103184
-
Elvileg a P43 is...
-
Ezzel... -
Kivéve ha nagyobb felbontásba rakod Aa-val és főleg egy inkább vga igényes játékot, akkor nemszámit. -
tudtommal ez annyit tesz hogy a VGA bírná a nyócáz FPS-t , de a proci csak haccázat bír... szal 200FPSnyi teljesítmény kárbavész mert gyenge a proci. Ha viszont lenne egy procid ami szintén bírja a nyócázat akkor mindkettő fullon megy és nincs gond ^^ -
Miben lessz az gáz h nem tudja kihajtani.mennyivel muzsikál gyengébben? -
bele, de a procid túl gyenge (2 magos x2 nem nagyon tudja kihajtani)
és lehetőleg ne referencia hűtésest vegyél (dual slot prefered :)) -
Hy.Vki megtudná mondani h belepaszol-e az alaplapomba ez a HD 4850-es.Én annyira nem értek hozzá.És ha ilyet veszek mire figyeljek oda? -
naná:):) én 40 é vetem a 512 eset:): vagy neke gyanus ez 36 ezer -
ipon. -
MEG hol van ennyiért? -
sapphire HD4850 1GB GDDR3 sapphire edition pcie 36ért megéri? -
Csak az lesz a rosz h most megvesszük a gépet és már újabb foglalatok lesznek és akkor megint elavult lesz néhány hónapon belül a cucc nem?Ballagásom meg még sokára lesz addig nem tudok várni.Ebben a tanévben lesz de akor is nyár elején majdnem 1 év. -
ha lapfüggő...akkor melyik lapot érdemes venni h elérjem esetleg a 400as fsb-t?:)) p45 ds3 elég?:D -
előtte is drágultak a hardverek, a mostani áringadozást nem a dollár emelkedése okozza, az a hardverárakon majd később lehet érezni, napok, de inkább egy hét múlva. -
Most azért drágul minden mert a dollár 150 Ftról már 170 körül van és továbbra is emelkedik... -
hát pont nem. ez nem olyan egyszerű mint az egyszeregy tudod, a gazdaság picit bonyolultabban működik. nem megyek ebbe bele, ha érdekel, akkor olvass utána, de elég annyit tudni, hogy most ezért drágul minden. -
ha a forint erősödik, a dollár gyengül akkor pont hogy olcsóbban kéne kapnod ami usaból jön -
max 7 rugóval lesznek drágábbak a cuccok szal onkább siessen aki gépet akar venni!
meg segítsen valaki hogy tudok biost frissíteni -
kb dettó olyan konfigot akarok venni mint amit leírtál az aláírásodban :D
remélem a 8i7esek majd kicsit visszanyomják az árakat, mert ez nagyon tré, nyáron meg nem volt pénzem megvenni :S -
én is am. te novemberbe még c2d-t veszel?Reménykedem h az itteni boltban nincs ekkora áremelkedés -
hát ánis novemberrel terveztem a gépvásárlást, de egyre jobban elszomorodom...:| -
aztakurva faszért ilyen drága a proci meg a 4850-es is épp amikor gépet vennék mennyi lesz akkor az I7 meg hozzá a deszka dikk pedig má p4-es helyett naon vennék újat(nem i7-et arra nem várok) -
ha a forint erősödik és a dollár gyengül akkor nem éppen hogy olcsóbbnak kéne lennie? -
Dollár 160-ról ->170-re ugrott :/ -
nekem nagykeres ismerős akitől a gépet rendeltem azt mondta hogy jól időzítettem mert szeptembertől minden drágulni fog... -
tudnál segíten hogy tudom frissíteni a biosom?
leszedtem az f8-ast csak nem tom hogy kell csinálni mert ha rákattintok a .exe fájlra semmi nem történik csak felugrik 1 másodpercre egy fekete ablak a .bat fájlnál ugyan ez van...
amikor bekapcsolom a gépet próbáltam ott hogy end gombot megnyomom és qflash menü bejön de ott ha rámentem hogy install bios from device akk csak az a meghajtót adta ki ami nekem nincs -
ahogy azt kb 2 hete mondtam valamelyik hardver topikban, a forint erősödik, a dollár gyengül, és ez olyan gazdasági örvényt kavar aminek végeredményeképp bizony jelentősen drágulnak a hardverek (is), meg úgy általában minden ami amerikából érkezik. -
elvileg a forint erősödik tudtommal, sztem csak gecik :| -
ja az 1 vicc
nem is értettem annak idején 1évve miért rajongtak érte mikor már akkor is 1 fos volt
sokan cserélték AC Acelero S1-re -
4870-re az a borda meg április elsejei vicc... ha egy chilla-t megfektet, akkor ez leolvad róla -.- -
amúgy tudja valaki mi ez a nagy árnövekedés
a dollár ennyire növekedik?
szinte ninden alkatrész drágul 3-10%-al -
azt tudom de az a tuning meg a garanciaérték
a gyári üzem érték az 2.0V annyi van a ramokra a matricás adatáblán -
bazz ez a proci nemrég még 28K volt :(
kezdem azt hinni h lassan nem érdemes gépet se venni :/ -
A 4870-re sikerült vrm-hűtőt ráapplikálniuk...
link -
Az Ultra-nak 1.8V - 2.3v-ig, az Ultra Plus-nak meg 1.8v - 2.4v-ig ad élettartam garanciát a gyártó. -
34-35eFt-ért van Gainward HD4850 2 Slot Fan
és Sapphire HD4850 Dual Slot
ami igen nem tuningolt de is is jó
annak az asus-nak elég gyenge 1 hűtése van
még a HD38xx-eken is ugyanezt használták
ac acelero s1 rev 2 csak barkácsolássl megy fel rá -
Geil Kit vol, a netes infók szerint 2.2-2.5V!!! "
nem tudom mit olvastál
a ramra rá van írva pl a black dragonra hogy 2.0V
ez a gyári fesz
a legújabb bios nélkül az alaplapok sz@rt se érnek
ezt is leírtam már ide párszor
-
de épp ezaz, hogy ennél még az is jobb :DD nagyon gyorsan kell ám kavarnia annak a kis ventinek ahhoz, hogy egy ilyen kicsi borda féken tudja tartani az igencsak melegedő gpu-t. az pedig hangos működéssel jár ugyebár. arról már nem is beszélve, hogy gyárilag OC-s, de szerintem az alapjáratra nem lenne elég ez a hűtés. és hadd ne én szerezzek már a memókra meg vrm-ekre bordát ázzeg :D szóval ezt nagyon nem gondolták át az asusnál, csak rádobtak egy több generáció óta bejáratott és használt hűtőt, felhúzták picit a bios órajeleket és dobták a piacra... szerintem még normális tesztelés sem volt, tuti kibukott volna hogy ez így nem frankó gyerekek, vagy ki is bukott, csak telibefosták, mert már le van gyártva az összes, ránk ne rohadjon -
Nah épp a ref.hűtőstöl kapott itt sok ember agyi infarktust... ^^ Ha megnézed, nem nevetséges, itt csak a coolert kell lebabrálni, a memók és vrm-ek "szűz terület", nem kell kapirgálni a gyári pasztát róla...
-
cáfolom, mert ennyiért már kapsz refihűtőset is, ami jobb... én mondjuk a toxicot vagy az iceq4-et javasolnám bárkinek is aki nem akar később babrálni. ha akar akkor meg a legolcsóbbat + egy chilla. de ez így ebben a formában nevetséges :)