103179
-
Mokus1 #14985 van jo is megnézem mik vannak:) -
viccnek kezdődött,ami fél1-ig tartott:D -
Mokus1 #14983 modnom ph nézz körül80ért -
Ilyet nem látok a kínálatban, illetve ha kiválasztom linkelt oldalon a procit és alaplapot, akkor már nem nagy a választék. Jóformán csak Zalmanok vannak. Amiből biztos van jóféle is... -
Vennék én,de van valahol elfogadható áron?Néztem Cellcomnál 80K az Asus,de csak rendelésre...Azt irják,h a beszerzési idő 3-8 nap,ha van honnan beszerezniük. -
Minek akarsz GTX-et venni.
Sokat fogyaszt és már nem is éri meg.
Egy 8800GT-vel vagy egy G92 8800GTS 512MB-al jobban járnál. -
Mokus1 #14979 DE ne azt vegyél hanem őj GTS-t.Gyorsabb. -
Mokus1 #14978 PH-n biztos. -
100K alatt kapható valahol 8800 GTX? -
Mokus1 #14976 ha van kicsit több rá akkor egy Asus Silent Knight jo választás lehet. -
Lenne egy utolsó kérdésem. A lentebbi konfighoz (idézett komment) milyen processzorhűtőt kellene venni? Javasolták nekem a Hyper TX 2-t, de ahol én vásárolnék ott nem lehet kapni. Spoilerbe rakok egy linket, ahol meg tudjátok nézni, hogy mi a választék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://pcx.hu/?action=konfigurator&uj=1
-
nem azzal van baj, hogy kié jobb! én mindenféle feltételezés nélkül elhiszema konfigod, de te lefaszfejeztél és vádaskodtál, ezért húztam föl magam!
de azért tőleg is bocs :) -
ember, de nagy beszólás volt 

ti tényleg mind ilyen köcsögök vagytok? a magánéletemet meg főleg nem fogom veletek megosztani, szóval neked is:
-
mivan ba...om ki féltékeny rád a vidikarim jobb a tiednék sztem lehet a tesztek nem ezt mutatják de sztem jobb frissebb.na mind1 hagyjuk BOCS a a vádaskodást.a többi lehet hogy nem jobb de nem volt már másra pénzem -
Én elhiszem, hogy neked ilyen van, de szerintem felesleges ilyen drága gépet venni. De ha neked az esik jól, hogy minden pénzt a hülye gépre költesz az a te dolgod. Én a helyedben inkább a barátnőmnek vennék valami szép dolgot aminek örül. Bár amilyen kocka vagy lehet, hogy nincs is neked.
-
Mokus1 #14970 állitsdd autora akkor ha igy bebootol akko jo.Ha nem emelj egy kis feszt.Milyen ramjaid vannak? -
tudod hogy van ez... egyes emberek irigysége.... -
ezt nem értem énis hogy most minek a screenek hogy tényleg van neki O.o sztem ebben semmi hihetetlen nincs :\
---
PCIE freki ha 100on van akkor nem naon hajlansó elindulni de megnézem megint ^^ -
Fesz emelés nélkül nem nagyon megy többet. A RAM mindig legyen 800Mhz körül. PCIE frekvenciát 100-ra állítsd. -
Mokus1 #14966 ezt igy nem értem.Van egy GTX-e kész ennyi. -
E4500-ason most húztam 40%-t. 2,75GHz most. elvileg sokkal többre lenne képes fesz.emelés nélkül, csak nemtom hogy :S memót azt tartsam mindig 800MHz közelében? és a PCIE frekit mire állítsam? -
XD
gondoltam, hogy mást is rajzolok a hitetlenkedőknek, de mégsem :D -
amúgy persze, most kb 1 perc alatt össze fotosoppoltam egy ilyet :D -
Jóvan én hiszek neked és nagyon szépet rajzoltál
-
Honnan szerezted azt az üres dobozt??
-
ez az amit nem értek én sem! a sok nagyokos azt hiszi, hogy másnak nem lehet semmi értékes cucca, ők a nagy ászok! -
Ja, már mindenhol utánad dobják...
-
fotosopp!!!!!
amúgy mint megy most a vita meg mi ez a bizonyítgatás? meg miért ilyen hihetetlen ha van valakinek egy 8800GTX-e? -
ez is gúgli te faroktülke?
-
bazdmeg! engem abszolút nem érdekelsz, én neked semmit nem akarok bizonyítani! Nem értem az ilyen hülyéket! Akármilyen képet csinálok, mindíg lehet rá mondani valamit! Az a lényeg, hogy nekem a gépemben ez mocorog, én játszok rajta szóval: 
-
timantes #14955 Abit Il-9 Pro , ha jól tudom ebbe alapból nincs tuning opció
, esetleg valami prog megoldja ezt a problémát ??
-
Inquisitor #14954 Ahogy valaki mondotta C2D procit NEM húzni az BŰN, de így alapórajelen is sokkal gyorsabb még egy magot használó progik esetén is. Milyen lapba lesz? -
Ehhez a géphez semmi értelme megvenni azt a VGA-t, mert nem fogja tudni kihajtani teljesen a processzor. Meg a RAM is elég kevés. -
:DDD -
proci:AMD Athlon XP, 1500 MHz (15 x 100)
alaplap:Asus A7N8X-X (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)
ram:512mb DDR1 400Mhz Samsung
videókari:Ati Radeon 9500
kissé régi...
-
Mokus1 #14950 Mi akmu nem olvasom végig csak röviden:D -
Mokus1 #14949 Simán!!sokkal jobb a Core2 -
sztem is kamu vagy. az utobbi kép simán gugli a többit meg találhatsz neten ugyan ugy ha nem vagy jó psben akkor jó vagy paintben nem?f...szfej -
timantes #14947 Egy ilyet akarok venni JÁTÉKRA és nem akarom tuningolni a procit:
Intel Core 2 Duo E4500 (2,2GHz/2MB/800MHz)
/az előző procim egy mezei P4 3,4 Ghz )
megéri ??????
-
Inquisitor #14946 Mondjuk attól is függ milyen lap, mert anno voltak olyan lapok amiken AGP-nek LÁTSZÓ csatlakozó volt, ami már akkoriban is csak a VGA-k kb. 1/4-ével volt hajlandó menni. Vagy ott van pár hírhedt lap, mint Asus A7N8-X, ami híres volt róla, hogy (az olcsó hibás NF2 chipset okán, mármint attól volt olcsó) nem ment Radeon kártyákkal. Aztán van al, ami nem bírja a Rialto átalakítót ...
Viszont nekem egy fogadásom lenne, hogy a kékhalálos gépek nagyobb része vagy sz*rrá van telepítve vagy éppen még normális chipset driver és Bios beállítás SEM volt rajta.