3441
-
#595 german...
Flat_Out_PAL_GERMAN_XBOXDVD-TWILIGHT -
Chaos Mad #594 még 20 perc és lenn van :) -
CUCLI #593 bah. de durva volt pont ezen a mapon gyorsulunk valamelyik ponton fej-fej mellett amikor kicsit meglöktem a faszit/csajt má nemtom és a mocsok kirepült de úgy hogy csak egy nagy adag gumiabroncs fogta csak meg -
#592 -
#591 Itt kicsit agresszív módszerrel harcoltam ki az első helyet.Célegyenesben a csaj mellé nitróztam és elkezdtem a seggét kilökni, aztán nekicsapódott a kapunak.Olyat sikított!
Jobb alsó sarokban meg egy csini fekete sofőr.
Ez meg 1 kis baleset.
-
#590 Vmi istenállat lett a demó! A zene is baromit dob az egészen. Nem tudom mióta nem játszottam ennyit egyhuzamban egy demoval. -
#589 Azt hiszem én tarton őket.
1 ugrás 118,66 m
3 ugrás 318,92 m
-
CUCLI #588 egyéni rekordom
-
CUCLI #587 itt fórumon mennyi az ugrós rekord? -
#586 Eloszor is szedd le a demot, mert nagyonkiraly:) -
Chaos Mad #585 nah nekilátok olbvasgatni
-
Chaos Mad #584 bazz 430 üzenet, meglátszik 5 napig nem voltam -
#583 ez szep kerek szam, nekem legutobb a telom egyenlege volt 1111 ft:) -
#582 Jó. Akkor reméljük "nforce-os" lesz :)) -
antijedi #581 sajnos egyre több iqlight ember jár az sg-re, val szinű emiatt van... -
#580 Én nem vagyok egy autóbuzi, mitöbb le sem kötnek az autós játékok, de ennek a demója elől reggel 7 óta nem tudok felállni. Végre egy szórakoztató, és jólkidolgozott autós játék, ahol a nagy vállalatok nem nyavajognak, hogy nem lehet a szép márkás kocsijukon még egy karcolás sem a játékban.
Ez kell nekünk!!!!
Flat out a stílus királya!! -
#579 Sajnos ez divat az SGn. -
#578 Par nap es biztos kint lesz... -
#577 Safedisk 2/3 as, es semmi extra, nem tom miert nem ugyeskednek mar... -
#576 -
#575 hát van egy olyan érzésem
különben MÁR RÉG kinnt volna !!!
(lehet hogy épp most probálkoznak feltörni ?)
áááááá,a francba má
-
#574 nem. -
#573 naná h starforce , mé mire gondoltál , van ezeknek is eszük ! :) -
antijedi #572 aki idioat topicokat nyitogat azt te még emberszámba veszed ?? -
#571 Ez is Starforce-os lesz? -
#570 ez mind szuper de a az ostoba beképzeltek rögtön ugatnak,nem ám szépen normális ember modján elmagyarázzák vagy valami,"az agykapacitásodból nem tellik",stb..
nem csak a képek terén,uj topic,hülye topic esetén is lealázzák a szegényt aki lehet életében nem látot topicot,forumot pc-t.
ök szanalmas lények, és picit magukba kéne nézniuk kulonben rossz lesz nekik nagyon.igy nem lehet emberekkel bánni!
pl. ha a képem beszurása után te elmagyarazod a dolgot biztos nem szurok be több nagy képet de az ilyen surmok arra ösztönöznek hogy csak azért is.... -
#569 hát jah , NEM BÍROK VÁRNI !
majd vki aggyon FTP-re vmi accot ahol fennt lesz egyből :) (privibe) -
#568 zip-et hogy tegyek fel??? -
#567 LOL! Ez naggggyon ott van !
naaaaaaaaa,adják má ki!!!!!
rohadék Starforce...a faxom ki van -
#566 Én nem akarlak leszólni,de...
Sok oka van annak miért jó han nem ekkora a kép.Lehet, hogy te adsl-ről nyomod nagy felbontásban, de akik nem annak vagy széttolja a fórum méretét, vagy belassítja.Sokkal jobb ha lekicsinyíted 640x480 asra mert akkor a kép srollozás nélkül megtekinthető és gyorsabban bejön.
-
#565 laugh out loudly=lol
én is nemrég tudtam meg:) -
#564 loooóóóááál -
#563 Álltam a pedálon végig.=o) -
#562 én a kiindulási hely mögötti nézőtérre akartam KOCSIVAL ráugratni, eljuttottam oda csak visszapattantam a "láthatatlan falról" -
#561 köszi -
#560 Nagy nevetés.LOL= -
#559 Sajnos nekem nem jön be:((( -
#558 minek a rövididése a lol??? -
#557 Szerintem nem kell hozzá olyan jó gép,mert nekem szar a gépem
Pl:A processzorom:Intel Celeron 850Mhz-es:Hát ez lol,és ezen megy a game:).Na mindegy legalább a videókárgyám az jó! -
#556 Ezt a moviet lessetek meg!!!