192
486-os on milyen gamek mennek?
-
#192 am nem 5x86 mhz? az 430 mhz, és nekem 400 mhz-son megy az XP P2, Compaq Deskpro... -
#191 Azzigen midjárt lehalok xd -
#190 Nekem meg az összes Dragonlance és Forgotten Realms TSR által kiadott szerepgáma! -
Gyudron #189 Nekem a 486-os gamek közül pl a következők tetszettek:
Eye of the beholder 1. 2. 3.
Lands of Lore
Dyna Blaster (lol)
.) -
#188 váááááááááááá
szúrj be képet az ipséról, lécci, lécci, lécci! -
#187 Ne haggyuk lecsúszni ezt a 486-os témát!
most szereztem egy szatyor cuccot!
Kis floppy meghajtó.
2 db 127 megás quantum vinyó
1 db 1.3 gigás seagate vinyó
(Valami medallion vagy mi)
Egy marék memoria,ebből a két 8 megás az érdekes!
(Többi sajnos nagyobb)
Trident 9000-i monitorvezérlő.
Hangkártya,
486 Dx 80 proci.
(hűtőventivel együtt)
Hálókártya.
-
Vlala #186 Ezen besz...tok: Szomszédom átjött múltkor, hogy neki kellene a Windows XP a gépére, megvan neki CD-n, pakoljam már fel, mert az olyan szép színes. Egy 5x86-osra akarta feltenni, és mikor megmondtam neki, hogy kicsi hozzá a gép, belerakta a CD-t, és azt mondta: 'Mé? Belefér az!' -
#185 MZh az mi ?? ??? -
#184 Kosz szepen, jovok egyel ;] -
Kéne 1ilyen.:) -
Gary #182 {OFF}
Itt megtalálod, a programot is.
Dohi C64 H.Q.-ja
2 példa mondat is volt benne, az egyik a kolostornál, mikor be akartál jutni. Ez volt a MÁSZIK FA.
A második - bár ezzel Te már nem találkozhattál :) -, mikor ki akartál menni Hakai kertjébe: NYIT AJTÓ KULCS.
Ezek a mondatok az eredeti játék borítóján voltak olvashatók. Itt megnézheted az Új vadnyugatok papírját, a Bosszúhoz nekem sem adtak. (Nem az üzletben, hanem használtan vettem a gépet és adták hozzá, elkeverték.)
Na a link: A borítókat válaszd! :)
{ON} -
#181 OFF
Tudom hogy semmi köze a 486os gammakhoz, de nem tudna valaki elarulni hogy a Ratkai fele BOSSZU-ban mi volt a jelszó ami nelkul a mai napig nem tudtam tovabbmenni? Igaz nem is nagyon probaltam, de hirtelen eszembe jutott es marhara kivancsi lettem...
ON -
#180 köszi -
#179 Akkoriban az volt az álmom hogy egyszer majd nyomom hálóban. Most már meg tudnám valósítani. Asszem annyi gép van is itthon amennyi ott a max player -
#178 marió? -
#177 Csak poénnak jegyeztem meg. Viszont hamár régi gamékről van szó... Ugyan nem emléxem már hogy 486-on megy e... de nincs valakinek egy tippje a MAgic Carpet 2-höz ? Mármint valami tuti hely ahonnan leszedhető :) -
#176 Valami más hely?
Lefagy a gép.:-( -
#175 Phanta: Quarantine sztem nem nagyon hasonlít a GTA3-hoz. Annyi csupán a hasonlóság, hogy el lehet gázolni másokat. De ez ilyen Mad Max stílus volt, lepusztult jövő,...
GTA meg 1997-es, felülnézeti autólopós, városban száguldós, blabla... volt. Bár ezt gondolom mindenki ismeri. :-)
Bár ki tudja... lehet tényleg onnan is loptak ötletet anno a GTA szériához.
Amúgy 486-os gépen elfut tudtommal a GTA1. Érdemes leszedni, ingyenessé tette pár hónapja a Rockstar. :-) -
#174 Fullba lehet letölteni ott? -
#173 Én majd hálóba áttöltöm ha teteszik. -
galocza #172 underdogson van az is. amúgy nem volt olyan rossz. az intrója meg - hűűűű, valami 35 floppyn vittem haza a havertól 8). -
#171 Quarantine Kegyetlen kaka game volt... de talán ő alapozta meg a GTA3 ötletét -
#170 Merre lehet leszedni? -
galocza #169 quarantine?
taxi+lövöldözés 8) -
#168 olcsóért kaphatóak '96-os 576 Kbyte-ok.
Amiről abban olvasol az megy rajta. Mind. -
#167 Zetorg: Arról van szó, hogy a stunt.com -t indítod, vagy hasonlót. Nekem az st.com -ra működött, vagy egyes verziókban van runme.bat. Ezeket érdemes kutatni. Good Luck! -
#166 kéne egy kis help!
A Stunts-ban amikor elindulok kiírja, hogy nem kapcsoltam ki vmi biztonsági rendszert és felrobban a kocsi!Hogyan lehet ezt a rendszert kikapcsolni? -
#165 :)58 rulez -
#164 J-Bird, az mekkora game volt Ugrálni lefele azokon a gecó kockákon. Hát még a hang efektek. CGA Foreva! Kemény idők voltak. -
#163 Ja, az a 10es vinyo ha raesett a labadra, el is torte ;] -
#162 Comodor játékok és mindenféle mást merre lehet leszedni? -
#161 Látom a többség elég fiatal...
Azok a régi szép idők... :-)
Én XT-vel kezdtem, 10mb-os winchester, sárga-fekete hercules monitor... nagyon király volt.
Soko-ban, Prince1, Grand Prix Circuit, Mahjongg, J-Bird, Gato, 3-Demon, stbstb...
Biztos már volt beadva linknek, de itt is érdemes kutatni:
The Underdogs
ByeBye -
#160 Enyém meg már hónapok óta besem volt dugva.:( -
#159 Nekem van egy 08 i486-DX4/100MHz 16MB EDO,1,7GB,Cyrrus Logic 1MB -->800*600 16bit,2x Sony CD, ja és nem csak W'95, de a '98 is megy rajt.
Game:NFS1,NFS2SE-->ez kicsit akad,C&C,Death Rally,Rally Championsip,Worms.
Zsír kis erőmű. -
davos80 #158 Elmegy rajta egy csomó minden.Most van rajta: prince, maniac mansion, stunts, terep 2. -
davos80 #157 Én is szereztem gépet, 2500 HUF-ért:
486DX4 100Mhz => 140Mhz
8Mb RAM (kéne több, nem lehet vele netezni)
162Mb-os quantum vinyó
Izás hálókártya
Floppy
Integrált S3 850 videokártya -
#156 én nem tudtam ebbe tovább menni,hol kellett amikor egy csávó bennt volt a kútba.ott mit kell csinálni? -
#155 Jo is volt az. Ude kis szinfolt volt az akkori lucas es sierra uralta kalandjatekok teruleten... -
#154 1Mb-os Isabus-os kártyát honnan tudok szerezni? -
Roll #153 Nekem ez a game is bejött: A 3 koponya, avagy a Toltek kincs rejtélye. (3 skulls of the toltecs)