3441
-
Chaos Mad #1560 up má.. aki akar jönni multizni az majd szoljon :) -
Chaos Mad #1559 LAN? -
Chaos Mad #1558 havas pálya télleg szivatos :) -
Chaos Mad #1557 nekem 62m :D -
#1556 Na tud nekem segíteni valaki???
-
#1555 Skacok, próbálta már valaki a távolugrást? Kinek mennyi a legnagyobb ugrása, nálam eddig csak 71 méter volt a max, de biztos lehet sokkal nagyobbat is. -
#1554 Nálam ott nem fagyott ki. Nálad lehet a gubanc. Én már a silver classt nyúzom, de a jeges-havas pálya mindig felb.ssza az agyamat :)) -
#1553 Skacok Farigrass Run-nál kifagy.(brinz középen alsó map) Valami megoldás plz. -
#1552 Hellóka!
Valaki nem tudna dobni egy linket ahonna ingyért le lehet szedni a gamét nagyon szeretném már kipróbálni!!
Légyszi Légyszi!mert sehol nem találom!!
Köszike -
#1551 kész van már a LAN Party ? mondjátok a csati helyét ! 8-an akor már nyomhatjuk is ! -
#1550 privi ment -
XRV #1549 Sziasztok én is kérhetek egy accot, hogy le tudjam szedni? Várom a választ privibe. Előre is köszönöm. -
kgdeg #1548 Hi!
Accountot odaadnatok, en is megneznem ezt a "tutus" jatekot.
thx -
#1547 na mivan emberek,végülis ennyire nem jön be (off-topic)????
én most szedem :) -
beuceron #1546 ki akar multizni velem
-
#1545 én is igy vagyok vele.pl amikor tizszer egymas utan az utolsó kör utolso miliméterén lök ki egy autó az elso helyrol akkor utálom mint a szart! -
beuceron #1544 hogy kell multizni nekem nem adbe semitt MSN [email protected]
-
Gear #1543 Daemon-Tools 3.47 -
#1542 -
#1541 Nem kell kiirni. Felrakod róla. -
#1540 Azt elmagyarázná valaki,hogy hogy müködik a clone cd-s verzió?
Pontosabban hogy hogyan kell azt feltelepiteni ??
Mert annyit tudok róla,hogy ki kell irni cd-re,vagy mi. -
#1539 Aha. Hát akkor letöltöm azt. kössz -
Gear #1538 És mért nem jó az neked? Nincs másmilyen verzió. Mindenki azt vagy a boltit használja. -
#1537 Lécci,adjatok egy oldalt,ahonan letölthetem,mert én eddig csak clone cd-s verziókkal találkoztam. -
CUCLI #1536 engem pölő az bosszant a legjobban mikor az ugrálos cuccnál visszapattanok a rámpáról. eh nah akkor leírhatatlan düh kerekedik bennem b+. nagyon remélem hogy eztis kurva gyorsan orvosolják majd egy pöcs formájában és nem kell hónapokat várni egy pecsre, álá FC.. -
Nyiri #1535 Ritka idegesito jatek, de sokszor szorakoztato. -
ZsirosKenyer #1534 vki szanjon mar meg egy linkkel!
-
Chaos Mad #1533 nah küggyünk eggyet :) -
#1532 Kipróbáltuk mi is a multit, valami nagyon király! :DD Hatalmasakat lehet benne zúzni.
A farmos pályák a legjobbak sztem, veszett jól néznek ki, és rengeteg rövidités van bennük, érdekesek. -
#1531 Kevés játék baszta fel így az agyam az utóbbi időben, alig bírtam ki, hogy ne zúzzam porrá a joysticket. A verseny mód valami hihetetlenül tetű, a bonus módok unalmasak. Nekem nem jött be. -
Chaos Mad #1530 up má
mivan? bealuttatok? :) -
Chaos Mad #1529 mien neted van? :)
csinálhatnál servert :) -
Chaos Mad #1528 vazz :D -
#1527 vazz nekem azt irta ki hogy host disconnected:) -
Nyiri #1526 multi? hol? -
Chaos Mad #1525 most meg tudok menni :) LOL
te meg sehol sem vagy, a neved irj csak ki. -
Chaos Mad #1524 ez hülye, Alexeaseval jo volt. :( -
Chaos Mad #1523 valaki jöjjön má :) vagy csinájjon servert :D -
Chaos Mad #1522 hmuda jössz multizni? :) -
#1521 Nem bugos semmi, csak valami gyíkarc nuke-oltatta a jó verziót. Működik perfektül.