10
Zoo Tycoon Complete Collection HELP
-
tescosjoghurt #10 bár tudom, hogy szinte lehetetlen, de nincs valakinek véletlenül magyarítása a játékhoz?:) -
csomyka #9 Cső
nekem amagyaritás kéne a marine maniahoz
-
#8 magyarítást honnan szedhetném ?
hány %os ? -
hotrem #7 Én nem tudom, honnan lehetne leszedni, mert nekem megírta egy ismerősöm. 2 cd-s. Az egyik az alapjáték, a másik pedig a Dinosaur Digs és Marine Mania. A játék honlapjáról (Microsoft) le lehet valami triált tölteni, de az nem biztos, hogy nyújt annyi jót, mint a teljes játék. Ha privátra írsz, esetleg megbeszélhetjük. A magyarítás is meg van. -
#6 Honnan lehet leszedni a játékot? -
hotrem #5 Szerintem jó a játék, a szokásos tycoon, csakhogy én már magyarítással játszok és így még élvezhető is. A szokásos állatkerti állatok mellett lehet építeni dinoszauruszoknak is ketrecet, és vízi állatoknak is akváriumot. Fontos, hogy a látogatók is jól érezzék magukat (legyen hely ahol ételt-italt lehet venni, és a program szól, ha nem tettél WC-t, lehet padokat, kukákat, szökőkutat vásárolni, stb.) Egyetlen problémám vele, hogy a vizi állatokhoz még nem találtam magyarítást (Marine Mania).
Szóval azt mondjátok, hogy általában így szokott lenni más tycoon játékoknál is, hogy meg kell várni az időt? Ez egy kicsit a kedvem szegi. -
elmozo #4 Szerintem az időt nem tudod kikerülni:) meg kell várni amíg letelik:(
(Ez általában így van azt nem tudom hogy itt is igy van-e) -
#3 Honnan lehet letölteni? -
#2 nekem megvan, de még nem probáltam.
milyen ? -
hotrem #1 Játszok a Zoo Tycoon Complete Collection-nel. Végig csinálom a feladatokat, minden stimmel, de a megoldásra adott idő még nem járt le. Hogyan lehet úgy befejezni a játékot, hogy a gép felfogja, hogy megcsináltam a küldetést, de az időt ne kelljen végigvárni?