34
 • torjoz
  #34
  Sztem azzal már az előtt sem nagyon húztad ki :).
 • Szebi
  #33
  Hello lehet hogy keson szolok hozza a temahoz,vagyis biztos keson.Na szoval az van hogy szerintetek meddig fogom meg huzni az Fx 5200-al a jatek szempontjabol.Pl a Far Cry ami 2004 aprilisa korul jott ki mediumon mar szaggat mint allat.
 • NeoMaN
  #32
  Úristen csak az elejét olvastam a kommenteknek. Itt télleg dicsérik az 5200-est? Neeeeeeeeee.....
  Hát fijúk, el kell hogy keserítselek titeket, de 19000-ért a lehető legroszabb választás az 5200, ami csak papíron (ott se 100%-ig :)) tud DX9-et.
  Ez a kari simán elhasal DX8 alatt. Aki ilyet vesz az tájékozatlan, vagy nem látott még normális 3D gyorsítót....
 • Cat #24
  ez igaz, de ha figyeled a technikai helyzetet, már legalább 3 éve a videókártyagyártók legnagyobb problémája a memóriasávszélesség, amit az iszonyatdrága, nagyon gyors ramok csak ideig óráig orvosolnak
  már rég nem az számit, hogy hány millió pixelt tud feldolgozni (vagyis nem annyira), hanem az, hogy ki is tudja e valóban rakni a képernyőre, és ha igen, akkor milyen képminőségben (AA, AF - négyszer/nyolcszor nagyobb memóriát igényelnek, és a többtiz vagy százmegányi adatot meg is kell mozgatni)
 • szurmakotium
  #23
  PCI Express, kell mint egy falat kenyér használat után ...

  Csak azért kell, mert ugye az egyik legdrágább combo a mobo és a vga card cseréje ... és nehogymá visszaessen a pc piac ...
 • Borg
  #20
  Talán mert még nem sokminden van, ami kihasználná:) Szal nem is láthattál sokat belőle...
 • Mr_Rob
  #19
  Itt a lényeg már elhangzott. Hiába DX9-esek a low-end FX-ek, ha bekpacsolod rajtuk, akkor magadra vess! Engem egyébként még továbbra sem győzött meg a DX9, hogy annyival szebb lenne, mint a 8.1!
 • Borg
  #17
  DX9-hez még az 5600U/5700U is kevés lesz, nemhogy az.
 • Inquisitor
  #16
  Csak az a bibi, hogy nem az 5200-t veri, hanem ay 5600-ot a 4200-es. Nem mindegy.
  Másrészt lassúkártyán a HW DX9 támogatás kb. sz*rt sem fog érni.
 • kasika
  #15
  nah, szal nagyjából igazam volt, vagymi... De ez akkor sem idevaló szentem... Ide inkább aztat kéne irogatni, hogy kinek mi ugrott be erről a cikkről. Mármint rájött vmire vagy teljesen érdektelen oltásnak tartja. Esetleg vmi hozzáfűznivaló, stb... Asszem. De ez se biztos. Nemtom. :D
 • Csatti
  #13
  Jah igen, a Ti4400-esem hütőjét lecseréltem egy jó kis réz thermaltakere, szal elég jól húzható ráadásul (Meg kéken világít a sötétben :)) ).
 • Csatti
  #12
  Fiam szerintem te álmodozol. Ami pedig a directx 9-es támogatást illeti, az összes olyan extra, amit az tud nagy erőforrásigényű, szal ne hidd, hogy ki is tudod majd használni. Én személy szerint még kihúzom vhogy nyárig a Ti4400-essemmel aztán veszek egy jó ATi-t, hacsak nem hoz ki vmi csodát az nVidia jó áron, amit kétlek.
 • Borg
  #10
  Házon belül maradhatsz a Geforce4 MX440-nél, mert még az is elveri...
 • kasika
  #9
  Nekem ez a kép alakult ki: egy fx500 komoly, meg minden, ugyebár directx9, húú, komoly, meg minden-->vegyüüük meg, stb... Na igen, dehát azt látni, meg hallani, hogy a tesztekben a jóöreg Ti4200-es a tesztekben odaveri (bocs, nem nVidia párti vagyok, csakhát ugye maradjunk házon belül). Hmmm, hmm, hát, de ugye a játékok még futnak ezen is 1024*768-ban, mert MÉG elég. Utána majd lejjebb veszünk a részletességből... Meg aztán ugye jön a dx9 és akkor majd megláccik a teljesítménynövekedés (ezt egybe kell írni?) az új cuccoknál, tehát, a Ti4200-es majd alulmarad. Hmmm, nade, mint láthatjuk ezt manapság is, dx7.1-es kártyákon is azé elég komolyan néznek ki a dx8-as játékok... De vajon eléggé? Ez ugye pénztárcakímélő (és ezt egybe kell írni?). De ha már többet költünk, akkor várjunk még egy kicsit (kuporgassuk a pénzt) és vegyünk már egy 5600-ost, mert az már télleg fasza, meg minden...! De arról meg az terjeng, hogy nem is olyan gyors, meg nyafog a nép. Hmmmm, akkor most mivan? Nem lehet minden kártya szar, az nem lehet - vetődik fel mondjuk Benned. Az fx5900 az meg drága. Nekem most ugyan nagyon elszállt a fantáziám és messzire mentem a kérdés témájától, de bocsi srácok (+ csajok). Csak gondoljátok ezt végig, mert elég durva. Szerintem. Mondjuk, ha innen nézzük, akkor már el is érkeztünk a topicban boncolt dolgokhoz... LoL. Szal oltás... =)) Hmmm. Jó ez a "tütürü"... LoL. Na télleg bocs, amúgy szerintem ez a kérdés valóban nem ebbe topicba való volt. Bocs. bye
 • [HUN]PAStheLoD
  #4
  pedig még csak most jönnek a jó cuccok :PPP
 • Csatti
  #2
  Próbáld ki a Silent Stormot ha szereted a kör alapú taktikai játékokat (mondjuk ez inkább a Tacticsra hajaz, illetve a Jagged Alliance-kre a penzugyi menedzsmentet leszamitva, az ugyanis nincs benne)