Roncsfilm

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Igen, azért kérdeztem.
Ismerõsnek lemásoltam és ma szólt, hogy rossz, nekem úgy rémlett, hogy direkt szines de nem voltam benne biztos.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Konkrétan nem emlékszem biztosan, de néha átmegy kis idõre a kép mindenféle fals színbe (kék-zöld-asszem piros is). Nem képhiba ha ezért kérdezed, direkt ilyen.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Met
Van a Roncsfilmben olyan rész amikor piros a kép?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hi. Sajna nem de megnézném állitolag jó!!!!!!!!!!!
Davidus
Daemon?😊

V9ykn8_TZL0

Gery1980
Mekkora nagy film az😄DDDDDD

Punker
Tesco-ban láttam ma 4800 a DVD

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Nyugatól keletre avagy a média diszkrét bája a film címe, én a Duna Tv-rõl vettem fel annó.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

csabawarchief
DC++

Pukkandur
Üdv!
Nem teljesen idevág, de:
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet magyar filmeket beszerezni? AVI, VCD stb.
Nincs valami gyûjtõoldal ezeknek a nagyszerû alkotásoknak?
Tudja valaki, hogy mi a címe, amikor egy Orion TV-t visznek teherautóval keresztül az egész országon?
(Szõke András)

Thx

Sephi
Fene a dolgat! Nekem 2 hete ul itt a vinyomon az image! ki kene mar irni csak lusta voltam. Mindeki dicsejti a filmet tehat holnap elso dolgom lesz venniures dvd-et.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punker
lehet kapni DVD-n

vizes
-Anyámat ne!!
-De!
-De Nee!!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Dynamic
Amúgy a Roncsfilm király!
Szõke András, Gáspár Sándor, Badár Sándor nagyon nagy arcok.
Dynamic
Láttam.Jó.Más mûfaj mint a Roncsfilm.Olyasmi, mint az Amelie.Még a zenéje is.
Jano
Megnéztem felvételrõl, és még mindig tetszik. Borzalom! 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Random_
A Tanu is nagyon jó film megvan DVD-n a rendezõi komment nagyon jó. A Roncsfilm szintén kibaszottjó film! 😊 Ha lehet kapni DVD-n tuti megveszem.
Kár, hogy lemaradtam a tegnapiról pedig szívesen megnéztem volna.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

I.C.ram
Goodbye Lenin-t látta valaki? Jó?
Punker
hát tény és való 10 éve jobban tetszett a film, ha hasonló stílust akartok nézzétek meg a Nyugatól Keletre címû filmet, a szereplõk között is elég nagy az átfedés az szerintem ennél jobb...

Lteebee
Az a baj(vagyis szerencse), hogy a filmben szereplõ figurákhoz hasonlókkal manapság egy fiatal nemigen fut össze.

De azért vannak területek, ahol még mindig ez a magyar valóság csak az már nem annyira a VIII. kerület.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

PResident Evil
Roncstopic

Pempő
ÁZ!

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
LOL 😊 Már megint 😊
Pempő
Ja, a #34 nem látszik jól, mert valaki átméretezte, szal:

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
azokon a napokon?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pheel
dragonballt? Ééééééén? Wahahaha!
FtranX
most valahogy én sem tudok rajta nevetni

Pempő
Nézzé dragonballt!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Loál 10 x 10 px!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pheel
Én nézem, de elég gyenge ez a film. Valahogy szétesik és nem is vicces 😞
I.C.ram
😄
Pempő
Persze baszdmeg, offold szét a topikom!

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Az a Batman sorozat az 50-es évek terméke! Egyike a legelsõ sorozatoknak 😊
Pempő
Béla én vagyok!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Hogy te mekkora proli vagy!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Aznep nem volt halsütés!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Aramir
Hehe, a régi Batman sorozat is jó volt. Kellõen primitív volt és a verekedéskor faszán felvillantak a PAFF!!! meg a POV!!! illetve hasonló angol hangutánzó szavak
Tisztára mint egy képregényben 😊

Bandew
Tom2-t sokan utálják, de nekem az is nagyon teccett. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
BATMAN 1-2 FOREVER!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Na hát neked is kurvára gratulálok!!!

nem rossz ez a roncsfilm, de azé annyira nem is jü
I.C.ram
Legjobb képregény feldolgozás az a BATMAN volt. Ezek a mai szarok nulla értékûek.
kár, na mind1, akkormost kimegyek
Punker
nincs reklám szerintem.....

van a dunatvn reklám? hogy majd akkor menjek ki kajáért, vagy most...
Punker
KEZDÕDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Punker
eddig az a legjobb képregény feldolgozás......

FtranX
már az elsõ cd-t láttam és szerintem nem olyan rossz, mint amilyennek mondjátok

I.C.ram
X-men egy rakasz szar! Meg ne nézd!
Punker
X-men-t? az hol lesz? bár szerintem a Ronccsal jobban jársz.

Oldal 1 / 2Következő →