268
  • peppino3
    ne mindegy akkor befejezem a játékot
  • peppino3
    bocsi nem-tok angolul nem értek egy mukkot
  • Qwerty4
    Itt találsz trainert is...
  • peppino3
    megált a tudományom nemtok végigmeni egy pályán valami traner kéne
  • krisztajo
    Egy kis segítség kéne!
    Most vettem meg a GS-t és Psyshotoxic volt benne a teljes játék aminek nagyon örültem.
    Még sem jutok semmire!!!
    A játékot feltudom telepíteni, de az első Manifesztáció pálya betöltésénél kb. 98%-nál (az FBI-os video után) minden hibaüzenet nélkül kidob az asztalra!
    A 1.04 foltot és az 1.0 és 1.05 crack-eket már próbáltam, de semmi.
    Mit kéne csinálni???
    Kérlek, segítsetek!!!
  • Qwerty4
    Ha a Central Park az, akkor nézd a papirosokat, üzen a professzor, hogy honnan hova kell menned vagyis hol találod meg a következő üzenetet...
    Egyébként ez a rész (pálya) a bénaságnak a netovábbja, a játéktörténelem egyik szennyfoltja, vmi borzalom.
  • peppino3
    megvan
    de van mégegy kérdésem 7 páján nemtok mit kezdeni a proffal pedig taliznom kéne velle
  • Qwerty4
    Játékok! menüpont...
  • peppino3
    meik ?
  • josi
    Innen
  • peppino3
    holtom letölteni a magyarositást ?
  • Qwerty4
    Ja, annyit ér ez a játék.Egy rakás fos.
    Sok szót nem ér meg, Ezek a százalékok önmagukért beszélnek.
  • The Protector
    grat.sok jó magyarításoddal találkoztam már.ezért felteszem a gamet.
  • reaper4
    ezért érdemes volt előkotorni..
  • Qwerty4
    Gagyi.
  • ibrik
    Elkészültem a Psychotoxic magyarításával. Az oldalamról letölthető.
  • ibrik
    A többesszám hibás.
  • Harly18
    Szerintem még nincsen, de valamelyik oldalon láttam, hogy csinálják már...
  • A tumi
    Hello
    Tudna valaki linket adni,ahonnan le lehet szedni a magyarosítását a játéknak?
  • ibrik
    Nem tudom, hogy ilyen sok eltelt idő után érdemes-e megkérdeznem:

A játék videói alatti felirat másnál is késett-e a szereplők hangjához képest kb. 4-5 másodperccel?
    Vagy csak nálam van ez a "jelenség"?
  • Zoli Zoltan
    Ugyan az a problémám mint a *238 -as kérdőnek, ATI 256 MB ram, 128 Bit-es grafikus kártya de indítrás után kidob a win-ba vagy restart vagy fekete képernyő. Más gépen NVIDEás kártyával semmi gond. A CIVILIZATION IV- re is volt egy megoldás az ATI kártyákhoz. Ha esetleg valaki tudna segíteni. Köszi.
  • grebber
    Nem kell már semmi mondom.Minél előb túllegyek rajta azt jóvan.
  • Glpetyus

"garázsos pálya"....szted így tudom?
    Júniusban játszottam ezzel a szarral,az is csoda ha képről eszembe jutna....
  • grebber
    Nem kéne.
    Meg is érdemeltem minden kocsit átnéztem akciógombal de ezekszerint a megfelelő kocsinál mindig rossz irányból már továbbvittem.

Sok van még innen a gameből?
  • Glpetyus
    Mert akkora fasz vagy,hogy egy kurva képet nem tudsz feltölteni,hogy hol akadtál el....
  • grebber
    Az a nemsemmi hogy még mindig ennél a kurva garázsos pályán vagyok bárhova megyek semmi :(
    Pedig nagyon leakarom törölni de előbb végigvinni de már 10 órát biztos itt töltöttem ezen a páylán :(
  • grebber
    Azért mert sokaknak nem tetszik.
  • bloodrayne2
    Ebbe a topicba nem ir senki?
  • bloodrayne2
    Szia Arsenal amiután kinyirtál mindenkit azután menny a a pálya végére ahol a az a sok kocsivan és kesresd meg azt a kocsit ami tiszta fekete szálj be és késsz a pálya!
  • grebber
    A garázsos pályán mit kel csinálni már mindenkit kinyirtam és csak bolyongok :(?
  • Zoli Zoltan
    Nekem is ezt csinálta, leszedtem egy másik verzióz az már simán megy.
  • DokySG
    Őőőő 1 kérdés!
    Leszedtem a CD verziós játékot,felinstalláltam,és mikor elindítom,és begin game -re megyek,le applyzom,utánna ugye van 1 intro... utánna pedig loading world vagy game vagy mivan.. :D
    Na ott végig megy a csík és kidob asztalra.. Valakinek van tippje hogy ez miért van?
  • Szabyka
    Na végigjátszottam, szerintem nagyon jó kis game :)
  • Szabyka
    Köszi , már észrevettem :)
  • Sgtfathi
    A játék második felében már elég izgalmas lesz,Söööt a játék vége felé olyan F.E.A.R-os játékmenet következik.Elég király lesz!A vége felé tartogat 1-2 meglepit is,szval elég kirr a game. (Szemszerint kellemesen csalodtam)bye.
    U.I.:Az Area 51-után jol jött és kimerem állitani összeségében jobb is volt.
  • Sgtfathi
    Fel kell mászni és tovább ugrálgatni!!
  • Szabyka
    Azon a pályán vagyok ami a demoban is van a kikotonel ... Ott mit kell csinalni ? Kinyirtam mindenkit(?), felmentem a "daruba" es hogyan tovabb ?
  • Kaslerka #231
    Ahhoz képest, hogy 1 DVD-s, eléggé gagyi...
  • grebber
    Nagyon szar dolgok vannak ebben a gameben legszívesebben uninstalálnám csakhát ha már letöltöttem végigszenvedem.
  • jojo
    Megoldva!!!!!!!