Van valami gyógyszer..

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nagyon nyûszítek másnap akkor langyos fürdõ+ 1 liter gyümõcslé+ fél óra séta mindig helyrerak. De a legfontosabb mindenképp a teljes kialvás (8-10 óra) Én csak akkor vagyok másnapos, ha valamiért fel kell kelnem korábban.

Ha viszont többnapos buliról van szó akkor fogmosás reggel sörrel, napközben kártyázás, és este ugyanúgy csúszni fog a pia.

Idén is a kétnapos szilvesztert tartottunk, és 1-jén a maradék piáktól jobban kész volt a társaság, mint szilveszterkor.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

moni
Van egy gyógyszer, én a TV-ben láttam, hogy van egy olyan kaktusz amit ha megeszel akkor 6. és még finom is állítólag, ezek mellett még le is fogysz, de magyarországban még illegális 😞(

\"A lehetetlen nem létezik!\"

PResident Evil
há báááz ha mondom ! 😄

The Garrett
nem... savanyút 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Jano
Mézest!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

The Garrett
iszom is! teját 😊

Jano
IGYÁ!!!

The Garrett
én meg mindig súlyos folyadékhiányban szenvedek 😄

Shaman
Má most nem vagyok hálistennek.

Most már be lehet zárni a Topicot:-P

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Tuvok
minden nap be kell rúgni, így sose leszel másnapos.

The Garrett
Nehogymár bedûlj az asztalon lévõ reklámoknak a zipferben 😄

Stann
Ja, szerintem is az outox italra gondoltál!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

The Garrett
lol ennek topikot nyitni 😄DDDD
Másnaposság ellen 3 dolog van:
1- Magnéziumtabletta
2. hidegzuhany
3. alvás

PResident Evil
Outox !

Shaman
Eccer kirpóbáltam ezt is,de a vége az lett,hogy reggel már megint berúgtam:-p

Punker
én kb 5 órát aludtam, nem mondom hogy nem vagyok kicsit fáradt de azon kívül semmi bajom (na jó a tüdõm kicsit sípol)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
a legegyszerûbb ha nem kevered a piákat, én mindig akkor voltam rosszul másnap ha mindent összeittam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

van még benne rakat okosság, érdemes elolvasni

hát hiába kopiztam be tegnap?

http://www.hazipatika.hu/articles?aid=20020107163831;HPID=F432C2FF-E841C3AD-16025A57-C1E86A2E

Ha fájdalomcsillapítóra is szükség van, akkor az aszpirines tabletták ajánlottak, a paracethamolt ugyanis a máj bontja le, aminek úgyis elég dolga van az alkohollal.
Egyéb szereket orvos tudta nélkül nem szabad bevenni.
Másnaposan eszünkbe ne jusson szaunában regenerálódni, mert ez az erek tágasságát tovább fokozva akár életveszélyes állapotot is okozhat. A friss levegõn megtett séta viszont jól helyre tudja állítani a vérnyomást.

Mindenkinek megvannak a maga módszerei a másnaposságra. Egyetlen módszert azonban biztosan kizárhatunk: a "kutyaharapást szõrével", azaz egy újabb pohár alkohol csak meghosszabbítja a nyavalygást.
A másnaposság tünetei 24 óra alatt lecsengenek. Ahogy neve is mondja: csak másnap van. Ha már így esett, csak türelem!

Dynamic
A nick nevem
Egy poharat tele kell vele tölteni, hogy már ne férjen bele az alkohol. Jó íze van, édes. 1-1,5 literes kiszerelésben árulják, és az van ráírva, hogy alma ital.
Szerintem mûködik, mert 12%-os, és még csak spicces sem voltam tõle.

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

Guest
Pempő
Manták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Jano
Monták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pempő
Hmmmmm

kurvanyu jó-johánzon!!44

Jano
Arrajó!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pempő
Nem az a baja, hogy sokat zabált, hanem hogy sokat ivott 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

HuAn82
Nagyon ritkán vagyok másnapos és most sem vagyok az. Biztos szar lehet nektek!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Taranov
Hogyhogy? Szerintem okosabbnak kellett lenned valamivel, hisz már tudod a nevét. Az, hogy van-e hatása: hát próbáld ki! 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

HuAn82
Haver mindig iszik 1 üveg hideg sört és az állítólag mindig rendbe hozza.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Shaman
Hmmmm ettöl nem lettem okosabb:-((

Taranov
Hát az meglehet, én nem teszteltem, távol áll tõlem az alkohol is,meg a semlegesítõ is 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Multkor valami mûsorban egy rendõr nyilatkozott róla, és azt mondta egy marketing fogás az egész, és valójában semmi alkoholsemlegesítõ hatása sincs...
Taranov
A Sláger Rádióban szokták mindig reklámozni, én is onnan tudom.

Taranov
Autox alkohol-semlegesítõ tabletta.

Jano
Rennie antacidum!

Adam II
Mert ahhoz el kell menni és ez másnaposan nehéz feladat!

Adam II
Alvás az mindenre jó!

Shaman
Hmmm lehet,hogy azt kéne.
Egyébként télleg hallottam valami olyasmit,hogy másnaposságra jó egy kis pia,mert ilyenkor azért vagy szarul,mert alkoholhiánya vagy mi lesz a szervezetednek...

traXion
Akkor még 3 DL vodka 😊

Shaman
Nem rossz 5let,de sajna nem took aludni,mert dógom van:-(

mukika
...az még egy sör. én mindig azt csinálom.

Kandurex
ja

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandew
Amúgy a legjobb az, ha iszonyatosan jól bekajálsz, majd alszol rá egy nagyot.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
AXE másnaposságûzõ tusfördõ!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Shaman
:-(((

Oldal 1 / 2Következő →