103184
-
jó estét.
mi a helyzet? -
ipon teszt lol -
oks, akkor nem gagyit veszek :) -
Spice1 #28756 vagy Kingston HyperX
-
ipon meg a tesztjeixDxDxD itt nem adunk azokra a tesztekre:):) PH-tesztek 3Dguru esztek meg jenek amik szémítanakxD -
1066-os sokkal gyorsabb megéri de semmiképpne kingmaxot Geilt coslairt CSX-et vagy valami ijesmit:DD: -
ipon tesztje szerint nincs vele gond, drágább társait is megelőzi. -
kingmaxból tökmind1 melyiket veszed, mind2 szar :D -
A lentebb említett Gigabyte GA-EP43-DS3L lapot tervezem venni,ami ugyebár már fogadja az 1066 Mhz-es memóriát.
Megéri azt a pár száz forint többletet, vagy nem gyorsabb a 800Mhz-esnél?
(1Gb 800mhz kingmax: 3600Ft, 1Gb 1066Mhz kingmax 4000 Ft) -
:D:D oksa amugy holnap megyek rendelni 2 nap és ittlesz amugy fura sennheiserből zártat nem találtam csak ezt meg a 202- és 205 öt de azokat má nem forgalmazza a 10000-res kategória is jólett volna de azok se zártak nekem meg az kell:D -
Kélyhang nem mindig van.
Mélyhangot szépen kiemeli. (már amennyire a "botfülemmel" ezt meg tudom ítélni :) ) Nyilván ebben nem hasonlítható össze egy drágább Sennheiserrel (10-20k) de árához képest gyönyörűen szól és bestbuy.
-
Figyu Teneked van szal azé érdezem a HD 201 es az jól kiadja a kélyhangot?? csakmert olvastam szondják hogy nagyon nem:) -
Sponnyabob #28747 oké. Kössz a segítséget mindenkinek
-
Lehet, max visszaveszed a felbontást, bár igazából 1280-ban hősködik... -
Sponnyabob #28745 Radeon 3870-esem van de 19-eset terveztem de akkor lehet veni hozzá nagyobbat is? -
Nem kell installálni mert írja, valami külön memón van, gyárilag. Talán a BIOS-ban kell engedélyezni. -
Hopp. A genyó boltosok csak lenyúlták azt a kábelt...
(az elejétől furcsa volt a dolog, egy sz@ros IDE-kábelen nem spórol az Asus)
-
kk:D -
HD 201-et vedd. A HD 415-el a különbséget max zenehallgatáskor fogod érzékelni. -
Hát ez érdekes:
A bekapcsolást követően egy menüből választhatjuk ki, hogy mit szeretnénk tenni: belépni a számítógép BIOS-szoftverébe, elindítani a számítógépre telepített operációs rendszert, kikapcsolni a számítógépet vagy igénybe venni az Express Gate valamelyik szolgáltatását
Én ilyen menüvel eddig nem találkoztam -
Amugy napokon belül lesz füles Sennheiser HD 415 vagy Sennheiser HD 201
Az a helyzet nem tudom :D én megvanném szívemszerint a drágábbat de az nem zárt ez azt jelenti hogy nem veszi körbe a fülem és beszűrődnek a kinti zajok:( Szerintetek??? CoD4-5 Multi és egyépbbb FPS-játékokhoz kell hogy halljam ahogy gugolnak vagy kúsznak fel a lépcsön stb:D
Na kicsit kijavítotam mert sötétbe nem gépelek jól:P -
Alaplapra integrált miniatűr linux... 
Micsoda baromság...
-

Ezt mndtam én is anno:DD: lejjeb uhy 2 héttel:D:D AMugy napokon belül lesz füles Sennheiser HD 415 vagySennheiser HD 201
Az a helyzet nem tudom :D én megvanném szívemszerint a drágábbat de az nem zárt aiaszt jelenti hogy nem veszi körbe akülem és nbeszűrődnek a kinti tzajok:( Szerintetek??? CoD4-5 Multi és egyépbbb FPS-játékokhoz kell hogy haljam ahogy gugolnak vagy kúsznak fel a lépcsön stb:D -
De, írják tartozékként: 1x IDE connector for two devices
Végülis nem okozott gondot, mert kivettem a másik lapomból, szerencsére az is ASUS, de akkor is, én is használok DVD írót és anélkül nem tom működtetni.
Szal alap dolog, sztem is a bótosok vették ki belölle, h rohadjanak meg.
Ja még vmi, nem tudja vki mire jó az az Express Gate? Mert minden induláskor kiírja h telepítsem az Express gatet, a lap DVDjén ilyen nincs
-
Szerintem még igen mert az új proc. lapostul többe fog kerülni mint 6 zsák heroin. -
Megéri még C2D-t venni vagy inkább CoreI7-re várni pár hónapot? -
Na ez az, lehet még kapni 8 ms felettit? Max a teszkóban vaqy valami egyéb igénytelen, istenháta mögötti helyen...
-
Szerintem ő a képfrissítésre gondolt(ms). 8 ms alatt már folyamatos a kép. A mostani monitorok 8 ms alatt vannak. -
"azt hallottam hogy az fps játékok szaggatnak illetve nem olyan jól mennek mint CRT monitoron"
Lol. Felbontás és főként vga kérdése...
Vegyél 22-es wide-ot ez most a trendi. Ha gyengébb vga-d van akkor 19-set.
-
Sponnyabob #28730 Hali! Nem sokára új monitort akarok venni és azt hallottam hogy az fps játékok szaggatnak illetve nem olyan jól mennek mint CRT monitoron csak azt akarom kérdezni hogy ez igaz-e mert úgyis LCD monitort veszek és érdeklődök róla hogy milyenek mert főképp játékra kell. Nem tudom hogy ez amit leírtam hogy nem olyan szépek a játékok (ha igaz ez) ez vga függvénye is? -
Nah, tesztet nem, de fórumot találtam róla: link
Egyik csóka 4GHz-re tolta az E8400-et a lapppal a másik meg: link -
és az a baj, hogy ezt elég gyakran megcsinálják, és később nemigen lehet menni reklamálni, mert akkor kellett volna megnézni amikor az ember megveszi... mondjuk egy IDE-kábel nem tétel, pár száz forint, de a felesleges idegeskedést miatta ki fizeti meg?
amúgy más kérdés: akkor ez a gigabyte ep35-s3g jó lap? ilyet vennék haver gépébe, kérdés mennyire bírja a tuningot? -
tmisi #28727 Hát pedig pont az olcsóbb kiadásokhoz kellenne mellékelni, ott jobban előfordul, hogy IDE merevlemezt használ vki, DVD íróról nem is beszélve. Nekem is jólesett a kábel, mivel még a mostani íróm marad egyelőre, bár nem lett volna pótolhatatlan. ^^ -
Na ez az, sztem' is bótosok'... -
mégis ki szoktak spórolni, habár az ASUS-ról pont nem hinném. valszeg a boltosok vehették ki. -
Hehh ,a leggagyibb/legolcsóbb asusokhoz is KELL mellékelniük IDe kábelt, ha van a lapon csati. Full budget nforce 520 lapomhoz is adtak anno. Szóval CroftManor bújd át a manualt nem-e írják tartozékként. Bár ennyi fáradtságot nem ér az egész. -
gondolom azért sata kábel volt benne nem? az ide kábelt azért spórolják ki sokszor, mert már nem sokan használják, és így költséghatékonyabb a cucc. -
Hát sztem alap dolog egy laphoz az IDE kábel, ezek emg kispórolták belölle. -
ez itthon mennyit érne?
ez lenne az ideális nekem - vélemény? -
szieszáj #28720 köszi olvasgatom majd:)