Feet of Flames
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magyar televiziós csatornákon a Szilveszter-napi programok legjobbja volt akármilyen régi is! Szvsz. ez abszolútban is igaz, tehát nem a többi mûsort akarom leszólni:)!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Munch!
Minden reményem benned van!:)) Megvan valamilyen videó formátumban(avi/mpeg) ez az elõadás?Felakartam venni, csak nem voltam otthon, más elfoglaltságom volt(HUKKK..., a szilveszter, ügye
).
Minden reményem benned van!:)) Megvan valamilyen videó formátumban(avi/mpeg) ez az elõadás?Felakartam venni, csak nem voltam otthon, más elfoglaltságom volt(HUKKK..., a szilveszter, ügye

).Ha a valóság elõl álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Az Fleet Of Flames nem? :DD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Hát ez már Magyarországon a TV-ben is lement :) Király volt, de hát olyan régi, hogy szerintem a legtöbben nem emlékeznek, de sokan hallottak róla.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nagyon rééégi! :)
Rengeteget megnéztem, veszettül tetszet.. de úgy két éve talán meg se néztem.
Ha kell valami belõle, zene, stb... szolj...
Kész gyûjteményem van. :D
Rengeteget megnéztem, veszettül tetszet.. de úgy két éve talán meg se néztem.
Ha kell valami belõle, zene, stb... szolj...
Kész gyûjteményem van. :D
Ismeritek qrva jó!
ír zene+tánc (inkább az ír zene teccik) most volt a viasat3 on!
"Eredeti cím: Feet of Flames
Mûfaj: Dokumentumfilm
Ország: Nagy Brittania
Készült: 1998
Rendezõ: David Mallet
A felvétel a londoni Hyde parkban készült 1998 júliusában: a világhírû Michael Flatley táncegyüttesének látványos mûsora, gyönyörû ír zenével kísérve.
Szereplõk: Michael Flatley (önmaga) m. fl. "
ír zene+tánc (inkább az ír zene teccik) most volt a viasat3 on!
"Eredeti cím: Feet of Flames
Mûfaj: Dokumentumfilm
Ország: Nagy Brittania
Készült: 1998
Rendezõ: David Mallet
A felvétel a londoni Hyde parkban készült 1998 júliusában: a világhírû Michael Flatley táncegyüttesének látványos mûsora, gyönyörû ír zenével kísérve.
Szereplõk: Michael Flatley (önmaga) m. fl. "