103178
1411386313.png
  • Inquisitor
    Nézd, aki egy oldal tesztjei alapján tájékozódik, az megérdemli, hogy befürödjön. Mi se unalmunkban szoktunk tucatnyi teszt linkjét bemásolgatni a fórumokba ... aki lusta kattintgatni, így járt.

"Amugy pont az ilyen felhasznalok miatt szukult be a piac, es sok nagyon jo marka kihalt a hazai piacrol illetve az arversenyben, mint pl az Epox, pedig igencsak minosegi termekeik voltak."

Az eleje részben igaz, de itthon a márkák inkább az itteni ... khm ... "forgalmazók" töketlenkedése miatt tüntek el. Mennyire reklámozták pl. anno a Tyen, Epox, DFI, stb. márkákat? Semennyire. El is tüntek itthonról. Nézd meg az Abitot, a fizetett hirdetések és tesztek (offline sajtó) megtették hatásukat. Amikor az Abit bejött itthon, akkor egálban volt a Tomatoval ismertség és márka terén, de amikor csapból is az folyt ez a szuper, egyből vették tonnaszámra.
    Vagy ott az ECS/EliteGroup. Az itthoni forgalmazó trükközött a garival, doboz nélkül dobált példányokat, szervizben újrapákázott hulladékokat hozott forgalomba, el is terjedt róla, hogy sz*r. Persze ECS át is passzolta másnak a témát ...
  • [Jakuza]
    Bizony sajnos a sok reklam ami a PH szintu oldalakon megy teszi tonkre az emberek itelokepesseget.
    Nem beszelve arrol, hogy altalaban azok csinaljak az arenat, akiknek olyan termekeik vannak. Meg ha rosszabb is mint a masik, akkor sem igazan akarjak elfogadni.
    Raadasul mint sztechnikus tisztaban van vele az ember, hogy a legjobb markakban vagy termekekben is van bizony jocskan meghibasodasi arany.
    Kisebb mint a rosszabb termekeknel, de bizony vannak.
    Ilyen erovel en is mondhatnam, hogy az Asus lapok szarok mert jo par megfordult a szervizben.
    Amugy pont az ilyen felhasznalok miatt szukult be a piac, es sok nagyon jo marka kihalt a hazai piacrol illetve az arversenyben, mint pl az Epox, pedig igencsak minosegi termekeik voltak.
  • MaSzKa
    ha a processzor csipog akkor már madárinfluenza van :D
  • Solten
    Igen (indokolatlanul magasnak tartom a referenciahűtéssel megáldott evga-k árát-de ez az én problémám)
  • G18XM8
    Akinek Core2 Duo E6550-e van másnak is szokott csipogni a processzor játék közben?
  • bardocz
    az evga jó vga-kat gyárt?
  • bardocz
    nekem asus lap 3 éve itt működik,sei baja,pedig csak 2x volt kitisztítva az egész gép:-)
  • MaSzKa
    a második gépmebe mint már említettem Gigabyte lap van

asus msi lapot most semmiképp nem vennék az biztos

giga se győzőtt meg
  • Solten
    Most újítottál. Nemrég csak az Asus volt sz@r. Most a Gigabyte. Végén már csak az abit lesz mindenek felett... Nagy szerencsétlen vagy te Maszka...
  • MaSzKa
    nem én kezdtem

meghallod, hogy Abit egyből azt mondod, hogy szar csak azért, mert én ajánlottam
  • Solten
    Most nagyot mondtál.. Mindenbe belekötsz, mindent szétoffolsz.
  • MaSzKa
    biztos direkt rontottam el mikor általába 3M földelt kesztyűbe szerelek szakszerűen

hogy nehogy még véletlenül is hasznom legyen rajta
  • MaSzKa
    nem következtetni kell lol

• MaSzKa
    dobd be a lapod képét egyből belekötök valamibe :D

amúgy te túl okosnak képzeled magad van 1 olyan érzésem :D
  • Solten
    Hozzádkerültek - tönkrementek
  • MaSzKa
    de értsd meg ezek a lapok csak hozzám kerültek

tönkrementek
  • davidka003
    "olyan nem ltezik hogy 3 lap meghal egymsá után"

"ha érdekel van nekem is 3 asus halott :-("

LOL XD
  • MaSzKa
    nekem közöm nem volt hozzájuk

javításon voltak itt a gépek

• armageddon666
    nem zsinórban egymás után. vagyis de, zsinórban. de volt köztük azért egy relatív hosszú idő. de most nézem, csak 2 szállt el, a 3. itt megy mellettem a másik gépben...

az hogy nem értettünk.... :\ nem mondok rá semmit. húzva egyik sem volt, rosszul összetákolni nem nagyon lehet sztem, ha meg mégis akkro az egyből elszáll nem fél/háromnegyed év múlva.

ASUS lapom már jóideje megvan és tökéletes. Azért cseréltem le mert átálltam Intelre, és Gigabyte jobbnak tűnt ezen a frontos ASUSnál. de majd megy az öcsém gépébe a régi ASUS.
  • MaSzKa
    nem reklám de akinek kell az viheti alkatrésznek 200Ft/db-ért

ha nem hiszitek el
  • davidka003
    Nekem is volt egy Abit BH-7 alaplapom.
    Nagyon nem szerettem.
  • Solten
    "olyan nem ltezik hogy 3 lap meghal egymsá után"

by Maszka
  • MaSzKa
    Asus P4B266

Asus P4PE

MSI MS-6730

és van 1 Gigabyte s462-es is ami rossz

• MaSzKa
    ha érdekel van nekem is 3 asus halott :-(

és nem én csesztem el az is biztos
  • MaSzKa
    azért ajánlják azokat, mert elötte szarráreklámozta a gyár magát így mindenki csak 3 márkát ismer

sajnos ez van

beszürkültek az emberek
  • Solten
    5 Asus deszkám volt úgyhogy bátran ajánlom mindenkinek.
  • MaSzKa
    azért száll el mert nem értettetek a számítógépszereléshez

olyan nem ltezik hogy 3 lap meghal egymsá után

egyáltalán nem hihető
  • davidka003
    MSI az tényleg fos.
    De az Asus és a Gigabyte a legjobb. Nem véletlen ajánlja mindenki ezeket PH-n.
  • armageddon666
    nekem (nekünk) 3 abit alaplapunk volt. mind elszállt :C számomra abit ennyi ^^ (jó mondjuk mind ugyanolyan volt. kd7a... de akkoris)
  • Solten
    Mert ilyen bohóc vagy hogy lesz&rozod a pl. gigabyte-ot.. Ne csodálkozz ha senki nem vesz komolyan.. Az abitban meg megrendült sok ember hite mikor csődbe ment. Anno nagyon jó deszkákat nyomatott és mégis.. A fény megkopott.

"mikor az év alaplapja lett az Abit tavaly"

Folyton evvel jössz, mert egy lapuk díjat nyert. Semmit nem számít és senki nem emlékszik. Senkit se érdekel.
  • MaSzKa
    itt mindeki asus gigabyte msi + ilyen f0s0k4t ajánl

mikor az év alaplapja lett az Abit tavaly több területen is főleg tuningba

mivel mindenki a tucattermékeket ajánlja miért ne lehetnék én aki a jót cuccokat ajánlja

az a baj hogy 10-en asus nyomatnak én meg 1-magam Abit-ot

pedig úgyis csak kis piaca van ennek a remek márkának :-(

• Inquisitor
    Ne kezd megint, reggel óta ezzel van szétoffolva a téma :)
    És nem ... nem számít neked van e igazad.
  • Solten
    Üldözési mániában szenvedsz...
  • davidka003
    "Amugy a 44ezer forintos tunningolt 256MB 8800GT eleg barati ar azt hiszem."

Egy forintot nem ér. Nagyon kevés neki az a 256 MB memória.
    8800 GT-ből csak 512 MB-ost szabad venni, az a jó.
  • [Jakuza]
    Meg szerencse hogy odalinkelted hogy milyen felbontas. :P Itt latszik hogy csusztatsz :D
    Amugy a 44ezer forintos tunningolt 256MB 8800GT eleg barati ar azt hiszem.
  • Solten
    Úristen, az Ultra mellé betettél Kingmaxot?

• bazza
    csak sajna nem az enyém :D
  • armageddon666
    hááát akkor sztem a kingmaxot vedd ki mellőle. add el és vegyél helyette ugyanolyat ami van benne.
  • bazza
    2x1gb geil ultra
  • armageddon666
    mimellé tetted be?