmi:(

Amugy milyen memóriát ajánlanál? Mostani gépembe samsung van de többet biztos nem vennék:)
  • Akuma
    Nem tudom miben különbözik, de nekem elég lenne az alap kiszerelés is.
  • Akuma
    Szerintem annyi pénzért egész biztos, hogy nem fogsz benne csalódni, mert nagyon jó proci... csak én nem adok érte 40ezret, de 30-at már adnék ;)
  • Speedy86
    Amugy alaplapbol megéri megvenni a -e tipust? Mármint itt a fejletebbre gondolok. Deluxra nem nagyon marad
  • Speedy86
    :) énis sokat jártam utána. meg még 1 apróság hátravan. Eladni a gépemet:)
    Amugy 6420-rol nincs valami magyar teszt? olyasmi mint a 4300-rol. az elég szép teszt lett:)
    Attol félek, hogy kifogok egy nem húzható 6420-at és megszívom. Igaz nálam amíg gond nélkül megy mindennel kimerül a feszültségemelés nélküli tuningnál.
  • Akuma
    Szerezhetnél nekem is annyiért ;)
  • Akuma
    Akkor vedd azt, az mindenképp jobban megéri...
  • Speedy86
    30e lenne a 6420
  • Akuma
    Attól függ mennyire jó ár az a jó ár :) Lehethogy tényleg azt kellene venned, nade mennyiért lenne?
  • Speedy86
    ez ok de jó áron tudnék hozzájutni mind a 2-höz és nemtom mi lenne jobb
  • Akuma
    Sőt itt a kistesó fenekeli el az E6700-at :))) Tehát az E4300-tól még többet is várhatunk...
  • Akuma
    És itt van egy jobban széthajtott teszt, ahol megveri az E6700-at...
    Katt és katt
  • Balumann
    Hoppá, azt nem néztem meg. Gondoltam előbb elolvasom a korábbi üzeneteket, és utána nézem meg, de elfelejtettem :o
    Szerencsére a google kihozta, mikor teljesen mást kerestem... :)