103179
1411386313.png
  • Noodlee
    P.S.
    A képes kommentet én írtam, ne nem érezted benne az iróniát.
  • Noodlee
    Kedves Csirke úr!

Ne hozzám intézd a kommentedet, ha nem jött volna le számodra, akkor én téged védtelek, a másik hogy tökre lex@rom, hogy hol lax, és hogy mennyire vagy kamus :P

UFF
  • NeoMaN
    szerinted

Szar Doom3, szar Quake4, szar Wolfi.
    :))))))

Mondjuk tény, hogy mostanában a bújkálós-osonkodós-taktikai-team-fejbelövömtávcsövesselhatszázméterről a divat.
    Márakinél.

• Drizzthsz
    Hát, manapság szerintem az Id csak szart csinál, legalább a Prey jó volt az engine-jükkel, de maguk nem tudnak jó játékot írni a Quake 3 óta.
  • bcsirke
    Ja.. :)És John Carmack foreva
  • NeoMaN
    Hagyjad, balfaxok. Sok kockának elképzelhetetlen, hogy valaki nem egy kőbányai panelból nyomja a kockulást.
    :DDD
  • bcsirke
    kértek egy képet névvel és dátummal a kezemben. Melyik a valoszinübb? hogy indiában lakok és kimentem az udvarra egy fényképezövel, vagy hogy magarországon, és gyorsan elugrottam az állatkertbe? Ja és még mindig nem érkezett értelmes válasz arra, hogy miért hantáznék?
  • Noodlee
    Tökre nem lényeg, hogy az állatkertben a pálmaházban készült a kép, vagy Indiában...
    szvsz

Lehet, hogy hantázott, lehet hogy nem...
  • Inquisitor
    De minek kéne átmatricázni, ha valaki tud gépelni vakon, akkor totál felesleges. Hat évig angol keyboardról használtam a gépet, legalább 1,5 évig az interneten is azzal voltam. nem mondom itt-ott melléüthet az ember, de ez full magyar keyboardnál is előfordul sajnos.
  • Punker
    kb pár száz forint átmatricázni 1 angol billenytűt......
  • Inquisitor
    Arról nem beszélve, hogy épkézláb angol/német keyboardról csukott szemmel lehet magyarul gépelni ha a kiosztás magyarra van állítva, max. angolnál ALT+I/J kell a hosszú Í-hez. Szóval vicces ha ebbe köt bele valaki.
  • Noodlee
    OFF
    Nem értem mit kóstolgatjátok annyit a srácot, én ismerek olyan usert, aki izraelben lakott, és ékezetekkel írt...

Ha már egy ilyen topicba irogattok, hogy melyik a legtápabb gép, akkor kéne egy kicsit konyítani a dolgokhoz is, bár azt anyu-apu nem fizeti ki zsebből.
  • bcsirke
    HáháháEz hihetetlen! igen, képzeld mivel egy honappal az utazás elott kaptam a billentyüzetet és egeret, kihoztam. DE mi a fasznak magyarázkodok??? Tudod mit?? öt éve kiutaztunk Svájcba és épp lefotoztam magam, egy táblával. Idiota..
  • Marko001
    nahát, micsoda rosszindulat... :)
  • Gabesz amd64
    bazze

Londonba,svájcba is vannak ugyanolyan pálmafák mint a Te képeden seggarc

és a billenetyüt meg viszed magaddal külföldre,mi?
  • bcsirke
    Remélem a pálmafák elegendöek. Várj, kiatalálom! 2004 08 18adikán voltam Indiában, nem, nem! pálmafánk van a Budapesti kertünkben. Ékezetet meg Kinaban is irhatsz, ha magyar billentyüzeted és op.rendszered van seggarc.
  • Drizzthsz
    Ezek közül szerintem a második, az elsőben a lap az elég gyenge, nem húzható csak picit, így meg az AMD-s erősebb.
  • Gabesz amd64
    vitz

hogy irsz ékezettel? höh?
  • Caligo
    C2D, az athlon sokat fogyaszt
  • shrike7973
    Photoshop...
  • Noodlee
    Csinálj egy képet magadról a Gangesz partján, nyakadban a nickeddel, kezedben a mai újsággal, akkor majd elhiszik!
  • shrike7973
    jah tuti vmi 10 éves kis pöcs...azok pofáznak..
  • bcsirke
    Jézusom milyen faszfejek vannak néha itt.
  • bcsirke
    te hallod, mond már el miért hazudnék? Menö, hogy itt Ázsiában élek, és hogy a büdös életben nem fogok tudni online játszani? Vagy egszerüen csak ilyen kis arrogáns pöcs vagy? Na tényleg mond el mert kiváncsi vagyok.
  • tmisi
    2.13Ghz C2D = Conroe E6400, ha jól tudom. Attól függ, hogy AMD-s vagy-e vagy Inteles, mert a tesztek eléggé vegyes képet mutatnak (most néztem). Egyik ebben jobb, másik abban.
  • shrike7973
    Cs!
    Meik a jobb konfig?
    1. Intel C2D 2,13 ghz; gigabyte 945 ös alaplap; 1 giga ram 800 mhz ddr2(karácsonyra bővitek 2gb ra szal az nem gond)
    2. Amd 6000+ x2; s3 gigabyte alaplap; memoria ugyanaz.
  • stream man
    éértem :) kösz ho segitettél :)
  • Davidus
    a legtöbb alkalmazás még szarik a 2 magra de a fejlettebb teknó miatt még így is jobb választás mint egy pentium4
    tuningolva meg főleg:P
  • stream man
    Intel Pentium Dual-Core E2140 és akkor ennek pl hány ghz a tényleges értéke 2-szer 1600mhz?
  • Davidus
    mondjuk egy húzott E4300al vagy alap E6600al összevetve
  • Davidus
    1 mb vs 2,4 mb cache
    ha felhúzod olyan 2,6ghz-re akkor játékban elhanyagolható a különbség
  • stream man
    lehet hogy hulye kérdés de mi a kulonbség a Intel Core 2 Duo és az Intel pentium Dual Core között?
  • Prince of Máté
    Nehogy higgyetek bcsirkének, nagy kamus gyerek!
    Nem indiában él és amit az árakról mondott az kamu.
  • Inquisitor
    HL2 Ep2 motor erősen ki lesz bővítve és visszamenőleg rámegy a HL2-*re, és a CS Sourcra.
  • Prince of Máté
    CS-hez minek két magos processzor?
    CS-hez minek DX10-es videókártya?
  • Inquisitor
    Mediumon DX10-ben jól fognak futni szerintem, vagy DX9-ben közelítőleg maxra állítva. A géped nagyo jó, még akkor is ha nincs húzva a CPU, a szűk keresztmetszett a Vram lehet a kártyán, kérdés mekkora textúrákkal fog dobálózni két fentemlített játék?
    Ugyan UE3 motorral kint van az R6 Vegas és hétvégére e Bioshock demo is, de ezek nem mutatják mennyire fog futni az UT3, mert abban sokkal nagyobb nyílt terepek lesznek ...
  • bcsirke
    sziasztok!
    Indiában élek, és nagy nehezen sikeült előkaparásznom egy Dx10-es konfigot, ami a következö: Core 2 duo E6320 , Gigabyte 965P-ds3, 2 Gb RAM, 8800 GTS 320 Mb, Azt szeretném kérdezni, hogy ezen szerintetek hogy fog futni a crysis és az ut3? Sajnos már nem tudok változtatni a konfigon, szoval csak kiváncsi vagyok mire számitsak. Amúgy mig itthon ez a konfig 250 ezer itt fél milla. Szal itt minden k__va drága egyelöre, pl a leggyorsabb net 1 Mbts és ez kb 50000 forint havonta. Ja és korlátozva van az adatátvitel. Köszi!
  • Blekk Síp
    Sztem én csak 4-5 hónap múlva, Karácsony körül újítok gépet, de akkor mindent. Meg ugye el sem tudnám kerülni, hogy csak egy vmit újítok.
    E6750, Gigabyte-GA-P35C-DS3R, 2 GB/1066 MHz DDR2 A-DATA KIT Vitesta Extrem 1066+ (Cl4-4-4-12) (ez mostani árakon 107000Ft körül van) és még nincs benne vid kártya.
    Remélem addigra kijön a Geforce 9 széria, és a 8800GTS megfizethető árban lesz, és max 120e-ből meg tudom ezeket venni. Lehet, hogy a memón spórolnom kell majd.
  • wesker24
    Ok megnézem !
  • wesker24
    2x1 giga 800-as ramokkal mit lehetne egy e6420-ból kihozni ??