Napsugár BP TV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bizonyára megjött közben a jobbik esze, vagy elment a gusztusa, vagy keveselte a gázsiját és sztrájkolt 😊
shit happens
Azt a szart én is láttam.
Olyan messze volt a dugástól, mint Makó Jeruzsálemtõl!
A gáré az anettka kócbabájával érkezett, lefeküdt, jött a madár, ketõt csatakolt a puncin a nyelvével, majd félig betakaróztak, és a madár belekezdett valami nagyon gagyi oldal lötyögtetésbe...
...végén kiírva: Rendezte: Terry Black...
...kamu volt az egész, be se rakta a madár a pélót!
Olyan messze volt a dugástól, mint Makó Jeruzsálemtõl!
A gáré az anettka kócbabájával érkezett, lefeküdt, jött a madár, ketõt csatakolt a puncin a nyelvével, majd félig betakaróztak, és a madár belekezdett valami nagyon gagyi oldal lötyögtetésbe...
...végén kiírva: Rendezte: Terry Black...
...kamu volt az egész, be se rakta a madár a pélót!
Röhögött?? A pasinak gondolom közben égett a pofája. Talán pici volt a szerszáma és csak csiklandozta!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Én láttam, vagyis mi. De azis megrendezett volt. A faszi jött lógó pélóval a csaj pucéran, majd befeküdtek a földre rendezett ágyra és szép lassú modulatokkal megdugta, miközben a csaj röhögött. Nevetségesen undorító volt.
https://grentmedia.hu
Akkor ezt megszívták! Fõleg a kiscsaj. 

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Most akkor élõ adásban megdugták a csajt?
B@sszus a nézetségért mire nem képesek.
B@sszus a nézetségért mire nem képesek.

nem azért érdekel mert annyira tetszik a csaj 😛.épp ellenkezõleg.már a válogatáson is látszott,hogy évezi ahogy "udvarolnak neki".
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
chi az a napsugár?