6
ATI 9000Pro TV-out D3D-ben
-
norti #6 Nekem is detto ilyen kártya van, de idáig a 1,5 év során 1x fordult elő, hogy eltűnt a kép, viszont akkor vmi áramingadozás lehetett. Játék és film is megy rajta gond nélkül, bár tv játszani... :D Ha még garanciális, ajánlom vidd vissza szervizbe, elég sok hibás tv-dekóderes jött ki belőlük, főleg noname és nevenincs kártyáknál... -
#5 Tanácsot sajnos nem tudok adni, de nekem is 9000pro karim van és ugyanezt csinálja, annyi különbséggel, hogy nálam néha (bár nagyon ritkán) akár simán desktopnnál, vagy filmnél is megszűnik létezni. Minden Catalystet végigpróbáltam sajna semmi eredmény. Mivel nem TV-n játszom, sima filmnézésnél meg nagyon ritkán történik ilyen, ezért kevésbé bosszant, de ha volna megoldás, az engem is érdekelne. -
Borg #4 Próbálj ki régebbi catalystet, 3.4-et Pl.
Nekem máig az van fent, és minden ok vele. Igaz, a tvout-ot nem használom. -
peTer #3 Ez a probléma már régóta fennáll, az összes Direct3D-s alkalmazásnál bekövetkezik. Hydravisiont nem próbáltam, az MMC-t nem ismerem. A Windowst már kb 100X telepitettem, mindig a legfrissebb Catalysttal. -
Borg #2 Milyen driverekkel próbáltad?
Hydravision, MMC stb?
Milyen játékkal jön elő? Mindegyikkel? -
peTer #1 Hi! Nekem a probélmám egy ATI Radeon 9000Pro vidkarival van. A TVre kitett kép minőségével nincs probléma, filmet is tudok nézni, de amikor elinditok egy D3D-s alkalmazást, a kép és a hang elszáll, olyan mintha a TV nem kapna jelet. Ez a jelenség véletlen időközönként jelentkezik, valamikor fél órát birta, de volt már hogy egy percig. Előre is köszönöm a segítséget! Már irtam be más fórumokba is, de senki sem válaszol!