103179
-
Én úgy tudom, hogy összesen 4 gigát kezel. ha jól emlékszem, az m2n-e alatt 3,3 gb-ot írt ki a rendszermemóriára.
-
az XP nem kezel sehogy se 4 giga ramot. -
Az előző alaplapom (Asus M2n-e, amd procival) a 32bites xp alat is látta mind a 4 gigát. A P5B kézikönyve írja is, hogy nem látja mindet a 32es xp alatt. :(
A vinyók és a dvd lecserélése lett volna a következő megoldási lehetőség, de a memória miatt jobb lenne az alaplapot lecserélni. -
Az új lapokon szinte mindegyiken 1 IDE van, vagy egy sem.
Nem a lap nem kezeli a 4GB-ot, hanem a 32bites Xp. 64bites oprendszer kell...
Jobban jársz, ha veszel egy SATA-s DVD-t. -
Sziasztok!
Kaptam egy Asus P5B alaplapot, amivel az a gondom, hogy csak egy ide vezérlő van rajta és xp alatt, csak 3 gb memóriát lát.
Tudna valaki egy olyan (lehetőleg 680i chipsetes) alaplapot ajánlani egy e6600-hoz, amin 2 ide vezérlő is van és kezel 4 db 1gb-os, 800mhz-es ddr2 ramot is?
-
Akkor én ajánlok egy olyat, mint az enyém:
Gigabyte P35 DS3P 30k körül van. -
Szia!
Asus P5K - 27 ezer forint, én ezt venném. -
hunkenny #9894 szisztok! tudna valaki E6600 procihoz alaplapot ajánlani? -
7800gt, 7900gs/gt, esetleg x1950gt/pro -
8600GT is megy DX9-ben... -
és ha nem akarok dx10ben pompázni. akkor 7600gt esetleg? -
hmm. köszönöm szépen. eddig 7600GT-t néztem, de az a +5000ft, megéri a sokszor. 1.5 annyi FPS-t... -
Sok választás nincs: 8600GT -
8600GT -
30.000 ft körül. milyen videókártyát ajánlotok? mellé 1024ram, és egy A64 X2 3800+ dukál...
előre is köszönöm, inkább nvidia fronton írjatok.
-
ATX táp 300W P4 Chieftec
Megtaláltam a garanciapapírt, gondolom 300W nem lesz elég...azthittem 400as... -
Azthiszem Chieftech... De nem noname... -
valaki leirna nekem egy 200k körüli "csucs" konfigot?
amd és intel is érdekelne -
milyen táp? ha noname akkor igen. -
A táp mennyire függ a gépben? Most asszem egy 400W van, AMD 2500+,512RAM,Geforce 6600GThez, bírni fogja ez a táp egy core 2 duot? vagy inkább vegyek új tápot is ? -
Persze, hogy jobb! :) -
Legyen is a leghatékonyabb! Ráérnek, hisz alaplapokon kívül szinte semmi mást nem gyártanak...
Régebben szerettem az abitot. A legutolsó abit lapom egy AT8 32X volt, ami 1 hónap alatt megdöglött. Azóta utálom. -
Akinek volt mid2, aszondja a CM hyper tx jobb ;) -
Hjájjj b+, ekkorát rég nevettem. :-) -
a lamella szerkezetet figyeld
sűrű és vékony lemezekből ál
ez itt 2006-os éve legjobb ár/telj procihűtője
hasonlít az abit alapon megismerthez
-
hát ez megintcsak gagyi és giccses nagyon
bár ez már valami komolyabb
ja és a legtöbb gyártó heatpipe-jábá örüljetek neki ha egyáltalán víz is van a gáz helyett, mert valamelyikba még azt se raknak
azt azért hozzá kell tenni mostanáig az abitoknak a heatpipe-ja volt a leghatákonyabb az összes gyártó közül
-
-
ja a Dualbios az jó dolog
én nem fikázom más cuccát de nekem volt mint olvashatod ilyen termékem meg voltam vele elédedve de nem 100%-osan
mivel elég idegesítő tudott lenni hogy megvettem az akkor 3.legnagyobb gyártó elég drága termékét és ilyen vacak hűtés idegesített állandóan mikor filmet néztem stb -
Livius #9873 De neked most muszály fikázni a másik lapját? Mindenki azt vesz amit akar. Te Abitot vettél és szar volt. Most ezért a másikat is le kell fikázni, ha neked nem jó már valami? -
Livius #9872 Észel kell BIOS-t frissíteni, és akkot nem kell buherálni az IC-vel. Egyébként manapság már van vádelem a lapokban, És a BIOS-t kétszertárolják, Sőt F10-es gombal vagy valamelyikkel indulásnál egy Floppyról be is tölteni a BIOS-t. -
ja és annyi amit vettem gigabyte vga 3hónap múlva elviselhetetlenűl hangos lett a videókárty hűtője és mivel rá volt ragasztva és egyedi hűtés volt ki se tudtam cserélni másikra
azért meg lehet nézni alég vacak 1 hűtése van az átlag gigabyte alaplapnak
-
jaa, és ha a MESTER nem tud rajta bios chipet cserélni, akkor az gagyi...
érthető ja -
"Ezen a lapon a gigabyte legujabb átverése látható, szakít a hagyományokkal és a zóld ide csatlakozo fölött látható 8 lábú kis chipet használja bios chip gyanánt, sajnálom de ez esetben a chip ismeretlen volta miatt, valamint a speciális tokozása miatt, nim tudok neked segíteni.
Mivel forrasztott biosról van szó, így kizárt a hotflash lehetősége is, marad a garanciában történő kicserélése a lapodnak!
Ha nem Garanciális, akkor sajna minusz egy lap......Gigabyte...gagyibájt.....sosem szerettem...ez egy szubjektív vélemény!"
ph.n írta alaplap és bios -javítóműhelybe a mester aki ezzel foglalkozik -
akkor az én intel procim és az asus alaplapom elég szar. sajna -
Livius #9867 Nah hát MaSzKának az Abit-on és az AMD-én kívül minden gagyi. Ez nem meglepő nekem már. Látom ebben a fórumban is hozod formádat. -
Lószart gagyi. Mostanában a legjobb tuning lapok... -
gagyibyte
nekem volt vga Gigabyte Ati Radeon X700 Pro 256MB PCI-E Samsung 2.0ns
ezzel viszon meg voltam elégedve -
:FFFFFFFFFF -
Ott az aláírásodban a lap. Neked megfelel? :-) -
Úgy hallottam hogy mostanság jó kis tuninglapokat csinál a Gigabyte is.
Régebben volt velük pár negatív tapasztalatom, ezért mondtam inkább az Asus-t.(azóta persze lehet hogy már semmi baj nincs velük)Az Asus egy megbízható márka, és a jövőben is az lesz szerintem.(mármint alaplapokban)