103179
-
Noodlee #9021 P.S.
A képes kommentet én írtam, ne nem érezted benne az iróniát.
-
Noodlee #9020 Kedves Csirke úr!
Ne hozzám intézd a kommentedet, ha nem jött volna le számodra, akkor én téged védtelek, a másik hogy tökre lex@rom, hogy hol lax, és hogy mennyire vagy kamus :P
UFF
-
szerinted
Szar Doom3, szar Quake4, szar Wolfi.
:))))))
Mondjuk tény, hogy mostanában a bújkálós-osonkodós-taktikai-team-fejbelövömtávcsövesselhatszázméterről a divat.
Márakinél.
-
Drizzthsz #9018 Hát, manapság szerintem az Id csak szart csinál, legalább a Prey jó volt az engine-jükkel, de maguk nem tudnak jó játékot írni a Quake 3 óta. -
Ja.. :)És John Carmack foreva -
Hagyjad, balfaxok. Sok kockának elképzelhetetlen, hogy valaki nem egy kőbányai panelból nyomja a kockulást.
:DDD -
kértek egy képet névvel és dátummal a kezemben. Melyik a valoszinübb? hogy indiában lakok és kimentem az udvarra egy fényképezövel, vagy hogy magarországon, és gyorsan elugrottam az állatkertbe? Ja és még mindig nem érkezett értelmes válasz arra, hogy miért hantáznék? -
Noodlee #9014 Tökre nem lényeg, hogy az állatkertben a pálmaházban készült a kép, vagy Indiában...
szvsz
Lehet, hogy hantázott, lehet hogy nem... -
Inquisitor #9013 De minek kéne átmatricázni, ha valaki tud gépelni vakon, akkor totál felesleges. Hat évig angol keyboardról használtam a gépet, legalább 1,5 évig az interneten is azzal voltam. nem mondom itt-ott melléüthet az ember, de ez full magyar keyboardnál is előfordul sajnos. -
kb pár száz forint átmatricázni 1 angol billenytűt...... -
Inquisitor #9011 Arról nem beszélve, hogy épkézláb angol/német keyboardról csukott szemmel lehet magyarul gépelni ha a kiosztás magyarra van állítva, max. angolnál ALT+I/J kell a hosszú Í-hez. Szóval vicces ha ebbe köt bele valaki. -
Noodlee #9010 OFF
Nem értem mit kóstolgatjátok annyit a srácot, én ismerek olyan usert, aki izraelben lakott, és ékezetekkel írt...
Ha már egy ilyen topicba irogattok, hogy melyik a legtápabb gép, akkor kéne egy kicsit konyítani a dolgokhoz is, bár azt anyu-apu nem fizeti ki zsebből. -
Háháhá
Ez hihetetlen! igen, képzeld mivel egy honappal az utazás elott kaptam a billentyüzetet és egeret, kihoztam. DE mi a fasznak magyarázkodok??? Tudod mit?? öt éve kiutaztunk Svájcba és épp lefotoztam magam, egy táblával. Idiota..
-
Marko001 #9008 nahát, micsoda rosszindulat... :) -
bazze
Londonba,svájcba is vannak ugyanolyan pálmafák mint a Te képeden seggarc
és a billenetyüt meg viszed magaddal külföldre,mi?
-
Remélem a pálmafák elegendöek. Várj, kiatalálom! 2004 08 18adikán voltam Indiában, nem, nem! pálmafánk van a Budapesti kertünkben. Ékezetet meg Kinaban is irhatsz, ha magyar billentyüzeted és op.rendszered van seggarc.
-
Drizzthsz #9005 Ezek közül szerintem a második, az elsőben a lap az elég gyenge, nem húzható csak picit, így meg az AMD-s erősebb. -
vitz
hogy irsz ékezettel? höh? -
C2D, az athlon sokat fogyaszt -
shrike7973 #9002 Photoshop... -
Noodlee #9001 Csinálj egy képet magadról a Gangesz partján, nyakadban a nickeddel, kezedben a mai újsággal, akkor majd elhiszik!
-
shrike7973 #9000 jah tuti vmi 10 éves kis pöcs...azok pofáznak.. -
Jézusom milyen faszfejek vannak néha itt. -
te hallod, mond már el miért hazudnék? Menö, hogy itt Ázsiában élek, és hogy a büdös életben nem fogok tudni online játszani? Vagy egszerüen csak ilyen kis arrogáns pöcs vagy? Na tényleg mond el mert kiváncsi vagyok. -
tmisi #8997 2.13Ghz C2D = Conroe E6400, ha jól tudom. Attól függ, hogy AMD-s vagy-e vagy Inteles, mert a tesztek eléggé vegyes képet mutatnak (most néztem). Egyik ebben jobb, másik abban. -
shrike7973 #8996 Cs!
Meik a jobb konfig?
1. Intel C2D 2,13 ghz; gigabyte 945 ös alaplap; 1 giga ram 800 mhz ddr2(karácsonyra bővitek 2gb ra szal az nem gond)
2. Amd 6000+ x2; s3 gigabyte alaplap; memoria ugyanaz.
-
stream man #8995 éértem :) kösz ho segitettél :) -
a legtöbb alkalmazás még szarik a 2 magra de a fejlettebb teknó miatt még így is jobb választás mint egy pentium4
tuningolva meg főleg:P -
stream man #8993 Intel Pentium Dual-Core E2140 és akkor ennek pl hány ghz a tényleges értéke 2-szer 1600mhz? -
mondjuk egy húzott E4300al vagy alap E6600al összevetve -
1 mb vs 2,4 mb cache
ha felhúzod olyan 2,6ghz-re akkor játékban elhanyagolható a különbség -
stream man #8990 lehet hogy hulye kérdés de mi a kulonbség a Intel Core 2 Duo és az Intel pentium Dual Core között? -
Nehogy higgyetek bcsirkének, nagy kamus gyerek!
Nem indiában él és amit az árakról mondott az kamu. -
Inquisitor #8988 HL2 Ep2 motor erősen ki lesz bővítve és visszamenőleg rámegy a HL2-*re, és a CS Sourcra. -
CS-hez minek két magos processzor?
CS-hez minek DX10-es videókártya? -
Inquisitor #8986 Mediumon DX10-ben jól fognak futni szerintem, vagy DX9-ben közelítőleg maxra állítva. A géped nagyo jó, még akkor is ha nincs húzva a CPU, a szűk keresztmetszett a Vram lehet a kártyán, kérdés mekkora textúrákkal fog dobálózni két fentemlített játék?
Ugyan UE3 motorral kint van az R6 Vegas és hétvégére e Bioshock demo is, de ezek nem mutatják mennyire fog futni az UT3, mert abban sokkal nagyobb nyílt terepek lesznek ... -
sziasztok!
Indiában élek, és nagy nehezen sikeült előkaparásznom egy Dx10-es konfigot, ami a következö: Core 2 duo E6320 , Gigabyte 965P-ds3, 2 Gb RAM, 8800 GTS 320 Mb, Azt szeretném kérdezni, hogy ezen szerintetek hogy fog futni a crysis és az ut3? Sajnos már nem tudok változtatni a konfigon, szoval csak kiváncsi vagyok mire számitsak. Amúgy mig itthon ez a konfig 250 ezer itt fél milla. Szal itt minden k__va drága egyelöre, pl a leggyorsabb net 1 Mbts és ez kb 50000 forint havonta. Ja és korlátozva van az adatátvitel. Köszi! -
Sztem én csak 4-5 hónap múlva, Karácsony körül újítok gépet, de akkor mindent. Meg ugye el sem tudnám kerülni, hogy csak egy vmit újítok.
E6750, Gigabyte-GA-P35C-DS3R, 2 GB/1066 MHz DDR2 A-DATA KIT Vitesta Extrem 1066+ (Cl4-4-4-12) (ez mostani árakon 107000Ft körül van) és még nincs benne vid kártya.
Remélem addigra kijön a Geforce 9 széria, és a 8800GTS megfizethető árban lesz, és max 120e-ből meg tudom ezeket venni. Lehet, hogy a memón spórolnom kell majd.
-
Ok megnézem !
-
2x1 giga 800-as ramokkal mit lehetne egy e6420-ból kihozni ??
Remélem a pálmafák elegendöek. Várj, kiatalálom! 2004 08 18adikán voltam Indiában, nem, nem! pálmafánk van a Budapesti kertünkben. Ékezetet meg Kinaban is irhatsz, ha magyar billentyüzeted és op.rendszered van seggarc.