135
Van valaki, aki vágja a témát?
-
a forint meg akkora bukórepülést ad elő... a leendő PM meg nem nyilatkozott még igazán - és ez nem igazán tetszik a külföldi befektetőknek... meg hogy az MNB elnök nem lett lecserélve (hogy miért, az már politika) -
ajaj
10-kor nyit a bank, sietek :D -
most beszéltek a rádióban egy nagyobb bank egy emberkéjével, ő nem tartja elképzelhetetlennek az 2dollár/euro-s árfolyamot sem az év folyamán. (ennyit a szárnyaló gazdaságról) -
Xboxman #52 "nem kell már annyira a dollár, ezért az amcsik szarban vannak"
Az amerikai gazdaság szárnyal és pont a gyenge(illetve mesterségesen alacsonyan tartott) dollárnak köszönhetően!!!Magasabb export és alacsony import mindezt úgy ,hogy gyakorlatilag nincs jelen infláció!Bámulatos -
...meglássuk kit választanak meg, és hogy aki az elnök lesz milyen intézkedéseket hoz.
amúgy egy valuta erősödik, ha sokan veszik, de más mennyiség a "sok" a forint, és más a dollár terén... kevés az olyan spekuláns aki adás-vétellel mozgatni tudná a dollár árfolyamát :o) -
Hát nem attól fog erősödni egy valuta, hogy mennyien veszik. Egyszerűen Amerika szarban van a Bush féle kormányzással, ezért is kellett gyorsan a háború, majd egy olyan 1-2 év múlva megint erősödni fog a dollár. -
Remélem, hogy jól lemegy a forint, és gyorsan beváolt a dollárkáimat :) -
nem a dollár erősödik... a forint borult meg nagyon -
akkor most mar emelkedik
minap meg 205 volt
es mondjuk jo lenne ha nem menne fel marciusig nagyon, mert addig be akrok ezt azt importalni az amazonrol -
kiveve azt aki amcsiban van de hungariban van sok HUF:)) es valtja be tok coolosan a dolcsira a manniiiit:)))))))))) -
fog meg sullyedni??? mert akkor lehet hogy be kene valtani a maninkat dolcsiba:) -
Cat #43 te ennyiért max. egy hét mulva kapod meg, ha tovább süllyed :) -
Cat #42 blair bejelentette hogy 2007ben be akarja vezetni angliát az euroövezetbe
http://www.euro.hu/pages/eurodetailframegenerator.asp?related=6&azonosito=*1 -
Cat #41 gondolom tudod hogy nem irtál hülyeséget:
http://www.euro.hu/pages/eurodetailframegenerator.asp?related=9&azonosito=*1 -
nem is gondoltam, hogy most ilyen olcsó -
lehet át kéne írni a lóvét a bankban euróra? -
1.00 USD = 208.980 HUF
b@szák meg !
legalább legyen 220 !
-
ugyanúgy, mint bárkivel
közöld vele, hogy jelenleg 1 euro 1,27 dollár...hátha meghatja -
Neked ilyen jó haverod a Kareszka?Na szójjá neki,bár addig még csiszolom "elökelö angol tudásom",fogalmam sincs hoty kell egy ilyennel beszéni:-))) -
várj, rácsörgök Károlyra, és megadom neki a mailcímedet
örülni fog az érdeklődésednek :D -
:-))))
Akkó mégegy káérdés. Angolok át fognak állni valaha euróra vagy maradnak szokásosan konzervatívok,s maradnak a fontnál? -
szerintem mi csalunk :DDDDDDD -
Én csak aztat nem értem,hogy most USA gazdaság elég stabil,meg erös,Európában meg pang,alig 1-2%-os növekedés például a Németeknél is,akkor mi fenétöl ilyen erös az euró a dollárhoz képest? -
naay, lesz nagyon szép EB (eurodollár, EuroBucks), és eljön tényleg a Cyberpunk világ :o)
vagy lesz YenEuroDollár, vagy DollárYenEuro, vagy... (aztán kína szétcsap köztünk :o) ) -
ők bevezetik az AMERI-t :DDDDDDDDDDDDDD -
Na akkor USA népek mikó térnek át EURO-ra? -
az hogy a dollárhoz képest mennyi a forint, az a dollár:euro-n is múlik ám :) -
na jó, még egyszer legyen 220, aztán megerősödhet a HUF :D -
vesszen a forint :DDD -
inkább hajrá forint, akkora zuhanóban van megint... -
már kúszik felfele, hajrá dollár!! :D -
Cat #23 http://index.hu/gazdasag/vilag/usa040109/ -
meg a forint árfolyama az eurohoz van "láncolva" - mozoghat plusz-minusz valahány százalékot :) (múlt évben volt sáveltolás is, fel is hördültek néhányan miatta...)
az exportőr népség szereti a gyenge forintot, aki importálgat meg végfelhasznál (kiskereskedő) az nemszereti a gyenge forintot... sajna nem lehet egyszerre mindenki boldog :) -
Cat #21 nekünk azért "nem számit" hogy az euro erős, mert az export nagyrésze (több mint háromnegyede) oda megy, tehát a bevétel is eurobol van -
az euro bitangerős, és a forint az eurohoz van kötve, így hiába 'gyenge' a forint (HUF/EUR 260 felett), a dollárhoz képest még így is erősnek néz ki... amúgy volt 300 felett a dollár/forint :)) és ne lepődj meg, lesz 200 alatt is szinte biztosan... (aztán persze ez kutyavacsorája, de ezt gondolják sokan) -
Cat #19 a gazdaságok nagyságát mindenesetre jelzi az árfolyam
usa 270 millio ember, eu 330, szoval mindenképpen az erős dollár volt irracionális -
mióta én figyelem, azóta 210-220 volt az átlaga, szal nekem most nagyon gyenge :)
azelőtt meg a Forint is máshogy állt, de ez nekem már magas -
nem most gyenge a dollár, nemrég volt nagyon erős - átszámítva még anno amikor az Euro ECU volt (ez így túlzás, de mondjuk) akkor a képzelteberi Euro:Dollár árfolyam volt 1,70 körül is... a mostani 1.25 sokak szerint csak a dolgok rendeződése megfelelő irányban. -
hát megvan rá az esély.... -
Ezt már MOST megszívtad. :D