20
Tippek, trükkök, fortélyok
  • Tibipék
    #20
    arra lennék kiváncsi hogy hány fokon hény percig kell sütni kb?
  • Tibipék
    #19
    van egy pékségem és bevállaltam két 30 kg malacot megsütni.csináltam már és jó is lett de szivesen veszek ötleteket fortélyokat
  • davos80
    #18
    A másik meg,hogy nem olajon kell sütni,persze otthon nem fog menni lángon,de majd vmi okosat kitalálok.
  • davos80
    #17
    Mielőtt megsütöd,áznia kell a húsnak 1-2 napig a páclében.Egész nyáron gyrost sütüttem,szal tom hogy kell.
  • Brankley
    #16
    Minek pácolni a gyrost?
    Piritsd le olajon, és gíros fűszerekevérrek ízesatsd be.... Bőven elég rá az
  • davos80
    #15
    Nem akarok újabb topikot nyitni,szal ide írom :
    Akarok majd csinálni gyrost valamelyik hétvégén,tudja valaki,hogyan kell bepácolni a húst?Ill. azon belül arra lennék kíváncsi,milyen arányokra van szükség a páclé elkészítéséhez,milyen összetevők kellenek.Azt tom,hogy kell mustár,meg gyros fűszerkeverék (egyszerűbb,lehet boltban kapni csomagban),csak nemtom az arányokat..
  • The Garrett
    #14
    LOOOOL
  • The Garrett
    #12
    ehe akkor pénteken hozzad magaddal :)
  • PResident Evil
    #11
    muternak megvan
  • Pyx #10
    hááhááá! ezt kerestem egyszer régota már miota!
  • The Garrett
    #9
    ez nagyonnagy :D
  • The Garrett
    #8
    Borsodi cég adott ki hogyan főzzünk sörrel receptkönyvet. Valami csudafini kaják voltak benne. 1x mi is kipróbáltunk 1 sörös rizses csirkemelles curry-s receptet és tényleg FINIIIIIIIIIIII :)
  • Dzsini
    #7
    majdnem olyan mint az unikumos pulyka :)
    Hogyan készítsük el a pulykát?
    1. Vegyünk egy pulykát!
    2. Egy pohár unicum.
    3. Tegyük a pulykát a sütobe!
    4. Még két unicum.
    5. Állítsuk a hofokot 190 sütore!
    6. 3 unicum további.
    7. Süssük a kapcsot be!
    8. Most még tovum 4 univáb.
    9. Pulykázzuk meg a zsírt!
    10. Unicumot a másik palackot még.
    11. Dugjunk pulykákat a homérumba!
    12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe!
    13. Süssük az unicumot még egy óráig!
    13+1. "Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!..."
    14. Pulykáljuk meg az puha unicumját!
    15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból!
    16. "Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!..."
    17. "Kiskút, kerekes kút..."
    18. Szeletum a pulyák darabbal többe!
    19 . Pusztuljunk tásztátum
    20 . Palackoljunk még egy unicum vevétet!
    21. "Nyílára uccásik a krocsmrasumity!..."
    22 . Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket!
    23 . Leterít az unipulyák, és fogyjunk el!

    viccet félretéve barnasörbe pácolt husit is lehet csinálni, az se semmi...
  • Bandew
    #5
    Egyszer ettem tepsiben sült sörrel leöntött kacsát. Hát gyerekek az kib@szott finom volt! A sör szépen megkocsonyásodott az alján és nagyon finom ízt adott neki, szal nem hülyeség amit "eztfogaddmeg" mond.
  • zaki
    #4
    múltkor én is láttam a tv-ben, hogy sörrel locsolják, mondom ezek nem normálisan, el nem tudtam képzelni mi a francnak jó ez :)
  • The Garrett
    #3
    loál
  • ThePartyFace
    #1
    Ide varom a tippeket:)