103179
-
így van -
meg úgytom a memó is :\ -
Vinyókban, tft-ben nagyon penge. Az optikai meghajtók a gyenge láncszem. -
Szerintem nem rossz gyártó a Samsung. Nem rég csináltam tesztet a vinyómról:
300GB
Hőmérséklet: 27fok
Kondíció: 100%
Teljesítmény: 100%
"A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem."
Nagyon megvagyok vele elégedve. 1 éves múlt.
A teszthez a HDSentinel és a HDTune progit használtam. -
Lájtszkrájb, tök jó sose használtam -
Inquisitor #14620 A Pio mindíg is a leghangosabb volt szerintem. :)
Asust meg a fene tudja, ezzel az utolsó három Liteon belesel még nem volt dolgom. -
Inquisitor #14619 Ne bántsd, ezen majd' minden leendő kocka átesik. Mármint azon a korszakon amikor rajong egy gyártóért. Régen én is nagy Asus/AOpen mániás voltam. ;) -
szóval a nec miket tud a 7191?
dvd-ram?
lightsrcibe?
a többi meg egyértelmű nem?
és melyik dolgozik halkabban a 3közül nec asus vagy pio? -
Egen.. Most nézem mennyire "összetömörültek" az árak.. Mikor vettem egy ezressel kedvezőbb ára volt, az is pénz
-
neked fizet a Samsung? '-.- -
Inquisitor #14615 "Halk és olcsó."
Olcsó? Plextort leszámítva (meg talán Yamahát) az összes író pár száz forinton belül hasonló árban van. AKinél meg 300Ft dönti el, az meg is érdemli ;) -
Inquisitor #14614 Új 20x-os NEC, a nagy "újdonsága", hogy Lightscribeot támogat. (Azt nem tudom a Labelflasht tudja e, de tök 8, alig használja valaki, na a Lightscribeot se sokan. Olcsóbb és szebb a nyomtatható lemez.)
Meg a páratlan végüek tudnak DVD-Ramot kezelni, ez ha jól sejtem akár 16x-ost. Csak ebben a jó kis országban még 5x-öst se kapni, de azt is drágán :( -
Nekem is besz@rt 2 Samsung garidőn belül (voltak vagy 1 hónaposak). Az első SATA-s dvd-írók katasztrófálisan sz@rok voltak. Harmadiknál már Anust- akartak rámsózni helyette aegy Lightscribe-os Samsung meleltt döntöttem (mazochista vagyok). Ez már másik típús volt az előző kettőnél az összes sz@r volt. A jelenlegi (megint új..) valamilyen BEBE kódnevű (:D), frankón teszi a dolgát, no problem. Halk és olcsó. -
ez mennyire új ez a 7191 mert én nem tom -
Inquisitor #14611 Én is Pioneer mániás vagyok/voltam, de a három közül a NEC-et javaslom, mint legújabb modelt. :)
Egyébként nem tudom miért nem lehet itthon NEM butított, D betü mentes Pioneert kapni, de akin múlik az gebedjen meg. -
haggyál már samsunggal ami volt nem csak nekem szarrá ment pár hónap alatt
én nem tom mivan veled hogy máshogy ülsz a gép előtt vagy mi de tök máshogy viselkedik neked minden
na mind1
-
ezt a kérdést ne tedd fel,m ert úgy is a
Samsung 20x Sata LightScribe 2év 6700Ft ezt javaslom -
Pioneert szokták itt skandálni asszem ^^ megmég a NEC-re mondták hogy jó :D bár ASUSról sem hallottam rosszat XD -
sztem asus nak több pénze van és ő vesz több teszgyőzelmet :D -
jóvan maszka hülyeségeket beszél mindig :D :D :D
akkor maszka ezek közül melyik?
ASUS DRW-2014L1T Fekete - Ezüst
NEC AD7191S SATA
PIONEER DVR-212D SATA Fekete -
Inquisitor #14605 "pont az ABIT rakja a legjobb konikat az alapjaira
lásd Abit NV8 NF8 Japanese konderzátor"
Na persze, és az X mosópor 40.28%-al "jobban mos", mint az Y ... -
nekem is volt gigabyte x700 pro-m jó volt
1dolgot leszámítva a hűtő hangos volt és rá volt ragastva nem lehetett cserélni :( -
Volt ami volt, már a kedvenc oldalad szerint is nagyon jók a Gigabyte alaplapok. -
miről beszélsz?
pont az ABIT rakja a legjobb konikat az alapjaira
lásd Abit NV8 NF8 Japanese konderzátor
akkoriba pont a gigabyte msi asus volt a legszarabb kondozátorok terén
most is 20eft felett Polimer kondikat használnak
még az AthlonXP-k idején volt talán régikondis alaplajuk
tehát megalapozatlan amit írsz
-
teszt győzelmet olcsóbb venni, mint pl megbízható kondikkal gyártani..... -
érdekes nekem 6év alatt 1 se ment tönkre
sztem ti lámák vagytok azért ment tönkre
eddig 10 Abit alaplapom volt AMD-sek inkább és tökéletesen müködtek és ma is müködnek akiknek eladtam
ABIT-ról azért tudni kell ezt :D -
BIZ0906 #14599 gratulálok -
Nem megy tönkre a húzástól.
Nekem 4 évig volt egy Celeronom, ami alapból 2700 MHz-es volt és felhúztam 3300MHz-re 15% feszültségemeléssel és még most is működik. -
Na látom itt is megy a hozzáértés...
"Húzzad csak hátha tönkre megy azt dobhatod a kukába a garival meg a több ezer+-os pénzt is a kukába :)" -
De nem is a jópofizós-beugatós.
-
régen énis AMD párti voltam, de inkább fizetek 2-3k-rel többet és lesz egy C2D-m mint egy X2-m... -
BIZ0906 #14594 Jó hát ha tág a pénztálcán tőlem vehetsz ahogy a kedved tartja meg te döntöd el ezért kár vitatkozni bár úgyis fogunk :) -
Hát rég volt már hogy ugyanannyiért jobb is volt AMD :\ -
-
BIZ0906 #14591 Húzzad csak hátha tönkre megy azt dobhatod a kukába a garival meg a több ezer+-os pénzt is a kukába :)
Fúrcsa nem hogy az AMD húznisem kell azt bőven tudja azt amit az Intel sőt még olcsóbb is :) -
shrike7973 #14590 BIOS frissitéssel akárki meghuzhatja az intelét, de még lehet azse kell, nekem az kelett :D... nem értem mér venne vki amd t csak azért mert alapjáraton ugyanannyiért az gyorsabb. Márpedig a 11.-ik parancsolat: "És az Úr mondá: A core2duot huzni kell, az amd-t meg felejteni, ezt ismételgesd fiaid előtt, vérrel írd fel ajtófélfádra..." (6Móz, 12,5) -
Nem lesz gyenge az a proci? -
ha te mondod ^^ csak mert anno volt 3 abit lapunk is (AMD) és mint elromlott :c ja nem. csak 2 ment tönkre... de azért mégis 3ból 2... mondjuk egyszer mind tönkre megy ^^ -
AMD-s Abit az kitűnő!!!!
intel meg alapsebességen ebben a kategóriában rosszabb ehhez képest -
Abit AN52 2.0 3év 13600Ft
Athlon X2 4000+ AM2 Brisbane Box 1év 14400Ft
má nemazé, lehet hogy régi dolog, vagy félrehallottam valamit, de Abit eléggé gáz nem? :\ bár tény hogy költséghatákony...
a proci meg no comment... +10k és kijön faszán intellel és jobb is :\ bár csak szerintem ^^