103178
-
Inquisitor #16744 Nézd, aki egy oldal tesztjei alapján tájékozódik, az megérdemli, hogy befürödjön. Mi se unalmunkban szoktunk tucatnyi teszt linkjét bemásolgatni a fórumokba ... aki lusta kattintgatni, így járt.
"Amugy pont az ilyen felhasznalok miatt szukult be a piac, es sok nagyon jo marka kihalt a hazai piacrol illetve az arversenyben, mint pl az Epox, pedig igencsak minosegi termekeik voltak."
Az eleje részben igaz, de itthon a márkák inkább az itteni ... khm ... "forgalmazók" töketlenkedése miatt tüntek el. Mennyire reklámozták pl. anno a Tyen, Epox, DFI, stb. márkákat? Semennyire. El is tüntek itthonról. Nézd meg az Abitot, a fizetett hirdetések és tesztek (offline sajtó) megtették hatásukat. Amikor az Abit bejött itthon, akkor egálban volt a Tomatoval ismertség és márka terén, de amikor csapból is az folyt ez a szuper, egyből vették tonnaszámra.
Vagy ott az ECS/EliteGroup. Az itthoni forgalmazó trükközött a garival, doboz nélkül dobált példányokat, szervizben újrapákázott hulladékokat hozott forgalomba, el is terjedt róla, hogy sz*r. Persze ECS át is passzolta másnak a témát ... -
Bizony sajnos a sok reklam ami a PH szintu oldalakon megy teszi tonkre az emberek itelokepesseget.
Nem beszelve arrol, hogy altalaban azok csinaljak az arenat, akiknek olyan termekeik vannak. Meg ha rosszabb is mint a masik, akkor sem igazan akarjak elfogadni.
Raadasul mint sztechnikus tisztaban van vele az ember, hogy a legjobb markakban vagy termekekben is van bizony jocskan meghibasodasi arany.
Kisebb mint a rosszabb termekeknel, de bizony vannak.
Ilyen erovel en is mondhatnam, hogy az Asus lapok szarok mert jo par megfordult a szervizben.
Amugy pont az ilyen felhasznalok miatt szukult be a piac, es sok nagyon jo marka kihalt a hazai piacrol illetve az arversenyben, mint pl az Epox, pedig igencsak minosegi termekeik voltak. -
ha a processzor csipog akkor már madárinfluenza van :D -
Igen
(indokolatlanul magasnak tartom a referenciahűtéssel megáldott evga-k árát-de ez az én problémám)
-
G18XM8 #16740 Akinek Core2 Duo E6550-e van másnak is szokott csipogni a processzor játék közben? -
az evga jó vga-kat gyárt? -
nekem asus lap 3 éve itt működik,sei baja,pedig csak 2x volt kitisztítva az egész gép:-) -
a második gépmebe mint már említettem Gigabyte lap van
asus msi lapot most semmiképp nem vennék az biztos
giga se győzőtt meg -
Most újítottál. Nemrég csak az Asus volt sz@r. Most a Gigabyte. Végén már csak az abit lesz mindenek felett...
Nagy szerencsétlen vagy te Maszka...
-
nem én kezdtem
meghallod, hogy Abit egyből azt mondod, hogy szar csak azért, mert én ajánlottam -
Most nagyot mondtál.. Mindenbe belekötsz, mindent szétoffolsz. -
biztos direkt rontottam el mikor általába 3M földelt kesztyűbe szerelek szakszerűen
hogy nehogy még véletlenül is hasznom legyen rajta -
nem következtetni kell lol
-
dobd be a lapod képét egyből belekötök valamibe :D
amúgy te túl okosnak képzeled magad van 1 olyan érzésem :D -
Hozzádkerültek - tönkrementek
-
de értsd meg ezek a lapok csak hozzám kerültek
tönkrementek -
"olyan nem ltezik hogy 3 lap meghal egymsá után"
"ha érdekel van nekem is 3 asus halott :-("
LOL XD
-
nekem közöm nem volt hozzájuk
javításon voltak itt a gépek
-
nem zsinórban egymás után. vagyis de, zsinórban. de volt köztük azért egy relatív hosszú idő. de most nézem, csak 2 szállt el, a 3. itt megy mellettem a másik gépben...
az hogy nem értettünk.... :\ nem mondok rá semmit. húzva egyik sem volt, rosszul összetákolni nem nagyon lehet sztem, ha meg mégis akkro az egyből elszáll nem fél/háromnegyed év múlva.
ASUS lapom már jóideje megvan és tökéletes. Azért cseréltem le mert átálltam Intelre, és Gigabyte jobbnak tűnt ezen a frontos ASUSnál. de majd megy az öcsém gépébe a régi ASUS. -
nem reklám de akinek kell az viheti alkatrésznek 200Ft/db-ért
ha nem hiszitek el -
Nekem is volt egy Abit BH-7 alaplapom.
Nagyon nem szerettem. -
"olyan nem ltezik hogy 3 lap meghal egymsá után"
by Maszka
-
Asus P4B266
Asus P4PE
MSI MS-6730
és van 1 Gigabyte s462-es is ami rossz
-
ha érdekel van nekem is 3 asus halott :-(
és nem én csesztem el az is biztos -
azért ajánlják azokat, mert elötte szarráreklámozta a gyár magát így mindenki csak 3 márkát ismer
sajnos ez van
beszürkültek az emberek
-
5 Asus deszkám volt úgyhogy bátran ajánlom mindenkinek. -
azért száll el mert nem értettetek a számítógépszereléshez
olyan nem ltezik hogy 3 lap meghal egymsá után
egyáltalán nem hihető -
MSI az tényleg fos.
De az Asus és a Gigabyte a legjobb. Nem véletlen ajánlja mindenki ezeket PH-n. -
nekem (nekünk) 3 abit alaplapunk volt. mind elszállt :C számomra abit ennyi ^^ (jó mondjuk mind ugyanolyan volt. kd7a... de akkoris) -
Mert ilyen bohóc vagy hogy lesz&rozod a pl. gigabyte-ot.. Ne csodálkozz ha senki nem vesz komolyan.. Az abitban meg megrendült sok ember hite mikor csődbe ment. Anno nagyon jó deszkákat nyomatott és mégis.. A fény megkopott.
"mikor az év alaplapja lett az Abit tavaly"
Folyton evvel jössz, mert egy lapuk díjat nyert. Semmit nem számít és senki nem emlékszik. Senkit se érdekel. -
itt mindeki asus gigabyte msi + ilyen f0s0k4t ajánl
mikor az év alaplapja lett az Abit tavaly több területen is főleg tuningba
mivel mindenki a tucattermékeket ajánlja miért ne lehetnék én aki a jót cuccokat ajánlja
az a baj hogy 10-en asus nyomatnak én meg 1-magam Abit-ot
pedig úgyis csak kis piaca van ennek a remek márkának :-(
-
Inquisitor #16713 Ne kezd megint, reggel óta ezzel van szétoffolva a téma :)
És nem ... nem számít neked van e igazad. -
Üldözési mániában szenvedsz... -
"Amugy a 44ezer forintos tunningolt 256MB 8800GT eleg barati ar azt hiszem."
Egy forintot nem ér. Nagyon kevés neki az a 256 MB memória.
8800 GT-ből csak 512 MB-ost szabad venni, az a jó. -
Meg szerencse hogy odalinkelted hogy milyen felbontas. :P Itt latszik hogy csusztatsz :D
Amugy a 44ezer forintos tunningolt 256MB 8800GT eleg barati ar azt hiszem. -
Úristen, az Ultra mellé betettél Kingmaxot? 
-
csak sajna nem az enyém :D -
hááát akkor sztem a kingmaxot vedd ki mellőle. add el és vegyél helyette ugyanolyat ami van benne. -
2x1gb geil ultra -
mimellé tetted be?