65
- vagy mi van, ha győzünk?
-
#65 Igen, azért kérdeztem.
Ismerősnek lemásoltam és ma szólt, hogy rossz, nekem úgy rémlett, hogy direkt szines de nem voltam benne biztos. -
Cvd #64 Konkrétan nem emlékszem biztosan, de néha átmegy kis időre a kép mindenféle fals színbe (kék-zöld-asszem piros is). Nem képhiba ha ezért kérdezed, direkt ilyen. -
#63 Van a Roncsfilmben olyan rész amikor piros a kép? -
Joker Hun #62 Hi. Sajna nem de megnézném állitolag jó!!!!!!!!!!!
-
#61 Daemon?:) -
#60 Mekkora nagy film az:DDDDDDD -
#59 Tesco-ban láttam ma 4800 a DVD -
#58 Nyugatól keletre avagy a média diszkrét bája a film címe, én a Duna Tv-ről vettem fel annó. -
#57 DC++ -
#56 Üdv!
Nem teljesen idevág, de:
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet magyar filmeket beszerezni? AVI, VCD stb.
Nincs valami gyűjtőoldal ezeknek a nagyszerű alkotásoknak?
Tudja valaki, hogy mi a címe, amikor egy Orion TV-t visznek teherautóval keresztül az egész országon?
(Szőke András)
Thx -
#55 Fene a dolgat! Nekem 2 hete ul itt a vinyomon az image! ki kene mar irni csak lusta voltam. Mindeki dicsejti a filmet tehat holnap elso dolgom lesz venniures dvd-et. -
#54 lehet kapni DVD-n -
#53 -Anyámat ne!!
-De!
-De Nee!! -
#52 Amúgy a Roncsfilm király!
Szőke András, Gáspár Sándor, Badár Sándor nagyon nagy arcok. -
#51 Láttam.Jó.Más műfaj mint a Roncsfilm.Olyasmi, mint az Amelie.Még a zenéje is. -
#50 Megnéztem felvételről, és még mindig tetszik. Borzalom! :D -
#49 A Tanu is nagyon jó film megvan DVD-n a rendezői komment nagyon jó. A Roncsfilm szintén kibaszottjó film! :) Ha lehet kapni DVD-n tuti megveszem.
Kár, hogy lemaradtam a tegnapiról pedig szívesen megnéztem volna. -
#48 Goodbye Lenin-t látta valaki? Jó? -
#47 hát tény és való 10 éve jobban tetszett a film, ha hasonló stílust akartok nézzétek meg a Nyugatól Keletre című filmet, a szereplők között is elég nagy az átfedés az szerintem ennél jobb... -
#46 Az a baj(vagyis szerencse), hogy a filmben szereplő figurákhoz hasonlókkal manapság egy fiatal nemigen fut össze.
De azért vannak területek, ahol még mindig ez a magyar valóság csak az már nem annyira a VIII. kerület. -
#45 Roncstopic -
#44 ÁZ!
-
#43 LOL :) Már megint :) -
#42 Ja, a #34 nem látszik jól, mert valaki átméretezte, szal:
-
#41 azokon a napokon? -
#40 dragonballt? Ééééééén? Wahahaha! -
#39 most valahogy én sem tudok rajta nevetni -
#38 Nézzé dragonballt! -
#37 Loál 10 x 10 px! -
#36 Én nézem, de elég gyenge ez a film. Valahogy szétesik és nem is vicces :( -
#35 :D -
#34 Persze baszdmeg, offold szét a topikom!
-
#33 Az a Batman sorozat az 50-es évek terméke! Egyike a legelső sorozatoknak :) -
#32 Béla én vagyok! -
#31 Hogy te mekkora proli vagy! -
#30 Aznep nem volt halsütés! -
#29 Hehe, a régi Batman sorozat is jó volt. Kellően primitív volt és a verekedéskor faszán felvillantak a PAFF!!! meg a POV!!! illetve hasonló angol hangutánzó szavak
Tisztára mint egy képregényben :) -
#28 Tom2-t sokan utálják, de nekem az is nagyon teccett. :-) -
#27 BATMAN 1-2 FOREVER!!! -
#26 Na hát neked is kurvára gratulálok!!!