268
-
peppino3 #268 ne mindegy akkor befejezem a játékot -
peppino3 #267 bocsi nem-tok angolul nem értek egy mukkot -
#266 Itt találsz trainert is... -
peppino3 #265 megált a tudományom nemtok végigmeni egy pályán valami traner kéne -
krisztajo #264 Egy kis segítség kéne!
Most vettem meg a GS-t és Psyshotoxic volt benne a teljes játék aminek nagyon örültem.
Még sem jutok semmire!!!
A játékot feltudom telepíteni, de az első Manifesztáció pálya betöltésénél kb. 98%-nál (az FBI-os video után) minden hibaüzenet nélkül kidob az asztalra!
A 1.04 foltot és az 1.0 és 1.05 crack-eket már próbáltam, de semmi.
Mit kéne csinálni???
Kérlek, segítsetek!!! -
#263 Ha a Central Park az, akkor nézd a papirosokat, üzen a professzor, hogy honnan hova kell menned vagyis hol találod meg a következő üzenetet...
Egyébként ez a rész (pálya) a bénaságnak a netovábbja, a játéktörténelem egyik szennyfoltja, vmi borzalom. -
peppino3 #262 megvan
de van mégegy kérdésem 7 páján nemtok mit kezdeni a proffal pedig taliznom kéne velle -
#261 Játékok! menüpont... -
peppino3 #260 meik ? -
josi #259 Innen -
peppino3 #258 holtom letölteni a magyarositást ? -
#257 Ja, annyit ér ez a játék.Egy rakás fos.
Sok szót nem ér meg, Ezek a százalékok önmagukért beszélnek. -
#256 grat.sok jó magyarításoddal találkoztam már.ezért felteszem a gamet. -
#255 ezért érdemes volt előkotorni.. -
#254 Gagyi. -
#253 Elkészültem a Psychotoxic magyarításával. Az oldalamról letölthető. -
#252 A többesszám hibás. -
#251 Szerintem még nincsen, de valamelyik oldalon láttam, hogy csinálják már... -
A tumi #250 Hello
Tudna valaki linket adni,ahonnan le lehet szedni a magyarosítását a játéknak?
-
#249 Nem tudom, hogy ilyen sok eltelt idő után érdemes-e megkérdeznem:
A játék videói alatti felirat másnál is késett-e a szereplők hangjához képest kb. 4-5 másodperccel?
Vagy csak nálam van ez a "jelenség"? -
Zoli Zoltan #248 Ugyan az a problémám mint a *238 -as kérdőnek, ATI 256 MB ram, 128 Bit-es grafikus kártya de indítrás után kidob a win-ba vagy restart vagy fekete képernyő. Más gépen NVIDEás kártyával semmi gond. A CIVILIZATION IV- re is volt egy megoldás az ATI kártyákhoz. Ha esetleg valaki tudna segíteni. Köszi. -
#247 Nem kell már semmi mondom.Minél előb túllegyek rajta azt jóvan.
-
"garázsos pálya"....szted így tudom?
Júniusban játszottam ezzel a szarral,az is csoda ha képről eszembe jutna.... -
#245 Nem kéne.
Meg is érdemeltem minden kocsit átnéztem akciógombal de ezekszerint a megfelelő kocsinál mindig rossz irányból már továbbvittem.
Sok van még innen a gameből? -
#244 Mert akkora fasz vagy,hogy egy kurva képet nem tudsz feltölteni,hogy hol akadtál el.... -
#243 Az a nemsemmi hogy még mindig ennél a kurva garázsos pályán vagyok bárhova megyek semmi :(
Pedig nagyon leakarom törölni de előbb végigvinni de már 10 órát biztos itt töltöttem ezen a páylán :( -
#242 Azért mert sokaknak nem tetszik. -
bloodrayne2 #241 Ebbe a topicba nem ir senki?
-
bloodrayne2 #240 Szia Arsenal amiután kinyirtál mindenkit azután menny a a pálya végére ahol a az a sok kocsivan és kesresd meg azt a kocsit ami tiszta fekete szálj be és késsz a pálya! -
#239 A garázsos pályán mit kel csinálni már mindenkit kinyirtam és csak bolyongok :(? -
Zoli Zoltan #238 Nekem is ezt csinálta, leszedtem egy másik verzióz az már simán megy. -
DokySG #237 Őőőő 1 kérdés!
Leszedtem a CD verziós játékot,felinstalláltam,és mikor elindítom,és begin game -re megyek,le applyzom,utánna ugye van 1 intro... utánna pedig loading world vagy game vagy mivan.. :D
Na ott végig megy a csík és kidob asztalra.. Valakinek van tippje hogy ez miért van? -
Szabyka #236 Na végigjátszottam, szerintem nagyon jó kis game :) -
Szabyka #235 Köszi , már észrevettem :) -
#234 A játék második felében már elég izgalmas lesz,Söööt a játék vége felé olyan F.E.A.R-os játékmenet következik.Elég király lesz!A vége felé tartogat 1-2 meglepit is,szval elég kirr a game. (Szemszerint kellemesen csalodtam)bye.
U.I.:Az Area 51-után jol jött és kimerem állitani összeségében jobb is volt. -
#233 Fel kell mászni és tovább ugrálgatni!! -
Szabyka #232 Azon a pályán vagyok ami a demoban is van a kikotonel ... Ott mit kell csinalni ? Kinyirtam mindenkit(?), felmentem a "daruba" es hogyan tovabb ? -
Kaslerka #231 Ahhoz képest, hogy 1 DVD-s, eléggé gagyi... -
#230 Nagyon szar dolgok vannak ebben a gameben legszívesebben uninstalálnám csakhát ha már letöltöttem végigszenvedem. -
#229 Megoldva!!!!!!!