Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy szerintem ha jol gondolom akkor biztos valami zsirtalanito folyadék:)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Betettem a vízbe, rá a szi-ti 2 óra múlva
(lehet, hogy már hamarabb is csak hát a GTA-SA...:) )
a piros víz jelezte, hogy kész van a mûvelet. Ez nem volt meglepi inkább sikerélmény!!!
DE ami ez után jött. Pusztán kíváncsiságból elõvettem a dobozát... AOSHIMA!!!!
A muter ijedt képpel kérdezte, hogy mit üvöltök "aszitte" szamurájosat játszok... :D :D
Nem is tudtam mi áll a polcon. Meg voltam gyõzõdve róla, hogy Fujimi. <#nemtudom>#nemtudom> van ilyen is!
nagyon visszaadja a háborút...ütött kopott rozsásd,lóg róla minen,mégis "mûködik"!
hátsó lámápk ferrári beütésüek,de az eleje meg supra!:DD
szóval ez egy eléggé átalakított supra,de nem rossz!<#eljen>#eljen>
habár én a hátsó lámpákat kihagytam volna
Apro beomlok, antennak, kabinteto felragasztasa volt...maszkolas es elso reteg festek elott...
(hatterben egy ismeros altal idehozott, hevenyeszett (eslomakettes)A-37 Dragonfly, felbehagyott fenyezesenek eredmenye lathato..<#pardon1>#pardon1>)
nekem se mindig ön olyan soká. Volt hogy 2-3 hét és itt volt a cucc de ez a legutolsó... Jó mondjuk én mondtam nekik. az volt hoghy rendeltem 2 maratást. az egyik megjött fél év múlva. felhívtak hogy küldjék-e el vag várjuk meg a másikat is. mondtam hogy várjuk meg mert ha egybe küldik akkor csak 1x kell postaköltséget fizetni. aztán a másikra már kicsit többet kellett várni. nem mintha nem tudtam volna mást csinálni helyett.<#ravasz1>#ravasz1>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
(fos az a weblap...az meg mar csak az en kotozkodesem hogy zserencsetlen benga fotozni nem tud...minden kep tul van exponalva...)
En meg rendeltem tegnap-ma egy kupac cuccot..pl 1 liter szoropisztoly tisztito folyadekot (ez fogy nalam legjobban), bazi olcson egy 48-as Bf-109-est, es egy kupac Squadron szerszamot <#smile>#smile>)
(hasegawa kit tulajdonkeppen..es alentebb bevagott kepeken is ez van elkeszitve! #19566, 1.9K)
aki meg a...
szep..de zsufolt szvsz
48-as sor, kezdjuk a T-34-el....nagyon buszkek ezek a "vastepsire"<#rolleyes>#rolleyes>
Elnezve egyertelmuen dioramakra gondoltak ok is.
az "uj" 32-es F-16 Block32..(nekem gyanus hogy Hasegawa atvetel/tupir...bar nem kizart hogy full uj cucc!)
uj 1/700-as hajok: