Milyen nyelven van ez?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi lenne a pontos fordíás? :S
Ola!
qOmo staz?
grax x el add
q andez muy bien te
espero x mi hi
bezos
\"htt biztos h nm becsületessen csinod akk a bolka csal a részedre\" xD
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ara lenék kiváncsi ez milyen nyelv
Angely i demony kruzhili nado mnoj Rassekali ternii i mlechnye puti
Ne znaet schast'ya tol'ko tot, Kto ego zova ponyat' ne smog...
Naladubuites'! Naladubuites'! Aeria Gloris! Aeria Gloris!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Na tych fotach znajduje sie Brittany Byrnes.
S± to fotki z filmu w którym zagra³a
Na kazdym zdjêciu jest zap³akana...
Aki válaszolna annak nagyon megköszönném!!!!
Emma-Evi
Viju svet v notschi tumanoi, ne prognat mne prisrak strany, svet Negasnusei svetschi, Gorit, Gorit v notschi
A pusziban majdnem biztos voltam.
Úgy látom elég érdekes témát találtam... azért köszönöm a segítséget.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Ha elolvasta kérem tépje össze!
, hogy nákipoló-nákipoló erre te azt mondod udvariasan, hogy kösz nem. Kifele kinai megint nákipoló-nákipoló. Amúgy ott is találni tartós, jóminõségû koppintásokat. Kedvenc márkám: MenghzizuHa elolvasta kérem tépje össze!
"Iskolatáska egyszázötven, de van új tornacipõ ötszázé'" 😊
Köszönöm a tapsot
Gratulálok a jutalmatok egy:
TONACICO
(és hatalmas taps)
Ja és
elõttetek. (osszatok el egymás közt)Ha elolvasta kérem tépje össze!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
De milyen nyelven van mert az nekem nem elég hogy kínai piac. Közel jársz, csak így tovább!
Dánul, Norvég: Nevet sie, csókol
Cseh, Horvát, Filippino, Lengyel (stb): Íme sie, kyssa
Izlandi:Íme sie, folt
Olasz: Ez sie, kyssa
(Latinul: Ki mint vet, úgy izzad) --- Bár itt szerintem vmi nem stimmel!
-ickolatácka ecázöven, de ván uj tonacico ocázé
Na aki ezt megfejti, és megmondja hogy hol hallottam az kap egy tonacico-t így írott formában, meg egy nagy tapsot!

Asszony ide a sörömet!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
lo - nevetett
kyssa - csók/puszi
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ez milyen nyelven van? És mit jelent?
Ha valaki tudja lécci segítsen?
Elõre is köszönöm
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu