10
Zoo Tycoon Complete Collection HELP
  • tescosjoghurt
    bár tudom, hogy szinte lehetetlen, de nincs valakinek véletlenül magyarítása a játékhoz?:)
  • csomyka
    Cső
    nekem amagyaritás kéne a marine maniahoz
  • Serpa
    magyarítást honnan szedhetném ?
    hány %os ?
  • hotrem
    Én nem tudom, honnan lehetne leszedni, mert nekem megírta egy ismerősöm. 2 cd-s. Az egyik az alapjáték, a másik pedig a Dinosaur Digs és Marine Mania. A játék honlapjáról (Microsoft) le lehet valami triált tölteni, de az nem biztos, hogy nyújt annyi jót, mint a teljes játék. Ha privátra írsz, esetleg megbeszélhetjük. A magyarítás is meg van.
  • Carlos
    Honnan lehet leszedni a játékot?
  • hotrem
    Szerintem jó a játék, a szokásos tycoon, csakhogy én már magyarítással játszok és így még élvezhető is. A szokásos állatkerti állatok mellett lehet építeni dinoszauruszoknak is ketrecet, és vízi állatoknak is akváriumot. Fontos, hogy a látogatók is jól érezzék magukat (legyen hely ahol ételt-italt lehet venni, és a program szól, ha nem tettél WC-t, lehet padokat, kukákat, szökőkutat vásárolni, stb.) Egyetlen problémám vele, hogy a vizi állatokhoz még nem találtam magyarítást (Marine Mania).

Szóval azt mondjátok, hogy általában így szokott lenni más tycoon játékoknál is, hogy meg kell várni az időt? Ez egy kicsit a kedvem szegi.
  • elmozo
    Szerintem az időt nem tudod kikerülni:) meg kell várni amíg letelik:(

(Ez általában így van azt nem tudom hogy itt is igy van-e)
  • Carlos
    Honnan lehet letölteni?
  • Serpa
    nekem megvan, de még nem probáltam.
    milyen ?
  • hotrem
    Játszok a Zoo Tycoon Complete Collection-nel. Végig csinálom a feladatokat, minden stimmel, de a megoldásra adott idő még nem járt le. Hogyan lehet úgy befejezni a játékot, hogy a gép felfogja, hogy megcsináltam a küldetést, de az időt ne kelljen végigvárni?