103179
1411386313.png
  • Csibusz
    okés,de azért másokat is várok ezzel plz ha jöttök kérek választ:)
    Na és RAGE őőő ugye neked ilyened van az anti analisinget hogyan bírja élsimítást??:D
  • Rage47
    sztem jó lesz. fx5200 után biztos fura lesz a 7600GT:))
  • Csibusz
    nmetudom én ezt láttam a másik meg az lenne hogy nekem most ugye a gépem ugy néz ki hogy:
    -2,0 proci de 2,4 nyugodt szivvel felhuzható még egy plusz ventivel:P
    512 ddr
    gforce fx 5200

na és ezt szeretném ugye hogy:
    -a procim az maradna most még...Erre majd szeretnék véleményt hogy ez igy jó lezs e.
    -512 ddr mellé egy 1 gigás ddr
    -Leadtek 7600GT AGP-s videokaresz lenne.Na erre akkor várom a véleményeket:) ha a vidikarit tudtok jobbat azt is szeretném olvasni,de előszőr az én kis tervemet szeretném ha díjjaznátok:)
  • Rage47
    nekem is 7600GT-m van csak PCI-os. sztem jó kis kari, de van már jobb is nála ilyen árban.
  • Csibusz
    Megírnám hogy gondolkoztam a Leadtek 7600GT AGP-s Videokariról mert olvasgattam és elméletileg za is tökéletes...vélemény:P?
  • Csibusz
    ja és azt elfelejtettem leírn hogy AGP-s a gép alaplapja:(
  • Csibusz
    na kérem a többi ajánlatott is:) Különben akkor ez egy jó VGa card DX9 hez akkor?
  • Gabesz amd64
    Phenom procit simán belerakod :)

az eddigi hírek szerint
  • Akuma
    Leadtek 8600GT éppen 30, illetve még ennyi se! DX9-ben eléggé gyors, DX10-ben meg épphogy elég.

www.aliencomputers.hu

Legutóbb itt láttam ennyiért, de most ilyen fáradtan nincs erőm megnézni, kattanj a linkre és sasold meg!
  • Csibusz
    ja és akkor már ne is legyne oyan hűű de szar
    közép kategori avgy annál picit jobb remélem kijön valahogy:D
  • Csibusz
    Sziasztok=) Szeretnék kédezni:)
    Na az lenne hogy 30.000 ft körül milyen VGA karit ajánlotok persze Nvidia kéne inkább nem??:)Előőőre is köszike:)
  • Hellsing47
    köszi
  • Akuma
    Csak még vacilálok, hogy milyen vga kártyát vegyek hozzá... így nincs üzemben.
  • Akuma
    Jó. Meg. Nekem 26-ba került.
  • buldozer99
    Igen nagyon jó lap!
    Annyit simán megér!
  • Hellsing47
    hyy
    az asus p5k az jó lap?megér 30rugót?
  • Grove4
    Még a lapot sem tudom de azért köszi.
  • Akuma
    Egyébként nem a proci lesz a hibás, ha nem fog megfelelően menni, hanem a vga, ezt csak 90%-ra mondom. Ha biztosra akarsz menni, akkor 8800GTS-nél lejjebb nem adod.
  • Akuma
    "AMD Athlon 64 X2 4200 AM2-t néztem.Ez elmegy?"
    EL

"ez a proci elég hogy dx 10-ben a crysis elmennyen medium vagy high-on?"
    Azt mindenki szeretné tudni, de szerintem elég lesz hozzá.

Egyébként meg nemrég írtam egy hsz.-t AMD ügyben, kukkantsd meg itt
  • Viktor9202
    Sziasztok.Egy jó kis gépet szeretnék öszzeállítani.Végülis csak vga,proci és alaplap kell.Igazából prociba kellene a segítség, mer azokhoz nem nagyon értek.Játékokra szeretném hasznáélni és az AMD Athlon 64 X2 4200 AM2-t néztem.Ez elmegy?Pl ez a proci elég hogy dx 10-ben a crysis elmennyen medium vagy high-on?
  • Akuma
    Mennyiért vetted a ramjaidat?
  • stormnet
    milyen lapba?
    igazán jó tuning ramok pl. GSkill, OCZ, Team Xtreme esetleg A-DATA Vitesta EE - de ezek viszonylag drágák, ami hozzáférheto és korrekt az a Corsair (bár vannak kompatibilitási problémái mostanság, nem minden lap szereti), Kingston, Geil
    De ha mondasz lapot ugy konnyebb lesz megmondani...
  • Rage47
    azt mondják corsair is tuti. bár ilyenem még nem volt
  • JAG1
    Kingston, Kingmax, Geil.
  • Grove4
    Sziaszotk,gépfelujítás előtt állok és az lenne a kérdésem hogy melyik memóriamárka a legjobb?(Samsung,Kingstone,Kingmax stb...)Lesz még kérdésem ha nem baj.Előre is köszi.
  • w77d
    a 140-ből ki kell jönnie mindennek, ezért a legolcsóbban szeretném megúszni a procit, ami képes a kártyám a legjobban meghajtani. mellette még kell memória is és az alaplap is
  • Akuma
    "minderre 140ezer ft-om van."

Ez neked hol olcsó???
  • Akuma
    Fogyasztóvédelemig elmehet a dolog, ha nem adják vissza a pénzt.
  • Akuma
    Ok az rendbe is van, de ha rá van írva az alaplapra, hogy támogatja, akkor az nem fordulhat elő, hogy nem támogatja, mert akkor visszaviszem az alaplapot és visszakérem a pénzt, mivel becsaptak engem ;)
  • Inquisitor
    Jó, de azért én se veszem készpénznek, viszont ekorát csak nem kamuznak.

Amúgy ez a bővíthető a PC mitósz elég régen csak illúzió, talán még a 6 évig használható BX-es deszkák vagy a 4-5 évig használható Socket A lapok óta "vigyáznak" rá, hogy venned keljen új deszkát.

Lásd C2D képtelen i975 lapok.
  • Akuma
    Én a 4 magosokra céloztam, jó hogy nem 64 magossal jöttél már elő :DDD
    Az alaplapnak támogatnia kell a 4 magot, anélkül hiába megy bele az AM3 proci...
  • Inquisitor
    Mondjuk ez így eléggé nem igaz, ugye a 8 magos Intel proci valami 1366 tűs foglalattal jön ki, mert saját memóriavezérlője lesz. (Nem is tuom honnan ez az ötlet?)
    Az AM3 procikról most tudni, hogy visszafelé kompatibilis lesz az AM2 és AM2+ foglalattal, persze akkor bukja a user a gyorsabb HT-t, és az energia gazdálkodást.

Jelenleg az egyetlen amiért jobban megéri a C2D, az a húzhatóság és a húzás egyszerűsége. Nem az ára vagy a hosszabb ideig való bővíthetőség.
  • Akuma
    Hiába olcsó, ha utána ki lehet dobni az egészet amortizált áron, mert semmivel nem lesz kompatibilis... AM2+ AM3, míg intelnél csak egy procicsere az egész művelet. És intelt jóval amd fölé lehet túlhajtani... E4300 esetén ráadásul kevesebb pénzből.
  • Inquisitor
    E6320
  • czky
    Nekem 4200+om van. Ezért ajánlom az Intel Core2 Duo E6320-at. Kell hozzá egy jó alaplap, amibe még a következő generációs procik is belemennek és akkor jó sokáig kihúzod vele...
  • Disk
    Hi,
    Egyszerű mezei felhasználó vagyok.Nekem az a fontos ,hogy megbizható és kellemesen gyors legyen a CPU.Ezek alapján ,melyiket ajánlanátok?
    Athlon64 X2 4200+
    Intel Core2 Duo E6320

• w77d
    ott a pont :)
  • Gabesz amd64
    talán olcso azé :)
  • JAG1
    VGA-CPU
  • Akuma
    Egyébként miért ragaszkodsz AMD-hez?