Hamarosan érkezik a BIOS utódja?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Lehet, hogy én szemellenzõs vagyok, de akkor te meg vak...

De kár ezen vitázni, személyeskedni meg fõleg. Egyébként sem nagyon adok egy olyan ember jövõképére, aki jelenleg - 10 év tapasztalattal a háta mögött - a Linuxos C-vel ismerkedik...
Pheel
Ezt az információt honnan szerezted? Megosztanád velünk is a forrását? Vagy csak légbõl kapott?
Pheel
Nem jutottunk közelebb. Megint jól ránkijesztettél csupán. Biztosan jó paranoiásnak lenni...
ZMAN
Verseny = Jobb fejlesztések!!!!

PC FOREVER!!!!

TeszteloPontHu
Nem tudom, hogy a bootolásnál mi számít jobban: a BIOS v. az oprendszer töltése. A BIOS kb. 2-5 mp alatt végez...

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

Pheel
Ezt a hülyeséget honnan veszed? Ki mondta, hogy csak egyfajta (szerinted Windows) oprendszer lehet a gépen? Tényeket, ne urban legendet!
[HUN]PAStheLoD
nekem semmi gondom a biossal nemtom ki hogy van vele.. 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Darth Sith
hát vmi új cucc nem ártana mert a mostani bios már elég ramaty...

Nem a lényeg, hanem a fontos!

gondolkozz...a 23 évbe a '82 is beleszámít

A cikkiro mar elore szamolt azzal is, hogy iden ugysem lesz ebbol semmi 😊)

How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?

Ligend
Ures viszont megsem volt a flash IC, ugyanis a bootblock jelentkezett be, ha floppy-t kert. Valoszinuleg valami malor lehetett a gyari felprogramozaskor es CRC hibasan toltottek ra az image-et, mindenesetre en meg nem talalkoztam hasonlo esettel. Bootblock-ot csak akkor lattam, ha valamit elneztem a BIOS manipulalasa kozben, illetve meg 486-osok idejeben volt 1-2 alaplap, amibe ha FPM helyett EDO RAM-ot tett az ember, beindult, de a bootblock-ot hozta fel.

Mas:
Az Intel mar jo ideje arulja az EFI bajtkodot eloallito C forditojat, csak ido kerdese hogy disassembler is legyen hozza (ha meg nincs). Nem tartok attol, hogy ugyes fiatalemberek ne allnanak elo megoldassal a jovo esetleges EFI alapu vedelmeinek hatastalanitasara. :-)

Amikor nekem volt kg7-em, akkor abban volt bios, de természetesen nem ismerte a hozzá vásárolt 1600+-t, úgyhogy eltartott egy darabíg felhergelni.

Csudri
Ha az MS keze is benne van, akkor már most félek. Még a végén crack-elt "bios" kell majd ahhoz, hogy a verbatim disztribúciós Longhorn fusson a gépen.

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Csak en erzem ugy, hiogy ez az elso lepes akar lenni a fricc csip fele?

Tikal
aham, ok, várom 😊 ugyis idegesit ez a bootolás....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''