Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...+.
egy hozzáértõb majd leírná miért van így?... kösz 😊
játékok terén is jobb, nézz a ph-n teszteket vagy más oldalakon
ugy hallottam hogy némely progikban jobb de a játékokban sok esetben rosszab az órajele miatt
a másik mégis csak 3,4 ghz
leszarom a konfigod...
Intel P4 3.4 GHz/800MHz 2X2Mb Dual Core Socket 775 Dobozos 945
téleg melyik a jobb?
leszarom a konfigod...
Kétlem, ha csak nem az E6200-re (1600MHz) vagy a T4xxx sorozatra gondolsz
"Még vársz 1 hónapocskát és olyan 35-38 körül meg tudod venni."
Tehát õ is nettó áron fogja megvenni?Vagy veszel neki eggyet nettó árban?
<#banplz>#banplz>
szal bocsd ha félreértettétek
leszarom a konfigod...
lap+proci+ram+vga+hdd+táp+ház olyan 140-150k
Elöre is köszi
Forca Barca
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Itt a Core 2 Duo!
Még vársz 1 hónapocskát és olyan 35-38 körül meg tudod venni.
A többit meg ehhez igazítsd!
de ahogy ezt az üzit elküldöm már jönnek az AMD-sek az X2 5000+ -al...hogy az milyen jó és milyen szuper..Én az Intel re Esküszöm
válassz, mert van mibõl
leszarom a konfigod...
Lassan érik egy új konfig vásárlása, de kb 5 éve nem követem túl nagy figyelemmel az eseményeket..<#zavart1>#zavart1>
Kérdésem: Várjak még a vásárlással? (esetleg most jön vmi új technológia stb.) vagy menjek a boltba most?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
-Gigabyte K8N51GMF
-AMD Athlon 3000+
Ez kb 30 valamennyi ezerre jönne ki, + a mostani eladása után egy 7600-as vga.
vagy
-25-27 ezer között egy passzív Gigabyte Geforce 6800 AGP
Még annyi kérdésem lenne, hogy a 6800 gyorsabb egy 7600Gs-nél?
http://flickr.com/photos/zolika90/
2x-nél nagyobb AAval FO2 totál meghal, befagy, menüje rossz, villog, minden baja van
GTA SA is 2xnél nagyobb AA és onnantól hibaüzenettel a menübe nem tudok belépni játék indításkor
egyébként jó kártya, csak sztem gyári hibás... má vagy 20 fw-t kipróbáltam hozzá és egyikkel se volt jó :|
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ez igaz?
Azért kérdezem, mert ha igaz, akkor inkább veszek Inno3D 7900GT-t 65-ért, mint valami márkásabbat 75-85-ért.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A proci meg jó, gondolom ára miatt választottad a Virtualizáció mentesített darabot.
Ja és azt se feledd el,hogy már a két magos szinten is érezhetõ a winfos alatt is a gyorsulás.Egyszerûen nem kell várnod semmire minden beugrik.
A video alkalmazásokat és egyéb cpu függõ alkalmazások is nagyon sokat gyorsultak legalábbis nálam.
az általam leírt progik meg nagyon szeretik a plussz magokat.
Megéri a befektetés.Mondjuk maya alatt a renderelés nem 56 óra hanem csak 24.
ez már jelentõs sebesség növekedés.
de ehehz szoftverek is kellenek, amik ki is ahsználják az adott hardvert
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
csak valahogy nem tudtam régen se megérteni meg most sem, ha az emberek olyanról vitatkoznak, hogy mi lesz majd vmikor, meg olyan doglokról aminek igazából gyakorlati hasznuk nincs, vagy irtózatos drágák és nem az egyswzeri home usernek valók
(anno pl. a chip magazin mondjuk 94-ben olyanokról irt tesztet, amit élõ ember meg nem vesz, ezt éreztem most is. gondolom itt senki nem kutatóintézetnek, vagy más hasonló szervezet gépparkját feljesztésésrt felelõs - bár lehet, szal biztos én vagyok nagyon földhözragadt, de jelenleg én spec a 64 bites procimnak sem hazsnálom ki azt a tulajdonságát, h 64 bites, és nincs is igazán szoftver windows környezetben, ami látványosan kihasználná ezt (5-10% nem látványos)) tehát félreértés ne essék sem tiszteletlen sem bunkó nem akartam lenni
a 4 magos proci ami igazából két darab 2 magos összeillesztésével jön létre az elsõ vonalban(ami nem is igazi 4 magos)
olyan áron fog kijönni,hogy fura lenne ha core 2 duo vonalat hagynák megburdálódni(nagyon drága lesz,és a 6800 fölé lesz jóval pozicionálva).Ez egyébként is érdekes lépés lenne az Intel részérõl.
Minden olyan alkalmazás alatt ki tudod használni,ami már most is nagy erõforrás igényü.pl okáért itt állna egy kettõ:
autocad,maya,photoshop,adobe premier,pinnacle studio,Unlead movie factory és még sorolhatnám.
A játékok gyorsabb futása a legutolsó szempont,legalábbis számomra,de itt is nagy a változás csak kicsit várni kell.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
mar most azon vitatkoztok, melyik a jobb
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
senki nem gondolkodik 4 magos proci vásárlásán<#idiota>#idiota>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
valaki mesélje már el nekem milyen gyakorlati hasznot vár ma egy 4 magos procitól?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]