45
Eternal Lands-MMORPG
-
#45 Hali megprobáltam elinditani a játékot és az OPEN GLA konfigurácionál leáll a töltés (rögtön az elején). hol a hiba? :S -
#44 Gyertek: Lineage II -
#43 gyertek: muonline. megéri ez a gáme...
a honlap: www.muonline.com
az EL ideje lejárt (nem mintha sokat élt volna), egy új idő, egy új játék korzska jött el, EZ A MU ONLINE! -
Orgyilkos #42 Én is vagyok Sultan néven,főleg a manufraktúrát nyomom és nagyon hálás lennék annak aki megmondaná nekem hogyan lehet ebben a sportban a leggyorsabban haladni(a bőrkesztyûn kívül) -
#41 gyere: www.muonline.com
:) megére :) -
#40 :) -
Androidus #39 Ha jól nézem, akkor már csak én próbálgatom :( -
Androidus #38 Que? :) -
#37 buu. -
Androidus #36 Én is próbálgatom ezt a fapadot, ezzel a névvel :) -
#35 jó nagy szar:( -
Barganda #34 Azért ragad be mert 1 játékórán belül egy bizonyos mennyiség után nem kapsz xp-t.Ez a makrók és az autominer-ek miatt van.
Ma szerintem nincs időm játszani,de holnap biztos. -
#33 na akkor, én már vagyok benn game, nemtomn meddig.
most azza szenvedek, hogy ujra elinduljon már a harvesting exp szamlaloja. beragadt 861-nel -
#32 már rájöttem.különben megkaptam az üzit, csak véletlen nyomtam 1 bill combot, és kilépett.....
én nekem nem műkődik a gaméban az a qrva / jel :((((( -
Barganda #31 shift+6=/ -
Barganda #30 Próbáltan neked üzenetet küldeni, de azt írja hogy nincs ilyen nevű player.
Ugy tudsz üzenni, hogy:
/név üzenet
-
#29 ide irj már léci, mert a jatekban nem tok uzenni, mert nem muxenek a numerikus billek.:((((( -
#28 basszus, nemtok nyomni a jatekban /-t -
#27 figy, most egy darab fórumot fogom skubizni, szval ha írsz, akkor max 2 percen belül kapod a választ -
#26 na ittvagyok. te ittvagy?
a nevem: ceemeeir2
nemtom hogy lehet üzenni:( -
Barganda #25 Észrevettem egy elég kellemetlen hibát.
Ha a consol-ban channel-t akarsz váltani, akkor ezt a parancsot kell beírni: #jc 1,2,stb...
Namármost a #-t az altgr-x kombinációval jön elő.
És mit gondolsz mi a játék kilépő kombinációja?
Nem nézték még meg hogy más billentyűzeten összeakadnak a parancsok...
Remélem kijavítják. -
Barganda #24 Mi a felhasználóneved? -
Barganda #23 Na itt vagyok,tőlem játszhatunk.
A mu sztem biztos hogy nem lag miatt, mert adsl-em van, és nem hiszem hogy van ilyen hosszú lag.
-
#22 figyi, legyél fent lév majd este, megprobalok a forumra bejonni kb 20-kor.
ha nem leszel akkor szombat 6-7-kor is itt leszek fórum)vagyis nézegem)
Várom üzid.
Ha leszel, énis leszek.
(mellesleg sztem lag maitt nem jön elő neked muban...) -
Barganda #21 Amúgy a pokolban csak észak felé kell menni,és kijutsz. -
Barganda #20 Igen onnan. -
Barganda #19 Én nem adtam fel ilyen könnyen
1.még nincs, de lesz
2.az elején 2 ember is mondja ha jól emlékszem, hogy a nyúlnál ne támadj erősebbre,nem is beszélve a guide-ról
3.most kérültem csak a géphez, amúgy elég sokat nyomom
Ha most nem tetszik, nézd meg kb.1-2 hónap múlva,szerintem akkora már elég játszható lesz. -
#18 najó, meguntam.
1.semmi zene, semmi hangefektus, csak tök némaság, a kamera elléggé gáz, a víz meg olyan mint 1 kék háttér,olyan mintha a föld lebegne a levegőben.
2.meghaltam egy tetves őzikétől, vagy szarvastol.Az alvilágot naggyon utálom, mert nem könnyű kijutni belőle.
eddig 3x sikerült, de 4.-jere nincs már türelmem.
3.Senki sincsen benn magyar, és így dögunalom. -
#17 hm... mire leírnám ide, hogy hány %-nál jár a gem, addigra ugrik 2 %-ot... most eppen 99%-nal jar -
#16 nemtudom miért, de nekem a harvest skill jön be..... -
#15 na nekem nemsokára lent van. aranyos flashget 50kb/s-al tölti le, és folyamatosan gyorsul. -
#14 mert lehet, ha van valaki, aki rajtam kívűl játszik ezzel a játékkal, akkor énis újra elkezdek játszani . ;) -
#13 Mellesleg, teis a www.mpogd.com-ról szetted le? -
#12 halika, játszik most valaki ezzel? -
Barganda #11 És ilyen grafikával nagyobb a térkép mint az ingyenes runescape-é.És még fejlődni fog. -
#10 21MB!! nem semmi a mérete.. -
Barganda #9
Még egy jó kép. -
Barganda #8 Ahhoz képest hogy 21 mega és mekkora a térkép,szerintem elég jó. -
#7 Micsoda csodalatos grafika :) -
Barganda #6 Amúgy leszedtem a mu-t, és amikor elindítom, akkor fekete képernyő és előugrik az egérkurzor.Később nyomok egy entert,akkor bejön a mu,de csak hajókat látok meg a címet.
Nem tudod mi lehet a probléma?