103179
1411386313.png
  • Solten
    így van
  • armageddon666
    meg úgytom a memó is :\
  • Solten
    Vinyókban, tft-ben nagyon penge. Az optikai meghajtók a gyenge láncszem.
  • davidka003
    Szerintem nem rossz gyártó a Samsung. Nem rég csináltam tesztet a vinyómról:

300GB
    Hőmérséklet: 27fok
    Kondíció: 100%
    Teljesítmény: 100%

"A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem."

Nagyon megvagyok vele elégedve. 1 éves múlt.
    A teszthez a HDSentinel és a HDTune progit használtam.
  • Solten
    Lájtszkrájb, tök jó sose használtam
  • Inquisitor
    A Pio mindíg is a leghangosabb volt szerintem. :)
    Asust meg a fene tudja, ezzel az utolsó három Liteon belesel még nem volt dolgom.
  • Inquisitor
    Ne bántsd, ezen majd' minden leendő kocka átesik. Mármint azon a korszakon amikor rajong egy gyártóért. Régen én is nagy Asus/AOpen mániás voltam. ;)
  • burg3r
    szóval a nec miket tud a 7191?
    dvd-ram?
    lightsrcibe?
    a többi meg egyértelmű nem?
    és melyik dolgozik halkabban a 3közül nec asus vagy pio?
  • Solten
    Egen.. Most nézem mennyire "összetömörültek" az árak.. Mikor vettem egy ezressel kedvezőbb ára volt, az is pénz
  • armageddon666
    neked fizet a Samsung? '-.-
  • Inquisitor
    "Halk és olcsó."
    Olcsó? Plextort leszámítva (meg talán Yamahát) az összes író pár száz forinton belül hasonló árban van. AKinél meg 300Ft dönti el, az meg is érdemli ;)
  • Inquisitor
    Új 20x-os NEC, a nagy "újdonsága", hogy Lightscribeot támogat. (Azt nem tudom a Labelflasht tudja e, de tök 8, alig használja valaki, na a Lightscribeot se sokan. Olcsóbb és szebb a nyomtatható lemez.)
    Meg a páratlan végüek tudnak DVD-Ramot kezelni, ez ha jól sejtem akár 16x-ost. Csak ebben a jó kis országban még 5x-öst se kapni, de azt is drágán :(
  • Solten
    Nekem is besz@rt 2 Samsung garidőn belül (voltak vagy 1 hónaposak). Az első SATA-s dvd-írók katasztrófálisan sz@rok voltak. Harmadiknál már Anust- akartak rámsózni helyette aegy Lightscribe-os Samsung meleltt döntöttem (mazochista vagyok). Ez már másik típús volt az előző kettőnél az összes sz@r volt. A jelenlegi (megint új..) valamilyen BEBE kódnevű (:D), frankón teszi a dolgát, no problem. Halk és olcsó.
  • burg3r
    ez mennyire új ez a 7191 mert én nem tom
  • Inquisitor
    Én is Pioneer mániás vagyok/voltam, de a három közül a NEC-et javaslom, mint legújabb modelt. :)
    Egyébként nem tudom miért nem lehet itthon NEM butított, D betü mentes Pioneert kapni, de akin múlik az gebedjen meg.
  • burg3r
    haggyál már samsunggal ami volt nem csak nekem szarrá ment pár hónap alatt
    én nem tom mivan veled hogy máshogy ülsz a gép előtt vagy mi de tök máshogy viselkedik neked minden
    na mind1
  • MaSzKa
    ezt a kérdést ne tedd fel,m ert úgy is a
    Samsung 20x Sata LightScribe 2év 6700Ft ezt javaslom
  • armageddon666
    Pioneert szokták itt skandálni asszem ^^ megmég a NEC-re mondták hogy jó :D bár ASUSról sem hallottam rosszat XD
  • MaSzKa
    sztem asus nak több pénze van és ő vesz több teszgyőzelmet :D
  • burg3r
    jóvan maszka hülyeségeket beszél mindig :D :D :D
    akkor maszka ezek közül melyik?

ASUS DRW-2014L1T Fekete - Ezüst
    NEC AD7191S SATA
    PIONEER DVR-212D SATA Fekete
  • Inquisitor
    "pont az ABIT rakja a legjobb konikat az alapjaira
    lásd Abit NV8 NF8 Japanese konderzátor"

Na persze, és az X mosópor 40.28%-al "jobban mos", mint az Y ...
  • MaSzKa
    nekem is volt gigabyte x700 pro-m jó volt
    1dolgot leszámítva a hűtő hangos volt és rá volt ragastva nem lehetett cserélni :(
  • FlyHigh
    Volt ami volt, már a kedvenc oldalad szerint is nagyon jók a Gigabyte alaplapok.
  • MaSzKa
    miről beszélsz?
    pont az ABIT rakja a legjobb konikat az alapjaira
    lásd Abit NV8 NF8 Japanese konderzátor

akkoriba pont a gigabyte msi asus volt a legszarabb kondozátorok terén

most is 20eft felett Polimer kondikat használnak

még az AthlonXP-k idején volt talán régikondis alaplajuk

tehát megalapozatlan amit írsz
  • Punker
    teszt győzelmet olcsóbb venni, mint pl megbízható kondikkal gyártani.....
  • MaSzKa
    érdekes nekem 6év alatt 1 se ment tönkre
    sztem ti lámák vagytok azért ment tönkre
    eddig 10 Abit alaplapom volt AMD-sek inkább és tökéletesen müködtek és ma is müködnek akiknek eladtam

ABIT-ról azért tudni kell ezt :D
  • BIZ0906
    gratulálok
  • davidka003
    Nem megy tönkre a húzástól.
    Nekem 4 évig volt egy Celeronom, ami alapból 2700 MHz-es volt és felhúztam 3300MHz-re 15% feszültségemeléssel és még most is működik.
  • mycso
    Na látom itt is megy a hozzáértés...

"Húzzad csak hátha tönkre megy azt dobhatod a kukába a garival meg a több ezer+-os pénzt is a kukába :)"
  • Kata
    De nem is a jópofizós-beugatós.
  • armageddon666
    régen énis AMD párti voltam, de inkább fizetek 2-3k-rel többet és lesz egy C2D-m mint egy X2-m...
  • BIZ0906
    Jó hát ha tág a pénztálcán tőlem vehetsz ahogy a kedved tartja meg te döntöd el ezért kár vitatkozni bár úgyis fogunk :)
  • armageddon666
    Hát rég volt már hogy ugyanannyiért jobb is volt AMD :\
  • Narxis
  • BIZ0906
    Húzzad csak hátha tönkre megy azt dobhatod a kukába a garival meg a több ezer+-os pénzt is a kukába :)
    Fúrcsa nem hogy az AMD húznisem kell azt bőven tudja azt amit az Intel sőt még olcsóbb is :)
  • shrike7973
    BIOS frissitéssel akárki meghuzhatja az intelét, de még lehet azse kell, nekem az kelett :D... nem értem mér venne vki amd t csak azért mert alapjáraton ugyanannyiért az gyorsabb. Márpedig a 11.-ik parancsolat: "És az Úr mondá: A core2duot huzni kell, az amd-t meg felejteni, ezt ismételgesd fiaid előtt, vérrel írd fel ajtófélfádra..." (6Móz, 12,5)
  • Narxis
    Nem lesz gyenge az a proci?
  • armageddon666
    ha te mondod ^^ csak mert anno volt 3 abit lapunk is (AMD) és mint elromlott :c ja nem. csak 2 ment tönkre... de azért mégis 3ból 2... mondjuk egyszer mind tönkre megy ^^
  • MaSzKa
    AMD-s Abit az kitűnő!!!!

intel meg alapsebességen ebben a kategóriában rosszabb ehhez képest
  • armageddon666
    Abit AN52 2.0 3év 13600Ft
    Athlon X2 4000+ AM2 Brisbane Box 1év 14400Ft

má nemazé, lehet hogy régi dolog, vagy félrehallottam valamit, de Abit eléggé gáz nem? :\ bár tény hogy költséghatákony...
    a proci meg no comment... +10k és kijön faszán intellel és jobb is :\ bár csak szerintem ^^