103179
-
Az attól függ hogy milyen márkájú az a 400W-os táp. -
re1212 #7860 sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy ha a jelenlegi 7600GT kártyámat lecserélném egy 8800GTS 320 Mb-re akkor ahhoz elég lenne a 400 Wattos tápom, illetve a pentium D 3GHz-es procim??
Köszi előre is mindenkinek a segítő szándékát. -
janisjoplin #7859 Sziasztok..
A gyereknek akarok venni egy gépet.de már az elején elakadtam..Az én gépem amd 2500+ 1850Mhz..Most néztem az e-digitalnál:AMD / AMD A64 X2 AM2 3800+ processzor dobozos..Ennél azt írja.hogy 3800+ 2,0 Ghz..Akkor most ez alig /erősebb/ gép mint az enyém?? -
Inquisitor #7858 Vagy meg kell tisztítani a fejet, vagy végleg kihalt a fej. Ha nem túl régi, akkor az utóbbi esélyesebb. Ha kinyiffant és garanciális, akkor szvsz NE Samura cseréld ki, de ez a magánvéleményem. -
Inquisitor #7857 Nemrég jelentettek be ilyesmi tápot, kapni még nem lehet, és atomdága lesz. Ne is tudom Asus vagy GigaByte hír volt? -
matrix5 #7856 hát igen nekem is ez a bajom hogy nagyon drága
amugy az unreal tournament 3 meg a crysis miatt akarok ujgépet mert szeretném ha gondnélkül menne -
Hát attól függ hogy milyen grafikán akarsz a játékokkal jászani, meg persze amilyik drágább akkor nyilván valamivel jobb is.De ha GTX-et akarsz venni akkor jó sok pénzt kikell venned a pénztárcádból
-
matrix5 #7854 hellosztok
én most szeretnék egy új gépet mivel nem sokára jönnek a nagy game ek és nem tudom milyen videó kártyát vegyek
én azon gondolkozok hogy egy GeForce 8800GTX-et vagy 640mb-s 8800GST-t veszek de elég nagy az árkülönbség köztük
szerintetek megéri a GTX ért többet fizetni?? -
Olyan elb*** randa a logód, hogy az már jó. :-D -
igen igen eszembejutott csak azt gondoltam könnyebb lett volna progival:) -
Leszámítva néhány kimondottan csúcskategóriás tápot (amit feldugsz a belső USB-portra hogy külön szoftverrel nézegethesd a feszültségeket és szabályozhasd a ventilátort) nincs semmi kommunikáció az alaplap és a táp közt, max a ventilátor fordulatát látod, de az se adatkábelen megy át hanem a ventilátorok konektorára dugható 2 éren, így nem nagyon tud egy program információt nyerni a tépodról. -
Akuma #7850 Nem hiszem, hogy létezne olyan, ami kijelezné, hiszen onnan információt nem kap, csak áramot... Egyébként valószínüleg rá van írva a tápegységre, általában az oldalán látszik, hogy ne kelljen kivenni a házból. -
Everest kijelzi hogy hányas a tápegységem és ha igen hol mert nem találom:( előre is köszi -
Sziasztok,az lenne a problémám, hogy van egy Samsung Writemaster íróm és az utóbbi időben nem akarja felismerni a lemezeket,tehát beteszek egy üres DVD-t és nem ismeri fel,vagy csak többszöri próbálkozásra,ujraindításra.Mi lehet a probléma? -
thx.akkor marad az 1db 1024, késöbb meg veszek még hozzá ennyit:) -
2db1024+2db512 és hallerpuszi. Ma még elégke. -
Dualról megoszlanak a vélemények. Elviekben olyan 15%-os gyorsulás is lehetséges, gyakorlatilag sokan humbuknak tartják...
A 2*512 csak azért gát, mert adhatod el, ha bővíteni akarsz... -
jobban járok sztetek 2db 512MB 800Mhz rammal, mint 1db 1024MB 800Mhz rammal?
azt olvastam vhol, h lehet h gyorsulást is lehet tapasztalni 2db dual 512-esnél.azonban 1-2 ezerrel így drágább
-
Akuma #7843 3 ramot semmiképp se vegyél! Vagy 2 vagy 4, különben nem mennek duálba, azaz méglassabb lesz a rendszer...
egyébként egy olcsó konfigba lehet jók lennének azok a ramok. Mondjuk egy X2 3600+-al el tudnám képzelni. -
lordcartman #7842 de még asszem a házat is kilövöm me az öreg házam még jó meg a tápja se régi és 400w-os szal így nyerek még zsét és beleölöm a ramba:D -
lordcartman #7841 ez durva körülnéztem itt a boltban nálunk ramér
és találtam 1gb-os veritech 667mhz-s ramot ddr2
darabja 4320ft az kemény de asszem ez valami vacak lehet de ebből három talán nem olyan vészes és még garanciás is 1 évig heh -
Prof William #7840 Én kb 14k ért vettem 2 giga DDR2 kingmaxot... Szóval a memót gondold át. Kapsz te azért többet is... -
nekem tetszik:) -
lordcartman #7838 420Wos táp van benne
jaja DDR2
A 1GB meg még sztem bővül de egyenlőre ennyi zsét szánok rá -
helló
1 GB/800 MHz DDR2 GEIL Ultra KIT hűtőbordás (Cl4-4-4-12): 13.900,-
vagy
1 GB/800 MHz DDR2 A-DATA Vitesta 800+ hűtőbordás (Cl4-4-4-12): 13.900,-
illetve
- Pioneer 112D 18X +/- Dual Layer, fehér/fekete 1 év garancia: 6900,-
vagy
- Pioneer 212D SATA 18X +/- Dual Layer, fehér/fekete 1 év gar: 7500,-
melyikeket vegyem? :)
-
Inquisitor #7836 Kérdés milyen táp van a házban? Mekkora? márka?
Kérdés neked DDR2 ramod van? Mert ugye AM2-be csak az megy bele ...
(Speciel keveslem az össz. 1GB ramot, de ha ki van centizve.) -
lordcartman #7835 Hello! A régi gépemet akarom feltúrbózni és már ki is választottam a neten hogy mi kell! Szerintetek jó ez így nem lesz gubanc?
Asrock AM2XLI-e alaplap
+512 MbRam (még van 512 most)
Athlon 64 X2 +4400Mhz
Inno Vision 8600GT 256 MbRAm DDR3 DX10
+ ház táppal és proci hűtő
és ez 73000.-ből ki is jön szállítással!! sztem megéri
Szerintetek??
-
Ezzel teljesen egyet is értek, csak valahogy a Kingston is belekeveredett...
Lehet félreértettem, akkor sorry. -
Inquisitor #7833 A vita tárgyát az képezte, hogy meg volt adva egy ár egy 667-es ramra, most amikor már lassan a 800-as is múzeális, hogy leestek az 1066-os ramok, olyan áron, amin 2x 1GB 800 vagy akár 1066 ram kapható. Azért így időzítésbe belegondolva elég szar megoldásnak tűnik az a 667-es ... -
Inquisitor #7832 Azért gondolom így, mert Kingston Valu-nél elég sűrűn van olyan, hogy annyira gagyi chiekből áll, hogy le is szedik az eredeti felirato róla, és rászitázzák a Kingston logót. Olyankor a franc tudja mit tesznek rá.
A minőségibb Kingston ramal meg az a baj, hogy árában vagy olcsóbban kapsz JOBB ramot mástól, azért mert itthon állítólag a Kingston a "legmárkásabb", attól még egy OCZ, G-Skill, Patriot, Viking, stb. ram ugyanolyan márkás vagy sőt. -
Én nem azt mondtam, hogy jobb az általad felsoroltaknál...
Csak azt közöltem, hogy számolni kell/érdemes vele.
A 4. pontal nem értek egyet... :-) -
Inquisitor #7830 Kingmax. Boltos tapasztalatok alapján ez "eredeti" Samuval éppen annyi szivacs volt, mint a noname Samu chipesekkel.
(Viszont ez alaplapfüggő is! Ha sikerül kifogni olyan jó alaplapot ami utálja a Kingmax ramot, vagy más egyebet, akkor az szívás. Elvileg első Biosos új alaplapoknál szokott szívás lenni ram ügyileg, meg az MSI lapjainál.) -
Inquisitor #7829 "Hát azért a Kingston egy igen komoly márka."
1. Az lehet, hogy a Kingston márka, de nem 2x annyiba kerül, hanme +20%
2. ... mégpedig azért mert ez a gagyi késleltetésű Value, magyarul gagyi verzió.
3. A Kingstone Value ram nem jobb, mint egy hasonló áru VAGY olcsóbb A-Data vagy Kingmax.
4. Elöbb vennék Infineon chipes noname ramot, mint ismeretlen chipel szerelt Kingstont. -
Akuma #7828 OFF: Tudtátok, hogy a Samsungnak van a világon a 2. legnagyobb hajógyára? 900ezer tonna, vagyis 900 millió kilógramm acélt dolgoznak fel évente...
ON
Nos én csak a tisztelet miatt venném meg a Samsung memóriákat
-
Ja hogy 2x1gb. Így már mingyárt más! :D
Én a 800mhz-es Kingmax-ra szavazok. Megbízható, tuningolható is. Jól jársz vele. -
értemár, aszem nem látszik, de az ár ott 2* 1GB-ra vonatkozik.
ugyhogy ahogy nézem rendelnék egybe midnent aqua-ról,
1GB 800MHz DDR-II RAM Samsung
1GB 800MHz DDR-II RAM Kingmax
melyikre szavaztok? esetleg egyikse? :) -
Nem áll szándékomban reklámozni, de prohardveren őt dícsérik a legjobban:
klikk -
hát, mit tudsz ajánlani? esetleg onlány shop? ("falun" élek énis..) -
nem áll szándékomban tuningolni, inkább annak örülnék ha menne 3 évig :P
aszondod, jobban emgéri akkomá 800-assat venni? aqua-ban nézegelődök énis: Kingmax az fincsi? :) -
A memória az piszok drága. 1GB 667-est ennyi pénzért... Aki ennyit kér érte az jól meg kéne verni!
Most viccen kívül, ebben az árban 4-4-4-12-es 800mhz-es tuning ramokat osztogatnak (Adata, G-Skill...)
Szóval ha teheted, a ramot ne ettől a cégtől vedd meg