103184
-
mikiking #31482 melyik gamepad ? sport jáékhoz,meg maihez csak hasnzálni lehet,és jol jön.
ez ?
vagy ez ? -
Annyiért meg.. Aerocool Nitron, Coolermaster Centurion mind 15k alatt. Ez se rossz szerintem, szálcsiszolt előlap: link
Coolermaster 690: ~ 16k -
nekem meg ilyenem -
Nem gond csak igazából ez sztem nagyon ocsmány más ajánlat esetleg? -
9K-ért:O Azért néztem ezt mert nagy Venti van az oldalán...de ha mondjuk 10k-lesz annyiért megéri már szted? -
hali!Intel® Core™2 Duo E8400-ehez a procihoz mit szoltok?megeri ezt venni vagy akkor mar inkabb egy quad core-t?haverom azt mondja h feltetlenul azt vegyem mert sokkal jobb mint barmeik dual core...de ha a jatekok meg nem is tamogatjak a quad-ot akkor megeri? -
Szerintem inkább ezt igaz egy 667Ft-al több mint a 16k-s keret, de gondolom ez nem gond -
Bár még áremelkedés előtt 9k-ért láttam, nem ér ennyit ez a ház. -
Erről mi a véleményetek?Max 16K van rá. -
TomDantes #31473 Hát tudod az nem ilyen egyszerű. Én nem bízok a használtban, nálam az új dolgok is elromlanak, aztán vihetem cserére, amikor hat éve megvettem a mostani gépem annyit szívtam mert hibás volt, persze cserélték, mert garancia volt rajta. Nem merek használtat venni.
Meg az többe is kerülne, most kijövök 37 ezerből. Egy jó használt gép, ami megfelelne ennél azért több. Nekem meg 40 ezernél nem nagyon van több pénzem. Ez a 37 is túl sok már.
A konzol meg, inkább PC párti vagyok, és nem csak játékra kell, na meg amíg otthon lakok, nem hiszem hogy örülnének még egy masinának a szüleim,és ,ég egy-két évig otthon lakok.
Ha addig kibírja a mostani, ,még vagy másfél két évig akkor megéri nekem ez a 37 ezer forintos gép. -
BenceYCE #31472 Eladnám az egészet és vennék használtan egy olyat amire még talán érdemes költeni. De csak azért, hogy megmaradjon a Vid.-karim meg a ram-om, azért nem bővítgetnék. Mondjuk a használthoz meg kinek-hogy füllik a foga. Én már nemigen vennék. Inkább 3-4 évente veszek új gépet, a régi meg elajándékozódik így szép magyarosan. Ha ilyen játék fan vagy, akkor miért nem konzolba invesztálsz? Az kevésbé veszti az értéket. Konzolon nem fut az a játék ami náled a best? -
TomDantes #31471 Bassz..én azon gondolkodok, hogy elinduljanak legalább az idén megjelent játékok
...tuningolni meg nem akarok, és nem is fogok
A mostani gépem már három éve is elavult volt...szóval megszoktam a 800-szor 600-at, csak azt nem, hogy most már nem is indulnak el, egyáltalán.
És azért AGP, mert ilyen VGA-m van. Nem tudok egyszerre procit alaplapot, meg VGA-t is venni, annyi pénzem nincs.
Ezért kell olyan alaplap amibe a mostani videokártya bele megy.
És ha jól tudom ebbe az alapba bele megy, de lehet bele tenni PCI-s VGA-t is.
Mondjuk valamikor majd kicserélném arra, de most még csak ez van.
Ha meg, két évig mostantól kitartana...az nekem bőven elég...tökéletesen, sőt. Úgyse játszok sokat, van pár játék ami érdekel...na de azok nem mennek már,vagy nem fognak. Ezért akarok újjítani, és tényleg olcsó
Ha most két évig ezután kihúznám vele, (közbe még DDR2-es ramokra is gonoldtam az úgyis nagyon olcsó)
37 ezerből kijönne. 37 ezer forintért ha még két évig, de másfél évig kihúzza nekem az is bőven jó.
-
AGP 
-
0 tuning, nálam pl serceg a lap, meg amúgy se egy nagy durranás, de ha nem években gondolkodsz akkor megveheted, végülis lassan 2 éve pötyög az egyik gépemben és baja nincs, és olcsó :) -
TomDantes #31468 Mindenképpen olyan alaplap kell amibe bele megy az AGP-s videókártyám, mert nem tudok azt is újjat venni.
Amúgy miért mi a baj ezzel az alaplappal? Miért nem ajánlod? -
asrockot nem ajánlom :)
miért nem gyűjtessz még egy kicsit és norm proci + lap? -
TomDantes #31466 Oké,m közben megint mást gondoltam
ASROCK 4CoreDual-SATA2 R2.0 alaplap és INTEL Dual Core E2200 2,20GHz proci?
Eezek nem is drágák ,és bár nem értek hozzá, de úgyvettem észre ebbe bele menne a DDR-es ramom meg az AGP-s VGA-m.
ASROCK 4CoreDual-SATA2
NTEL Dual Core E2200 2,20GHz
1,5 giga DDR1
Ati 2600 XT (AGP)
Na most inkább legyen ez...ez működő képes dolog? -
nekem meg ilyenem van:D -
ilyen is van:D
XD
oot ismerem..:D
en mar varom az uj Windows-ot...XD
ezek a kalozok..:D
-
TomDantes #31463 Jaigen a VGA meg a ram az meg van most is, azt nem veszek , csak az alaplap és proci lenne cserélve. -
TomDantes #31462 Üdv. A kérdésem,(ide irányítottak át
) hogy a gépem jelenleg leggyengébb pontja a processzor, (nincs SSE2 támogatás, és így nem indul nak el a játékok )
Tehát úgy gondoltam egy Amd Amd 60 Athlom 3000+ proct vennék bele(igen tudom nem éri meg, tisztában vagyok bele...de vagy ez vagy semmi, új gépre semmi féle képpen nem telik, pedig tudom az lenne a jobb megoldás)
De ehhez új alaplap is kell
Szóval, a neten nézegettem és így gondoltam el:
ASUS A8V alaplap
Amd 60 Athlom 3000+(1800mhz)
1,5 Giga DDR ram
Ati 2600XT AGP(nem kell elszörnyülködni, tudom én is hogy kissé szánalmas)
Működne ez a gép, például? Megfelelnek így a cuccok bele? -
BenceYCE #31461 A másik gépben biztos lesz még legalább egy PATA foglalat, tehát ha a vinyód és a dvd íród is régi, akkor is játszik még a dolog. -
Mike65 #31460 bővítő kártya már volt régebbről 2,5k-ért és de pont azért akarom lementeni az adatokat mert a másik gépbe az menne, és most olcsón tudnám beszerezni a vinyót. -
Az a centersugárzó (majdnem ennyi volt b+), meg a két front. Ezek be lettek fogva háttérnek, meg a subláda ugye...
-
azt hittem yamaha :D -
Nekem ilyen van:
30k volt pár éve, a mélyláda szétszedi a házat :D (meg dögnehéz)
(el is hozom majd ide, plusz gyárilag mellékeltek hozzá "angol tápkábelt" is...
)
-
http://samsung.lap.hu/
-
Akkor nézd meg a szar honlapjukon a Pesti service-re élveznek. -

sztem sokkal több szerviz van :D -
a samsungnál nagyobb hangerőnél szebben szól
kis mélyet is nyom 4800ft-ért vettem a samut 2500ft-ért
sztem nem rossz vétel
de eléggé belépő kategória
a samsungot csak azért cseréltem le mert nem illet be a képbe a "hal desingjával"
mos szét szögletes kicsi logitech van :D
cimbinek meg logitech G51 ami nagyon szuper sztem bárkinek is igaz az 32eFt vlt akkor -

Ez a qva Samunak csak Pesten van 1 tetves szervize odáig meg nem viszem inkább kibaszom a kukába a hangfalakat meg megtartom. -
Ezek mennyibe vannak? -
neked á kizárt :D -
ha meg van még több kess, akkor 2x4870x2 -
kúl -
Nah akkor olyat nem veszünk:D:D.
Te maszat Hol van Béké megyében Samu service?
A qva hifim beszart...
Ha nem garis akkor is javítják? -
HD4830-at végy! :D -
ezem van
:D S220 -
Hát őszintén nincs pénzem csak majd akarok...xD De ezek mennyibe vannak?:D -
Hallgass Kulabára...