103184
-
sziasztok, egyik ismerösömnek 150ezerért kéne egy gép (játékra)
lécci segitsetek összeállitani egy konfigot -
igen. -
Én csak annyit tennék hozzá a prohardver pro-kontra témához, hogy szoktam én is onnan vásárolgatni, de csak akkor ha a kedvenc boltomban nincs, vagy valami miatt sokkal drágább az amit keresek.
Pölö ilyen volt az, amikor bejöttek az új 4850-esek, és abban a boltban nem volt még nekik, ahol immár soksok éve vagyok törzsvásároló. Így hát eladtam ott még emberi áron a 3850-et, és kis ráfizuval rögtön jött a 4850. Ha megvártam volna azt, hogy boltban is lehessen kapni, akkor addigra annyira elértéktelenedik a 3850, hogy nem éri meg eladni sem.
Másik példa a spéci ventillátorok meg ramok esete. A leghalkabb és legjobb ventiket szinte soha nem fogod megtalálni boltok polcain, pedig aki halk és hűvös gépet akar, annak bizony ezzel is kell foglalkoznia (feltéve hogy nem folyékony nitrogénnel vagy vízzel hűti a rendszerét). Tuningramoknál hasonló a helyzet. Boltban GEIL-t láttam, mint legjobb tuningramot, abból is csak egy fajta volt, minden más Kingmax. Végülis mint kiderült, C2D tuninghoz a kingmax is bőven elég, de ha teszem azt AMD-s vagyok (sic!), és tuningolni akarok akkor kőkeményen a pénztárcába kellett volna nyúlni. De ez mind semmi, ráadásul a ph-n kellett volna keresgélni, mert ott vannak kifejezetten tuningramokkal foglalkozó emberek (pl Ősember és még sokan mások), akik jó áron adják a tényleg jó ramokat. Mert ha néha-néha feltűnik 1-1 értelmesebb tuningos ram boltokban, akkor azt irreálisan magas áron adják.
Szóval én azt mondom, hogy jobb rendes boltban vásárolni, mert akkor 110%-ig be vagy biztosítva, hogy nem lesz gubanc, bármikor le tudod gariztatni a cuccot, ha muszáj. Illetve még az is a boltok mellett szól, hogy ott vásárlószámba veszik az embert. Sok-sok bazárosról elmondható, hogy vérszemet kapnak, és csak úgy darálják az embereket, sokszor paraszt módon viselkedve. Ez hülyén hangzik, de sajnos így van. Tisztelet a kivételnek persze. Viszont van helyzet, amikor az embernek hozzájuk kell fordulnia, ha pénzügyileg is jól akar kijönni egy feljesztésből. (Persze gépfejlesztésből pénzügyileg jól nem lehet kijönni, max ha te vagy a bazáros :D Mindig veszít az ember, így van kitalálva, de nem mindegy hogy mennyit... éljen az árérzékeny Kelet-Európa.) -
64bites xp-n működnek a 32 bites programok? -
-
ja B lemaradt -
Lian Li PC-7 PlusII Window Edition Black 18eft -
Pl. lehet a gep haza egy trabant... azt mar nem aruljak hivatalosan :D
Abba sok huto fer, meg vegre lenne benne CD-lejatszo XD -
Olyan soha nem lesz hogy az iPon monopol helyzetbe kerul, ugyanis mondjuk Kovacs ur a szomszedban, aki szeretne gepet venni maganak, meg Nagy ur 3 hazzal arrebb, aki a kisfianak szeretne karacsonyra gepet venni nem ismeri az iPon-t. Mennek az utcan es bemennek az elso szamitogepes szakboltba amit meglatnak (jobb esetben... rossz esetben Media Markt, Euronics, stb.) es ott veszik meg a gepet, az eladora bizva hogy egesz konkretan mi is legyen benne, mivel nekik gozuk sincs az egeszhez.
Ilyen emberek mindig lesznek, ugyhogy az iPon sem marad soha monopol helyzetben... de akkor mar peldaul ott van a Pixmania is, ok neha meg az iPonnak is alavagnak arban, mert egyenesen kulfoldrol hozzak az arut nagykereskedelmi kozvetito nelkul. -
nice -
100% ugyanilyet sztem nehéz lenne ebbe az országba beszerezni
főleg hogy hivatalosan a cuccok 20%-át sehol se árulják
a másik meg egyedi modolt gépépítés amit a saját kezemmel csinálok :D
azt se mindenki tudja ugyanúgy
igaz pénzel mindent meg lehet venni
tőlem akár a kész gépet is :P -
Mi a (koz)velemeny a kovetkezo konfigrol?
Intel Core 2 Duo E8400 3GHz
Gigabyte EP45-DS3P
CSX 2GB 1066MHz KIT
Sapphire HD4870 512MB
Corsair VX 450W
(+ 500GB WD HDD, Thermaltake M9 haz, Samsung DVD-iro) -
hegesztesz magadnak házat?
tekercselsz tápot?
ugyan mitől lesz egyedi?
Ha te be tudod szerezni akkor más is
Leírnád a configot és kicseszésből valaki megépítené ugyanazt,hogy sírnál már xDDDDDD -
omg... -
nekem akkos is egyedi gépem lesz
meg amit jővőhéten rakok össze cimbinek az is egyedi lesz
senkinek se lesz ugyanolyanja az országba -
peciális egyedi cuccok nem fogynak nagy tételben
nem éri meg nekik velük foglalkozni
kíváncsi lennék,hogy honnan veszik a cuccokat... -
ja csak kár hogy nem nagyon vannak náluk speciális egyedi cuccok -
Akkor is korrektebb egy bolt
Normális weboldallal,üzlettel,eladókkal,szervízzel
mindig korrekt árakkal
és amíg jó árakon adják a dolgokat addig ajánlás nélkül is odaszoknak az emberek -
ph-ra feltenné az életét is, ne viccelj...
-
ne mondj ilyen hülyeségeket légyszi
rengeteg megbízható ember van a ph-n
főleg a reggeltek
és sokmindenkinek magyarországi cégbejegyzéses boltja van
így a fogyasztóvédelem is hatni tud rájuk ha esetleg gáz lenne
amúgy én vásároltam már sokmindenkitől
Brekk, Bandit, Kariad bátran ajánlom de ismerősőm Gainni27-től is vásárolt már -
még mindig jobb mint ha rgy PH-es sráctól az utcán veszel valamit... -
kössed rá egy potméterre, amit te tudsz tekergetni, és akkor pörög fel amikor te azt mondod hogy pörögj fel. adnak ilyet mindenféle zalmanokhoz, aprón tuti találsz egy ezres alatt. -
ánuszt? -
Segítsetek pls. Asus Saqura Silent EVO porcihűtőm van és játék közben mindig felpörög vagy 2 mp-re. nem lehet valahogy kikapcsolni hogy ne csinálja? -
Igazából: majdnem... -
(
)
-
Bakker ez kész...
-
Jobb. -
igazából a az E8400 box most 36eft
a 8500 meg 40eft -
[csendben marad a jóárasítottan vett e8400-ával:)] -
AMD XEON LOL nagyon tudnak az iponos fiúk -
Most nézem hogy a 8500 már 36 felett van.. Pff.. Ez bosszantó annak fényében hogy a közelmúltban 30k-volt a 8400. -
Elég. Ne pánikolj. Igazából a 8400 30k-t éri meg a 8500 meg 34k-t nem éri meg..
-
koncy007 #29247 valaki válaszol? :D XD mert ez már kész kabaré :D XÐ -
azok is jók voltak, szó se róla :D -
koncy007 #29245 Oké, tisztázzuk, Nekem van chieftech 400W. És csak arra vagyok kiváncsi hogy elég lesz a E8400-nak, és megéri -e +2000 ft-ért az E8500 -
valahogy ha chifiről van szó átsiklok felette :d -
igen
de ki ajánlotta neked ezt? -
#29228-ban írta, 400W-os Chieftec tápja van -
koncy007 #29241 © koncy007
ma 22:29 | privát | válasz erre | #29228
Ja és elég lenne mindkettő procinak egy chieftech 400W ?:D