Konzolos Cikkíró Kerestetik

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Mario
Na-na, na-na! Nem szabad a legendás Nintendós pocskondiázni!

https://supermario4ever.wordpress.com

GameCNN
A hamarosan megnyíló www.gamecnn.hu konzolos cikk és híríró kollegát keres. Jelentkezni a [email protected] mailcímen lehet.

CHEAPBOY
En jelentkeznek elvont N cikkek irasara:) :D

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

FLAMEEEEEEEEEEEEEE

FREAK
nem lehet, hogy kicsit keveset olvasol? :) amúgy te hány cikknél is tartasz? :)

Riszpekk

Sephi
Sok ertelme ugysincs sincs mivel mesze nem arrol szol amirol kene.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Neme.
Nem ma kéne törölni a topicot? :)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sephi
Ja ertem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ruffy
Martin, ezennel bocsánatot kérek.
Bocs, félreértettünk.

Life is short,play more.

Sephi
De akkor most vilagosits kerlek engem fel.

Nem teccet a cikk amit kudtem neked es akkor valami lerazo szoveget kitalatal ?

Nem lett volna szebb ha megmondod hogy nem jo es kesz?

En most mar tenyleg nem ertem....

Martin576

Martin576
Istenem, fiúk, üldözési mánia?

Azért kérdeztem, mert hozzám naponta jön 2 jelentkezés, és mivel fullon vagyunk, szívesen átpasszoltam volna párezer próbacikket, hátha találtok jó embereket...

Sephi
De akkor ird le mi kell neked emberke mert engem is ugy elkudtel a "nekunk igazabol vegigjaccas iro kell" szoveggel hogy asse tudtam most akkor mivan. Irasad akkor at a topic cimet....

Ruffy
Dear MR. NEMMONDOMMEGANEVETMEFÉLEKHOGYKIDERÜLHOGYKIVAGYOKKONZOOLOSCIKKÍRÓ.
Már megbocsáss de miért kell csesztetni?Bántottalak valaha?

Life is short,play more.

Ruffy
Cat már megbocsáss de ez hogy jön ide?

Life is short,play more.

Ruffy
Martin: csak 1 kérdés
Ezt miért mondtad?Nem kell szivatni minket:D

Life is short,play more.

keresek embereket az ablakok lemosására! Ha akarsz felvételizni próbamunkára, irj!

Ruffy
Persze, nyugodtan

Life is short,play more.

Martin576
Lehet még jelentkezni, kezitcsókolom?

Most látom csak... GameDox.hu, banyeg? Talán kellene pár ingyenes cikk is, hogy ne lutrira fizessen elõ az ember, illetve nem ingyen kellene nyúlni a végigjátszásokat, amiért pénzt kérnek.

.hzx

és minden hétre jut egy megszûnés is :)

FREAK
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Riszpekk

Neme.
"Sokáig voltam a multiplay meg a konzolguru cikkirója!"

Huhh, de jó, hogy nem költöttem ilyesmire a pénzem...

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sephi
Ja nekem is aszontatok fiuk! Akkor miert az a topik cime hogy Konzolos Cikkiro Kerestetik ha nektek vegijacasokat is kell ?

Kaplan
Na jó.Azért kösz de van egy ismerõsöm akinek azt mondtátok, hogy jó a cikk, felveszitek és azt mondtátok neki , hogy nem is cikkíró kell nektek hanem végígjátszás író kell

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Ebben az évben még vagy csak jól átb***tatok?

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Mi ez a :)?

Ruffy
:D

Life is short,play more.

Kaplan
Köszi!
Holanp vagy Ma?
Megtudhatok kicsit több infót az oldalról?

Kaplan

Kaplan
Ma még meg lesz a döntés?
Mert már nagyon izgulok...

Kaplan

Kaplan
magán nem magány. bocsi , csak fáradt vagyok.

Kaplan

Kaplan
Szerinted?
Azért magányvélemény?

Kaplan

Kaplan
Elessar 120!
Ez már elég hosszú vagy ennél is hosszabb legyen?

Kaplan

Kaplan
O.K
Amúgy jó?

Kaplan
1 l-el

Kaplan
Sziasztok!
Külldtem egy jelentkezést.
Mikor tudom meg , hogy felvettetek-e?
....
Kaplan
F.K

és mennyit fizettek?

Taranov
És melyik szerveren?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ruffy
Aki netán közvetlenül szeretne elérni minket az MIRCen a #nextgen.hu szobában teheti meg.

Life is short,play more.

Ez gyors volt, precíz és tömör.

Ha elolvasta kérem tépje össze!

Ruffy
Cikkírókat, hírszerkesztõket keresünk egy most készülõ konzoltémájú online laphoz. Ha szeretnél jelentkezni a csapatba, dobj egy mailt a [email protected] címre. Erre körülbelül egy hét áll rendelkezésedre, a feltételek a következõk:

-elõször is állandó internet elérhetõséged kell hogy legyen, továbbá valamilyen kommunikációs program (lehetõleg mIRC)
-az új generációs konzolok egyikével kell rendelkezned
-lehetõleg légy jártas az aktuális konzolhírekben
-legyen e-mail címed
-nem árt, ha tudsz angolul

Ha úgy érzed, hogy szeretnél jelentkezni és megfelelsza feltételeknek, küldj egy próbatesztet a fent említett e-mail címre

És ezennel megkérném a Moderátorokat hogy ezt a topicot pontosan 1 hét múlva töröljék. Elõre is köszönöm.

Life is short,play more.

Hova, mikor, mennyiért, miért, kinek, mennyiért?
Valami infot is a dologról ne csak egy fórumcímet!

Ha elolvasta kérem tépje össze!

Oldal 1 / 2Következő →