103179
-
-
"Aha, hát igen.:) én majd most töltöm aug. 17-én 13.évemet.;)"

-
Aha, hát igen.:) én majd most töltöm aug. 17-én 13.évemet.;)
Aha.:) am. érdemes lenne kipróbálni a Gainward mit alakított..:) mert h Nvidia chipsetbe tuti, az fix.:) -
"Hát igen.. de figyelj, nem tudom ismered-e a régi videókarikat"
Há' hogyne.. Nekem már akkor videokártyám volt mikor te még csak a basic lego-val ismerkedtél...

MSI X1300 Prom sz@rt be egyedül a videokártyáim közül. -
Neem, látom szerkesztetted a hsz-ed:S
gyártják ezt is meg azt is.. nem rég álltak kezdték gyártani Atit is amúgy.. de azt írták, Nvidiaval nem állnak le.:)
am sztem az Nvidia 1ik legjobb gyártója. -
Hát igen.. de figyelj, nem tudom ismered-e a régi videókarikat.Én anno 1 FX5600XT-vel kezdtem, MSI-től volt, anno 44ezerért.(akkor még sok volt, de még most is sok!)
és 1kék halálom se volt, most meg.. haver megvette az MSI-től 1 nem tom milyen ati kártyát azt folyamatos kék halál.. -
Az MSI, külön történet... Sztem' jó a Gainward, az nvidiás kártyáikat is sokan dicsérik, nem gáz ha elqrvultak az ati irányába :) -
Jóhogy a bestbuy.. ^^ csak tudod nekem még nem volt gainwardba ATi radeon kártyám, mivel nem rég kezdték gyártani, ha emlékszel rá.. és nem tudom mennyire ügyeltek a kékhalálra, stb.. mert MSI Ati radeon szériánál ha észrevetted a kékhalál nagyon gyakori. -
Bammeg ilyen nincs. Bestbuy... -
itt -
a gainward elég jó márka, bár eddig ati terméket nem gyártottak tudtommal -
"a Gainward megbízható gyártó mert nem sok jót hallottam még róla eddig"ezzel mit akartál mondni?azt h jó v rossz?XD -
tökre -
Ipon mennyire megbizhato? (Onnan rendeltem meg a Vga-t)
-
nekem olyan kártyám van. a hűtője nagyon jó az biztos :D és jól megy a kártya. -
Sponnyabob #25016 a Gainward megbízható gyártó mert nem sok jót hallottam még róla eddig -
Hol láttad 31k-ért? -
Sapphire (ipon) -
Amikor 30e volt? hm, azóta levették.. de ha gondolod a Gainward (Nvidia híres, jó gyártója) elkezdett Atikat is gyártani, attól csak 31k. -
Sponnyabob #25012 a Gigabyte-os Radeon 4850-et hol találok mert a múltkor volt egy nagyon jó árban -
A Régi configodat add meg, meg 1árat h mennyit szánsz rá. -
Ár? Régi vasról info?? -
Akuma #25009 Milyen az a régi? Van aki az 2 hónaposat is annak nevezi :) -
Kikoki #25008 Hello mindenkinek!
Uj gépet szeretnék venni vagy a régit feldobni pár uj dologgal de inkább ujjat venni.Mit ajánlotok viszonylag olcsón.Játékra kéne és hogy sok-sok Fps em legyen:P:P -
LOL :D bírom a beszólásidat asd:S
KINGMAX RULZ

[viccel]
-
Ne vedd komolyan ;-D
-
Bakker mekkora ték volt :D -
Uff, te kis TÉK-er :'( lenyúltad előlem én meg most vettem észre:( -
Hajrá xD -
MONDOM hogy mar vasaroltam! IGAZI KOMOLY!! ELADOTOL! ha neked ez idopazarlas volt akkor ne koss tobb uzletet! -
Ultra nem Micronos. EVo akkor kell ha nagyon húzni akarod...
Ha nem akarsz tuningolni vegyél kingmaxot
-
Lesz és esélyes... -
Mire 4 magos procit vennél a mostani Penrynek kifutóban lesznek, a Nehalemekhez meg mehet a kukába az alaplapod is meg a memóriád is :P
Tényleg... Nehalemben ugye lesz DDR3 vezérlő integrálva. Ha jól sejtem ez azt jelenti hogy akkor kizárólag DDR3-mal lesz kompatibilis? -
amire megveszem a 4 magos procit biztos lesz jobb vga mint a HD 4850 :) -
Hééééééééj az ULTRA is az!
v. nem? én úgy tudom, h csak akkor kell EVO ha húzni akarod^^ -
Jah eléggé az.
EVO-t csak akkor vegyél, ha a ramot is húzni akarod.. ha nem, akkor elég az olcsóbb UTLRA.:) -
Hát vannak hülye kérdések de ha 1x nem tudja és nem mondja meg neki senki 
-
Jó akkor segíts másoknak, a háború és béke hosszúságú eszmefuttatásaidra senki sem kiváncsi. 1. Hülye kérdésekre nem megy válasz. 2. ha nem kap választ az illető nem kell megsértődni. Ez nem a matáv tudakozó
-
Black Dragonra szavazok, bár az Evo 5× jobb mindkettőnél mert Micron chipes. -
Szia nem hisztizek csak nem értem miért nem tudtatok erre a kérdésre 1 igent irni ennyi kicsid idegesit a dolog hogy egy forum arol szol szerintem hogy segitek a másiknak ha tudok rendben hogy nem ide kellet volna irnia de mondjuk ha ati topikbam fél napja nem volt hozzászolás valoszinü hogy megprobálok ojan hejröl segitséget kérni ahol mennek a hozzászolások(nem akarok megsérteni senkit) ezt meg azért irtam hogy ne legyen ijen duma hogy miért hisztizel nem kell szeméjesen magadra venni a dolgott