Letöltés Ftp-ről FTP-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínûleg az elsõk között kapcsolhatják ki a konfig-ban 😊 Eléggé meg lehet vele terhelni a szervert, úgyhogy óvatosan bánnak vele.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
ftpsearchengines.com-on keresgéltem teszt szervereket, vagy egy tucatot próbáltam de azokkal nem mûködött, valószínû nem most jöttek a falvédõrõl az üzemeltetõk 😊
honnan tudni: ki kell próbálni, vagy a a szerver adminja aki konfigolta az FTP szerver progit, tud felvilágosítást adni. 😊 Általában egyébként tiltják, bár nagyon régen az smsweb-es szerverekre lehetett (most nem tudom mi a helyzet az elmúlt mondjuk 1-1.5 évben)
Az FXP-t annak a szervernek kell támogatni, ahova másolni szeretnél.
Az FXP-t annak a szervernek kell támogatni, ahova másolni szeretnél.
És elég ha csak amelyikrõl másolni akarok az a szerver támogatja a FTP-rõl FTP-re funkciót?
És azt valahonnan lehet tudni, hogy nincs letiltva ez a funkció?
Pl. directory jogokból?
Anonym szervereken próbálkozok (létrehozási jogom van), de másolni egyikrõl másikra még nem sikerült...
Pl. directory jogokból?
Anonym szervereken próbálkozok (létrehozási jogom van), de másolni egyikrõl másikra még nem sikerült...
Inkabb FlashFXP...Total Commander nem tud titkositott kapcsolatot..meg a jelszo is plain textkent van tarolva...
Szegedre, és az Info tanszékcsoportnál 2Gbit/s-el csatlakozik optikai kábelen Pestez, gyakorlatben ez 4-5MegaBájt/sec, 50mega 10-15sec, mig itthon modemen legalább 2-3 óra! Ja, és a tárhely az 100+30mega, de külsõ cuccra korlátlan, igy 256-os pendrivomat naponta töltöm le, igy 7végén közel 1gb-ot viszek haza. De ez semmi a pesi koleszokhoz képest, de jó...
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
ha a forrásszerver és a célszerver is tudja (nincs letiltva) az FXP-t, akkor elvileg mûködik a dolog.
Szerintem legjobb program erre a FlashFXP, de elmegy a TCommander is ha nincs más, vagy a SmartFTP kliens.
Szerintem legjobb program erre a FlashFXP, de elmegy a TCommander is ha nincs más, vagy a SmartFTP kliens.
Ja és mekkora tárhelyet kaptok?
Ha elolvasta kérem tépje össze!
Hova jársz, hogy olyan gyors a net?
Ha elolvasta kérem tépje össze!
Hali!
Régebben olvastam olyan programról, amivel ftp-rõl közvetlenül lehet átmásolni ftp-re. Konkrétan engem az érdekelne, hogy a sulimban most nem lehet netezni, viszont ott a net baromi gyors. De itthonról modemmel a TotalCommanderben tudok csatlakozni a suli szerveréhez, és hogy ha már csatlakoztam, az ottani tárhelyemre tudok e letölteni cuccokat, h. mikor végre kinyit a kabinet, csak haza kelljen vinni.
Köszi, Dani
Régebben olvastam olyan programról, amivel ftp-rõl közvetlenül lehet átmásolni ftp-re. Konkrétan engem az érdekelne, hogy a sulimban most nem lehet netezni, viszont ott a net baromi gyors. De itthonról modemmel a TotalCommanderben tudok csatlakozni a suli szerveréhez, és hogy ha már csatlakoztam, az ottani tárhelyemre tudok e letölteni cuccokat, h. mikor végre kinyit a kabinet, csak haza kelljen vinni.
Köszi, Dani
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?