Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Jagi
:D TÉK!<#eljen>

Bobber
az orrodat is tiszticcsa:):):)

amugy szerintem ha jol gondolom akkor biztos valami zsirtalanito folyadék:)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Jagi
Mit tisztít?

Seaweed
Nah megkaptam visszaigazolast a jatek-makett.hu-tol. Holnap postazzak cumot, szerdan ideer..es most ez a legfontosabb..marmint a tisztito folyadek... ;)
Jagi
Leszedtem a festéket a piros rx-7-rõl próbálok vele csinálni vmit.
Betettem a vízbe, rá a szi-ti 2 óra múlva
(lehet, hogy már hamarabb is csak hát a GTA-SA...:) )
a piros víz jelezte, hogy kész van a mûvelet. Ez nem volt meglepi inkább sikerélmény!!!
DE ami ez után jött. Pusztán kíváncsiságból elõvettem a dobozát... AOSHIMA!!!!
A muter ijedt képpel kérdezte, hogy mit üvöltök "aszitte" szamurájosat játszok... :D :D
Nem is tudtam mi áll a polcon. Meg voltam gyõzõdve róla, hogy Fujimi. <#nemtudom> van ilyen is!

DJ Skyline
legjobban a 3-dik tetszik!!!
nagyon visszaadja a háborút...ütött kopott rozsásd,lóg róla minen,mégis "mûködik"!

DJ Skyline
ilyet én soha nem tudnék festeni!barom jól néz ki!<#eljen>

DJ Skyline
eleinte nem tudtam így kora reggel,hogy mi ez ferrari vagy supra!:DDD
hátsó lámápk ferrári beütésüek,de az eleje meg supra!:DD
szóval ez egy eléggé átalakított supra,de nem rossz!<#eljen>
habár én a hátsó lámpákat kihagytam volna

Seaweed
Viszont a bal also ujdonsag erdekes <#finom><#finom>
Seaweed
(bal felso sarok...lattam kb 10K ha jol emlekszem)
Seaweed
http://www.ipmsdeutschland.de/Ausstellungen/Nuernberg2005/Nuernberg_2005.html
Seaweed
Bazi meleg van itt....kesz vagyok...

Apro beomlok, antennak, kabinteto felragasztasa volt...maszkolas es elso reteg festek elott...

(hatterben egy ismeros altal idehozott, hevenyeszett (eslomakettes)A-37 Dragonfly, felbehagyott fenyezesenek eredmenye lathato..<#pardon1>)
modellmaker
<#buck> bocs
nekem se mindig ön olyan soká. Volt hogy 2-3 hét és itt volt a cucc de ez a legutolsó... Jó mondjuk én mondtam nekik. az volt hoghy rendeltem 2 maratást. az egyik megjött fél év múlva. felhívtak hogy küldjék-e el vag várjuk meg a másikat is. mondtam hogy várjuk meg mert ha egybe küldik akkor csak 1x kell postaköltséget fizetni. aztán a másikra már kicsit többet kellett várni. nem mintha nem tudtam volna mást csinálni helyett.<#ravasz1>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Bevettel egy fogalmazas gatlot? <#nyes> Most mar igy hogy a valaszra valaszoltal kb ertem hogy mire ertetted hogy "honnan" es mit <#bee1>
Seaweed
Hat remelem nem...en onnan mar sok mindent vettem..volt ami gyorsan (raktaron volt igaz), es volt ami 6 honap mulva jott (Squadron kiadvanyok, nem volt raktaron egyik sem). Mindegy olyan dolgokat rendeltem onnan ami nelkul eddig is eltem, de ha 1 ev mulva jon meg akkor is jo (ugyebar spec szerszamok).
modellmaker
OK kösz. de a fabulis 1.5 évre szállít... :)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Bootbooo<#idiota>
Marmint mit honnan? Elso kettot innen, tobbit innen, (utobbi helyen van 1.5K-ert 1/48 Academy Bf-109 G-14) Itt is kapni.
modellmaker
Honnan?

Seaweed
De szinte faj hogy menyire szar kepek...venni kene neki egy "Hogyan tanuljunk meg fotozni" konyvet...pedig en se vagyok egy fotomuvesz, csak ragadt ram mint a piszok itt-ott ez-az...<#pardon1>
Seaweed
Kis izelito, ez tuti tetszeni fog:

Seaweed
(Ha a link nem megy..portalon kozepen az partII oldalt meg az alozohonapban a part I)
(fos az a weblap...az meg mar csak az en kotozkodesem hogy zserencsetlen benga fotozni nem tud...minden kep tul van exponalva...)
Seaweed
<#eljen>

Seaweed
Kis inspiracio:
Seaweed
Nah akkor most mar megnyugodtal? <#duhos2><#nyes>

En meg rendeltem tegnap-ma egy kupac cuccot..pl 1 liter szoropisztoly tisztito folyadekot (ez fogy nalam legjobban), bazi olcson egy 48-as Bf-109-est, es egy kupac Squadron szerszamot <#smile>)

(hasegawa kit tulajdonkeppen..es alentebb bevagott kepeken is ez van elkeszitve! #19566, 1.9K)
Gárdonyból lett egy 1:35ös Tamiya Sturmtigerem 9500ért <#mf1>

modellmaker
<#nyes>csak nem a kenyér vót a kezemben vagyis a hónom alatt <#rolleyes>

Seaweed
<#vigyor> Mint a parasztbacsi a vekni kenyert mikor szeli? <#nyes>
modellmaker
Az. Mikor a kasznit csiszoltam nem tudtam rendesen megfogni... A hónom alá kellett vennem..

Seaweed
Az jo nagy lehet<#smile>
modellmaker
tudom->tudok

modellmaker
Nem. CSak görcsbe állt a kezem míg felpolíroztam az 1/12-es chevyt és nem negyon tudom most mit csinálni...

Seaweed
<#eljen> En tegnap tomitopasztaztam...talan 24 ora leteltevel megnezem hogy csiszolhato e..de lehet csak holnap este folyt kov. (aprosagok keszulgetnek addig...letra koszolasa, fegyverzet stb..)
PrasCo
Dáhogy! Csinálom a pánzérémät. <#circling>
Seaweed
Hahoooo?!! Mindenki nyaral? <#miaz>
Seaweed

Seaweed
Tiger Contest by mmzone:

Seaweed
detto

Petyusnak :D

aaa..dehogy..nem fanatikus..aaa

Seaweed
Hat aki szereti a japan csodakat...az ettol tuti elelvez <#buck>

aki meg a...

szep..de zsufolt szvsz

Seaweed

Seaweed
2005-os Tamiya ujdonsagok:

48-as sor, kezdjuk a T-34-el....nagyon buszkek ezek a "vastepsire"<#rolleyes>
Elnezve egyertelmuen dioramakra gondoltak ok is.

az "uj" 32-es F-16 Block32..(nekem gyanus hogy Hasegawa atvetel/tupir...bar nem kizart hogy full uj cucc!)

uj 1/700-as hajok:

Seaweed
http://www.sweb.cz/hippomodels/<#wow2><#wow2>
geronimo77
ok

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Glpetyus
Majd fizukor megbeszéljük. <#zavart1>

geronimo77
ok

mikor, hol?

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo