486-os on milyen gamek mennek?

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MM2
am nem 5x86 mhz? az 430 mhz, és nekem 400 mhz-son megy az XP P2, Compaq Deskpro...

MM2
Azzigen midjárt lehalok xd <#idiota><#fogmosas><#taps>

ollie
Nekem meg az összes Dragonlance és Forgotten Realms TSR által kiadott szerepgáma!

Nekem a 486-os gamek közül pl a következõk tetszettek:
Eye of the beholder 1. 2. 3.
Lands of Lore
Dyna Blaster (lol)
.)

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

ollie
váááááááááááá

szúrj be képet az ipséról, lécci, lécci, lécci!

barret
Ne haggyuk lecsúszni ezt a 486-os témát!
most szereztem egy szatyor cuccot!
Kis floppy meghajtó.
2 db 127 megás quantum vinyó
1 db 1.3 gigás seagate vinyó
(Valami medallion vagy mi)
Egy marék memoria,ebbõl a két 8 megás az érdekes!
(Többi sajnos nagyobb)
Trident 9000-i monitorvezérlõ.
Hangkártya,
486 Dx 80 proci.
(hûtõventivel együtt)
Hálókártya.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Ezen besz...tok: Szomszédom átjött múltkor, hogy neki kellene a Windows XP a gépére, megvan neki CD-n, pakoljam már fel, mert az olyan szép színes. Egy 5x86-osra akarta feltenni, és mikor megmondtam neki, hogy kicsi hozzá a gép, belerakta a CD-t, és azt mondta: 'Mé? Belefér az!'

hen-tes
MZh az mi ?? ???

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

PiszkosFred
Kosz szepen, jovok egyel ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tom3

Kéne 1ilyen.:)
{OFF}
Itt megtalálod, a programot is.
Dohi C64 H.Q.-ja

2 példa mondat is volt benne, az egyik a kolostornál, mikor be akartál jutni. Ez volt a MÁSZIK FA.
A második - bár ezzel Te már nem találkozhattál :) -, mikor ki akartál menni Hakai kertjébe: NYIT AJTÓ KULCS.

Ezek a mondatok az eredeti játék borítóján voltak olvashatók. Itt megnézheted az Új vadnyugatok papírját, a Bosszúhoz nekem sem adtak. (Nem az üzletben, hanem használtan vettem a gépet és adták hozzá, elkeverték.)
Na a link: A borítókat válaszd! :)
{ON}

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

PiszkosFred
OFF
Tudom hogy semmi köze a 486os gammakhoz, de nem tudna valaki elarulni hogy a Ratkai fele BOSSZU-ban mi volt a jelszó ami nelkul a mai napig nem tudtam tovabbmenni? Igaz nem is nagyon probaltam, de hirtelen eszembe jutott es marhara kivancsi lettem...
ON

Zetorg
köszi

Phanta
Akkoriban az volt az álmom hogy egyszer majd nyomom hálóban. Most már meg tudnám valósítani. Asszem annyi gép van is itthon amennyi ott a max player

10 perces havazás...

ricsi1
marió?

Phanta
Csak poénnak jegyeztem meg. Viszont hamár régi gamékrõl van szó... Ugyan nem emléxem már hogy 486-on megy e... de nincs valakinek egy tippje a MAgic Carpet 2-höz ? Mármint valami tuti hely ahonnan leszedhetõ :)

10 perces havazás...

Tom3
Valami más hely?
Lefagy a gép.:-(
BBird
Phanta: Quarantine sztem nem nagyon hasonlít a GTA3-hoz. Annyi csupán a hasonlóság, hogy el lehet gázolni másokat. De ez ilyen Mad Max stílus volt, lepusztult jövõ,...
GTA meg 1997-es, felülnézeti autólopós, városban száguldós, blabla... volt. Bár ezt gondolom mindenki ismeri. :-)
Bár ki tudja... lehet tényleg onnan is loptak ötletet anno a GTA szériához.
Amúgy 486-os gépen elfut tudtommal a GTA1. Érdemes leszedni, ingyenessé tette pár hónapja a Rockstar. :-)
Tom3
Fullba lehet letölteni ott?
Tom3
Én majd hálóba áttöltöm ha teteszik.
underdogson van az is. amúgy nem volt olyan rossz. az intrója meg - hûûûû, valami 35 floppyn vittem haza a havertól 8).

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Phanta
Quarantine Kegyetlen kaka game volt... de talán õ alapozta meg a GTA3 ötletét

10 perces havazás...

Tom3
Merre lehet leszedni?
quarantine?
taxi+lövöldözés 8)

SoDI---
olcsóért kaphatóak '96-os 576 Kbyte-ok.
Amirõl abban olvasol az megy rajta. Mind.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

BBird
Zetorg: Arról van szó, hogy a stunt.com -t indítod, vagy hasonlót. Nekem az st.com -ra mûködött, vagy egyes verziókban van runme.bat. Ezeket érdemes kutatni. Good Luck!
Zetorg
kéne egy kis help!

A Stunts-ban amikor elindulok kiírja, hogy nem kapcsoltam ki vmi biztonsági rendszert és felrobban a kocsi!Hogyan lehet ezt a rendszert kikapcsolni?

Phanta
:)58 rulez

10 perces havazás...

Phanta
J-Bird, az mekkora game volt Ugrálni lefele azokon a gecó kockákon. Hát még a hang efektek. CGA Foreva! Kemény idõk voltak.

10 perces havazás...

PiszkosFred
Ja, az a 10es vinyo ha raesett a labadra, el is torte ;]

Tom3
Comodor játékok és mindenféle mást merre lehet leszedni?
BBird
Látom a többség elég fiatal...
Azok a régi szép idõk... :-)
Én XT-vel kezdtem, 10mb-os winchester, sárga-fekete hercules monitor... nagyon király volt.
Soko-ban, Prince1, Grand Prix Circuit, Mahjongg, J-Bird, Gato, 3-Demon, stbstb...
Biztos már volt beadva linknek, de itt is érdemes kutatni:
The Underdogs

ByeBye
Tom3
Enyém meg már hónapok óta besem volt dugva.:(
mycso
Nekem van egy 08 i486-DX4/100MHz 16MB EDO,1,7GB,Cyrrus Logic 1MB -->800*600 16bit,2x Sony CD, ja és nem csak W'95, de a '98 is megy rajt.
Game:NFS1,NFS2SE-->ez kicsit akad,C&C,Death Rally,Rally Championsip,Worms.
Zsír kis erõmû.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Elmegy rajta egy csomó minden.Most van rajta: prince, maniac mansion, stunts, terep 2.

Én is szereztem gépet, 2500 HUF-ért:
486DX4 100Mhz => 140Mhz
8Mb RAM (kéne több, nem lehet vele netezni)
162Mb-os quantum vinyó
Izás hálókártya
Floppy
Integrált S3 850 videokártya

Matthewpamer
én nem tudtam ebbe tovább menni,hol kellett amikor egy csávó bennt volt a kútba.ott mit kell csinálni?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

PiszkosFred
Jo is volt az. Ude kis szinfolt volt az akkori lucas es sierra uralta kalandjatekok teruleten...

Tom3
1Mb-os Isabus-os kártyát honnan tudok szerezni?
Nekem ez a game is bejött: A 3 koponya, avagy a Toltek kincs rejtélye. (3 skulls of the toltecs)

zaki
vice city

Tom3
valaki tud valami jo kis taxis jatekot?
PLaci
Úgy értendõ, hogy mindent kipaszíroztam a vinyóból, hogy egy haver irjon ki nekem valamit CD-re, és kb. 35 MB jött ki... Persze, amint átraktuk a vinyót, el is szált a FAT32...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Tom3
Dos games archive itt van jo sok demo
dikki*yysw
35 mega szabadon? :) 41 mega volt a teljes vinyóm.
33 mb + 8 mb-ra partícionálva, mert a dos 3.30 nem tudott 33 mb-nál többet kezelni.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Tom3
en is
PLaci
Nálam (#109) Win98 futott...
Ja, nem írtam: 32 MB RAM
Kaptam: 1999. 09. 04.
És hogy örültem, amikor volt 35 MB üres helyem...
Régi szép idõk....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

persze hogy tudjuk. 42 8)

Tom3
vab=van
Tom3
1epkent a Sim Farm es a ugh a retrosrol van.
(vab rajta nagyon jo Wolfdoom vagy hasonlo kulon progi)
Oldal 1 / 4Következő →