103179
1411386313.png
  • trident
    Szia Solt!
    Ha 4870 vásárlásán töröd a fejed, lehet érdemes várnod még egy keveset, had szivárogjanak be a nem referencia hűtéses kártyák,
    itt láthatod mi várható. :)
  • Kikoki
    milyen
  • biomage
    na beszereltem az új tápot, elsöre nem akarta elinditani a gépet, rövid sok csipogást lehetet halani, megnéztem az alaplap könyvében és táp hibát találtam magyarázat ként, aztán ujra csatoltam mindent meg bios resetet is csináltam, és nagy nehezen elindult :D, hude halk a gép, a régi tápnál amikor a vinyot az alaplap elakarta inditani, akkor kb 10 mpig semmit nem csinált, utána jönn a kis fehér csik alul, de most egyböl betöltödik :D, ez miért volt igy? hogy 10 mp után kezdte olvasni a vinyot?
  • SlaCker
    Nvidia :D:D küldök neked privit :D
  • SlaCker
    hát az elképzelésem az játékhoz lenne mert imádok játszani.És szeretnék mindent fullon játszani végre.Meg jön a diablo 3! :D:D

Nekem pest sincsen közel mert én Szolnokon lakom.Most meg Zalaegerszegen melózok.Szóval sehonnan sincsen közel. :))
    Azért szeretnék egyhelyről mert az úgy jobb! (vagy nem?:) )

Szóval akkor a 9800GTX helyet 2x9600GT??
  • dragon11
    #25093:Miért b@xna ki magával? Btw, SLI, CF-el a rendszerek qrva ratyi, lassú betöltés és szenvedni kell a driverrel, tapasztalat.:) persze az régebben volt.. nem tudom most hogy megy! De holnap összeállítok neki 1 jobb configot ugyen ebben az árban, ne félj..

#25095: az 1 francia cég, ha valami elromlik, franciákhoz viszik el, meg megbízhatatlan. Ipon eléggé megbízható, korrekt árakkal! holnap összeállítok neked 1 gépet amibe 2videókari lesz, CF(CrossFire, tehát ati) vagy SLI(nvidia) legyen?:) vagy GX2? csak mert a Te döntésed, de Solten nem hagy nyugodni..:(

• armageddon666
    PH! fórumon van neki egy topic... elolvastam pár hsz-t és mindenki azt mondta hogy jó :D
  • Solt
    Ja... értem...
  • MaSzKa
    a pixmaniába meg igazából nincs is gari

meg számlát se kapsz

csak ha igényled külön postán utólag
  • MaSzKa
    iponba akkor húzzák a szájukat ha gari van

olvass utána

azért olcsók

meg nem mindig azt küldik ami a képen van vagy megrendeltél
  • armageddon666
    iponban milyen a gari hogy ennyire le van szólva?
  • Solt
    Mi az, hogy jobb a gari? Ezt, hogy érted?
  • armageddon666
    "Akkor mondj már egy jó pesti boltot ahol megvan minden egyhelyen. :))"

a jó ár és jó gép a fontosabb vagy hogy minél kevesebbet kelljen sétálnod hozzá?

((mondjuk biztos vannak előnyei ha egy helyről veszi az ember))
  • MaSzKa
    ja és itt jobb gari van mint a ipon és társain
  • MaSzKa
    oaziscomputer.hu

itt szinte megvan 1 helyen

árak nincsnek
    de ha felhívod a boltost akár 2óra múlva viheted ami kell olcsón
  • armageddon666
    én csak most kapcsolódom be, de a "lenyomja a 9800GTX-t?" kérdésből arra következtetek hogy először azt akartál venni... 350k és csak egy 9800GTX van benne? hát .... #25091

De amúgy ha megmondod az elképzeléseid mellé hogy mihez kéne akkor jobban tudnának segíteni neked.
  • SlaCker
    miértne a pcx-től??
    Akkor mondj már egy jó pesti boltot ahol megvan minden egyhelyen. :))
    Ja és amit mondtál 1066MHz annak már 5-5-5-15 a késleltetése. :)
  • SlaCker
    Értelek csak ne nevezz megalománnak mert nem vagyok az.

Akkor lehet hogy én vagyok a tudatlan és nem akarom elismerni. :D:D

Na akkor mivel mondtad a SLI-t.

Akkor a videókártya megváltozna mondjuk erre:2xGigabyte nVidia 9600GT 650Mhz 512MB GDDR3 PCIe,és akkor szerintem ez lenyomja a 9800GTX-et.
  • Solten
    Mindenképpen rossz, 350k HUF és még egy CF vagy SLI sincs benne. Persze mindenkinek jogában áll kib@szni önmagával.
  • dragon11
    Jaja, lehetne, de Ő ezt szeretné.
  • Solten
    Csak azért írtam, mert olcsóbbér' össze lehetne dobni neked egy klassz konfigot.
  • dragon11
    Senkinek semmi köze, hogy ki milyen gépet akar, ha meg véleményezik, akkor ne figyelj rá.

Én a helyedbe nem a pcx-től venném, meg 1066Mhz-esbe venném ugyan ezt a kit-et.:)

Chieftec jó ház és tápba is jó.:)

A videókari meg nagyon jó.
  • Solten
    Marcika megint citromba haraptál?
  • SlaCker
    Akkor memónak ez?? http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=11439

Hát a monitor után akkor utánna járok. :D:D
    A ház az nekem megfelel,de majd lesek még párat.Mik vannak még ijen nagyobb márkák?? Chieftec,Aerocool...??
    Proci:Én is ezt vallom majd lesz olyan játék ami használja és akkor nem kell kapkodni hogy jaj de jóvolna egy 4 magos. :D:D
    A winyót nem tudom mert énis valami WD 320GB satás vinyót néztem ki.

Nem tudom miért de a videókártya meg....ez kell és kész :D:D:D

Örülök hogy igy véleményezted a hozzászólásomat.Igen segítettél és köszi szépen.

Solten amíg nem tudod az okát,hogy miért szeretnék ekkora gépet és ennyit ráfordítani addig ne nevezz megalománnak!!Köszi.
  • Solten

Van azért szakértelme, vélemény-nyilvánításhoz meg joga van. Max nem lenne 25 képe belinkelve egymás alá 1 postban.
  • elitehun
    Most nekem is 2 magos procim van és tök jó. Sztem sincs semmi érteleme még a 4 magnak
  • MaSzKa
    annyira nem

azért jó ha több progit futtasz 1xrre
    akkor van értelme
  • dragon11
    Ezt nem mondanám. Már most is kihasználják a játékok.Nem mind1, de elég sok.:)
  • MaSzKa
    Samsung vinyók jók??Én nem nagyon hallottam jókat róla.

persze hogy jók 10/9

a ph-n is jók a saját beszámolók

amít írtam az 1 tányéros gyors halk hdd hd322kj és olcsó is 320gb
  • rooney8
    Aham... De ha lenne sok pénzem biztos 4 magosat vennék
  • Marci0115
    csakmár unom ha valaki offol akkor törli, de ha ö offol azt nem
  • armageddon666
    miért? már annyi helyen házigazda? Én csak ebben a topicban láttam írásait, és nekem az jött le hogy eléggé vágja a témát meg hogy tud objektív lenni ha nagyon akar...

• Marci0115
    jaj csak nehogymár itt is ö legyen a házigazda
  • dragon11
    Azért Ő is mondott már fasságot:DDd mindenkivel megesik..:D
  • armageddon666
    én személy szerint házigazdaságra Soltent javasolnám amennyiben Maszkával is fair lenne... Házigazda kell, Solten vágja a számgép témát, de cenzúra nem kell :D
  • dragon11
    #25073:oks :)

#25074: Hm:DD
  • Solten
    Akárhogyis: a 4 mag a jövő. Idén talán még nem érdemes beruházni rá.
  • Solten
    De kicsit élettel összeegyeztethetetlen ár egy E6300-ért...

Dragon 11, pl. (többek közt) ezért vagy esélytelen a házigazdaságra: #25066
  • Solt
    4x1GB 1066mhz-s Corsair Dominator már megvan, bevetésre kész!
  • dragon11
    Aha értem.:) az jó párosítás, de ha már a 70re van pénzd, akkor legyen 4gb ramod sztem és 1ideig nem kell újítani ramot sem..:) pl Geil Ultra vagy EVO (már leírtam miért, microchip).:)