103179
-
Szia Solt!
Ha 4870 vásárlásán töröd a fejed, lehet érdemes várnod még egy keveset, had szivárogjanak be a nem referencia hűtéses kártyák,
itt láthatod mi várható. :) -
Kikoki #25110 milyen
-
na beszereltem az új tápot, elsöre nem akarta elinditani a gépet, rövid sok csipogást lehetet halani, megnéztem az alaplap könyvében és táp hibát találtam magyarázat ként, aztán ujra csatoltam mindent meg bios resetet is csináltam, és nagy nehezen elindult :D, hude halk a gép, a régi tápnál amikor a vinyot az alaplap elakarta inditani, akkor kb 10 mpig semmit nem csinált, utána jönn a kis fehér csik alul, de most egyböl betöltödik :D, ez miért volt igy? hogy 10 mp után kezdte olvasni a vinyot? -
SlaCker #25108 Nvidia :D:D küldök neked privit :D -
SlaCker #25107 hát az elképzelésem az játékhoz lenne mert imádok játszani.És szeretnék mindent fullon játszani végre.Meg jön a diablo 3! :D:D
Nekem pest sincsen közel mert én Szolnokon lakom.Most meg Zalaegerszegen melózok.Szóval sehonnan sincsen közel. :))
Azért szeretnék egyhelyről mert az úgy jobb! (vagy nem?:) )
Szóval akkor a 9800GTX helyet 2x9600GT?? -
#25093:Miért b@xna ki magával? Btw, SLI, CF-el a rendszerek qrva ratyi, lassú betöltés és szenvedni kell a driverrel, tapasztalat.:) persze az régebben volt.. nem tudom most hogy megy! De holnap összeállítok neki 1 jobb configot ugyen ebben az árban, ne félj..
#25095: az 1 francia cég, ha valami elromlik, franciákhoz viszik el, meg megbízhatatlan. Ipon eléggé megbízható, korrekt árakkal! holnap összeállítok neked 1 gépet amibe 2videókari lesz, CF(CrossFire, tehát ati) vagy SLI(nvidia) legyen?:) vagy GX2? csak mert a Te döntésed, de Solten nem hagy nyugodni..:(
-
PH! fórumon van neki egy topic... elolvastam pár hsz-t és mindenki azt mondta hogy jó :D -
Solt #25104 Ja... értem... -
a pixmaniába meg igazából nincs is gari
meg számlát se kapsz
csak ha igényled külön postán utólag -
iponba akkor húzzák a szájukat ha gari van
olvass utána
azért olcsók
meg nem mindig azt küldik ami a képen van vagy megrendeltél -
iponban milyen a gari hogy ennyire le van szólva? -
Solt #25100 Mi az, hogy jobb a gari? Ezt, hogy érted? -
"Akkor mondj már egy jó pesti boltot ahol megvan minden egyhelyen. :))"
a jó ár és jó gép a fontosabb vagy hogy minél kevesebbet kelljen sétálnod hozzá?
((mondjuk biztos vannak előnyei ha egy helyről veszi az ember)) -
ja és itt jobb gari van mint a ipon és társain -
oaziscomputer.hu
itt szinte megvan 1 helyen
árak nincsnek
de ha felhívod a boltost akár 2óra múlva viheted ami kell olcsón -
én csak most kapcsolódom be, de a "lenyomja a 9800GTX-t?" kérdésből arra következtetek hogy először azt akartál venni... 350k és csak egy 9800GTX van benne? hát .... #25091
De amúgy ha megmondod az elképzeléseid mellé hogy mihez kéne akkor jobban tudnának segíteni neked. -
SlaCker #25095 miértne a pcx-től??
Akkor mondj már egy jó pesti boltot ahol megvan minden egyhelyen. :))
Ja és amit mondtál 1066MHz annak már 5-5-5-15 a késleltetése. :) -
SlaCker #25094 Értelek csak ne nevezz megalománnak mert nem vagyok az.
Akkor lehet hogy én vagyok a tudatlan és nem akarom elismerni. :D:D
Na akkor mivel mondtad a SLI-t.
Akkor a videókártya megváltozna mondjuk erre:2xGigabyte nVidia 9600GT 650Mhz 512MB GDDR3 PCIe,és akkor szerintem ez lenyomja a 9800GTX-et.
-
Mindenképpen rossz, 350k HUF és még egy CF vagy SLI sincs benne. Persze mindenkinek jogában áll kib@szni önmagával. -
Jaja, lehetne, de Ő ezt szeretné. -
Csak azért írtam, mert olcsóbbér' össze lehetne dobni neked egy klassz konfigot. -
Senkinek semmi köze, hogy ki milyen gépet akar, ha meg véleményezik, akkor ne figyelj rá.
Én a helyedbe nem a pcx-től venném, meg 1066Mhz-esbe venném ugyan ezt a kit-et.:)
Chieftec jó ház és tápba is jó.:)
A videókari meg nagyon jó. -
Marcika megint citromba haraptál?
-
SlaCker #25088 Akkor memónak ez?? http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=11439
Hát a monitor után akkor utánna járok. :D:D
A ház az nekem megfelel,de majd lesek még párat.Mik vannak még ijen nagyobb márkák?? Chieftec,Aerocool...??
Proci:Én is ezt vallom majd lesz olyan játék ami használja és akkor nem kell kapkodni hogy jaj de jóvolna egy 4 magos. :D:D
A winyót nem tudom mert énis valami WD 320GB satás vinyót néztem ki.
Nem tudom miért de a videókártya meg....ez kell és kész :D:D:D
Örülök hogy igy véleményezted a hozzászólásomat.Igen segítettél és köszi szépen.
Solten amíg nem tudod az okát,hogy miért szeretnék ekkora gépet és ennyit ráfordítani addig ne nevezz megalománnak!!Köszi. -

Van azért szakértelme, vélemény-nyilvánításhoz meg joga van. Max nem lenne 25 képe belinkelve egymás alá 1 postban. -
Most nekem is 2 magos procim van és tök jó. Sztem sincs semmi érteleme még a 4 magnak -
annyira nem
azért jó ha több progit futtasz 1xrre
akkor van értelme -
Ezt nem mondanám. Már most is kihasználják a játékok.Nem mind1, de elég sok.:) -
Samsung vinyók jók??Én nem nagyon hallottam jókat róla.
persze hogy jók 10/9
a ph-n is jók a saját beszámolók
amít írtam az 1 tányéros gyors halk hdd hd322kj és olcsó is 320gb -
Aham... De ha lenne sok pénzem biztos 4 magosat vennék
-
csakmár unom ha valaki offol akkor törli, de ha ö offol azt nem -
miért? már annyi helyen házigazda? Én csak ebben a topicban láttam írásait, és nekem az jött le hogy eléggé vágja a témát meg hogy tud objektív lenni ha nagyon akar...
-
jaj csak nehogymár itt is ö legyen a házigazda
-
Azért Ő is mondott már fasságot:DDd mindenkivel megesik..:D -
én személy szerint házigazdaságra Soltent javasolnám amennyiben Maszkával is fair lenne... Házigazda kell, Solten vágja a számgép témát, de cenzúra nem kell :D -
#25073:oks :)
#25074: Hm:DD

-
Akárhogyis: a 4 mag a jövő. Idén talán még nem érdemes beruházni rá. -
De kicsit élettel összeegyeztethetetlen ár egy E6300-ért... 
Dragon 11, pl. (többek közt) ezért vagy esélytelen a házigazdaságra: #25066
-
Solt #25073 4x1GB 1066mhz-s Corsair Dominator már megvan, bevetésre kész!
-
Aha értem.:) az jó párosítás, de ha már a 70re van pénzd, akkor legyen 4gb ramod sztem és 1ideig nem kell újítani ramot sem..:) pl Geil Ultra vagy EVO (már leírtam miért, microchip).:)