51
Ami jó a másnaposságra a múltkor reklámozták. Nem tudjátok mi az,mert majd szétrobban a fejem....
  • selwik
    Ha nagyon nyűszítek másnap akkor langyos fürdő+ 1 liter gyümőcslé+ fél óra séta mindig helyrerak. De a legfontosabb mindenképp a teljes kialvás (8-10 óra) Én csak akkor vagyok másnapos, ha valamiért fel kell kelnem korábban.

Ha viszont többnapos buliról van szó akkor fogmosás reggel sörrel, napközben kártyázás, és este ugyanúgy csúszni fog a pia.

Idén is a kétnapos szilvesztert tartottunk, és 1-jén a maradék piáktól jobban kész volt a társaság, mint szilveszterkor.
  • moni
    Van egy gyógyszer, én a TV-ben láttam, hogy van egy olyan kaktusz amit ha megeszel akkor 6. és még finom is állítólag, ezek mellett még le is fogysz, de magyarországban még illegális :((
  • PResident Evil
    há báááz ha mondom ! :D
  • The Garrett
    nem... savanyút :)
  • Jano
    Mézest!
  • The Garrett
    iszom is! teját :)
  • Jano
    IGYÁ!!!
  • The Garrett
    én meg mindig súlyos folyadékhiányban szenvedek :D
  • Shaman
    Má most nem vagyok hálistennek.

Most már be lehet zárni a Topicot:-P
  • Tuvok #42
    minden nap be kell rúgni, így sose leszel másnapos.
  • The Garrett
    Nehogymár bedűlj az asztalon lévő reklámoknak a zipferben :D
  • Stann
    Ja, szerintem is az outox italra gondoltál!
  • The Garrett
    lol ennek topikot nyitni :DDDDD
    Másnaposság ellen 3 dolog van:
    1- Magnéziumtabletta
    2. hidegzuhany
    3. alvás
  • PResident Evil
    Outox !
  • Shaman
    Eccer kirpóbáltam ezt is,de a vége az lett,hogy reggel már megint berúgtam:-p
  • Punker
    én kb 5 órát aludtam, nem mondom hogy nem vagyok kicsit fáradt de azon kívül semmi bajom (na jó a tüdőm kicsit sípol)
  • Punker
    a legegyszerűbb ha nem kevered a piákat, én mindig akkor voltam rosszul másnap ha mindent összeittam.
  • Cat #30
    van még benne rakat okosság, érdemes elolvasni
  • Cat #29
    hát hiába kopiztam be tegnap?

http://www.hazipatika.hu/articles?aid=20020107163831;HPID=F432C2FF-E841C3AD-16025A57-C1E86A2E

Ha fájdalomcsillapítóra is szükség van, akkor az aszpirines tabletták ajánlottak, a paracethamolt ugyanis a máj bontja le, aminek úgyis elég dolga van az alkohollal.
    Egyéb szereket orvos tudta nélkül nem szabad bevenni.
    Másnaposan eszünkbe ne jusson szaunában regenerálódni, mert ez az erek tágasságát tovább fokozva akár életveszélyes állapotot is okozhat. A friss levegőn megtett séta viszont jól helyre tudja állítani a vérnyomást.

Mindenkinek megvannak a maga módszerei a másnaposságra. Egyetlen módszert azonban biztosan kizárhatunk: a "kutyaharapást szőrével", azaz egy újabb pohár alkohol csak meghosszabbítja a nyavalygást.
    A másnaposság tünetei 24 óra alatt lecsengenek. Ahogy neve is mondja: csak másnap van. Ha már így esett, csak türelem!

• Dynamic
    Másnaposság ellen...
  • A nick nevem
    Egy poharat tele kell vele tölteni, hogy már ne férjen bele az alkohol. Jó íze van, édes. 1-1,5 literes kiszerelésben árulják, és az van ráírva, hogy alma ital.
    Szerintem működik, mert 12%-os, és még csak spicces sem voltam tőle.
  • Guest
  • Pempő
    Manták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jano
    Monták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pempő
    Hmmmmm
  • Jano
    Arrajó!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pempő
    Nem az a baja, hogy sokat zabált, hanem hogy sokat ivott :D
  • HuAn82
    Nagyon ritkán vagyok másnapos és most sem vagyok az. Biztos szar lehet nektek!
  • Taranov
    Hogyhogy? Szerintem okosabbnak kellett lenned valamivel, hisz már tudod a nevét. Az, hogy van-e hatása: hát próbáld ki! :)
  • HuAn82
    Haver mindig iszik 1 üveg hideg sört és az állítólag mindig rendbe hozza.
  • Shaman
    Hmmmm ettöl nem lettem okosabb:-((
  • Taranov
    Hát az meglehet, én nem teszteltem, távol áll tőlem az alkohol is,meg a semlegesítő is :)
  • Borg
    Multkor valami műsorban egy rendőr nyilatkozott róla, és azt mondta egy marketing fogás az egész, és valójában semmi alkoholsemlegesítő hatása sincs...
  • Taranov
    A Sláger Rádióban szokták mindig reklámozni, én is onnan tudom.
  • Taranov
    Autox alkohol-semlegesítő tabletta.
  • Jano
    Rennie antacidum!
  • Adam II
    Mert ahhoz el kell menni és ez másnaposan nehéz feladat!
  • Adam II
    Alvás az mindenre jó!
  • Shaman
    Hmmm lehet,hogy azt kéne.
    Egyébként télleg hallottam valami olyasmit,hogy másnaposságra jó egy kis pia,mert ilyenkor azért vagy szarul,mert alkoholhiánya vagy mi lesz a szervezetednek...
  • traXion
    Akkor még 3 DL vodka :)